سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: فروش ويژه محصولات ولنتاين(كوسن و عروسك)
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4
من بسته نمونه 1 و 2 رو میخوام( اولین سفارش رو گرفتم). فردا پول رو براتون واریز میکنم. پس باید 120000 تومان واریز کنم.درسته؟
تهران هستم.
(01-30-2015 09:55 PM)samyar1 نوشته شده توسط: [ -> ]من بسته نمونه 1 و 2 رو میخوام( اولین سفارش رو گرفتم). فردا پول رو براتون واریز میکنم. پس باید 120000 تومان واریز کنم.درسته؟
تهران هستم.

درود
به سلامتي
بله
طبق اموزش در پست اول اقدام كنيد
بسته نمونه كوسن ها بالشي و همينطور دو محصول عروسك قلبي در پست اول و دوم معرفي محصولات قرار گرفت.
سلام برای بسته نمونه 1و 2 پرداخت شد و مشخصات پ خ شد.
(01-31-2015 07:03 PM)samyar1 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام برای بسته نمونه 1و 2 پرداخت شد و مشخصات پ خ شد.

درود
محصولات براي شما ارسال شدند فردا دريافت خواهيد كرد.
موفق باشيد
(02-01-2015 11:05 AM)اقاي ايـــده نوشته شده توسط: [ -> ]
(01-31-2015 07:03 PM)samyar1 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام برای بسته نمونه 1و 2 پرداخت شد و مشخصات پ خ شد.

درود
محصولات براي شما ارسال شدند فردا دريافت خواهيد كرد.
موفق باشيد

درود
بسته های نمونه به دستم رسید . ممنون
سلام آقای ایده
من مشتری دارم که این تعداد رو برای روز چهارشنبه میخواد.
4 عدد لب چرمی - 2 عدد لب ساده- 1 عدد قلب دو تایی - ا عدد قلب حروف

امکان ارسالش هست؟ کلا چقدر باید واریز کنم؟

در ضمن با توجه به شرایط و تقاضا ، مطمئنا تعداد بیشتری هم در روزهای آینده سفارش میدن.
(02-03-2015 12:22 PM)samyar1 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام آقای ایده
من مشتری دارم که این تعداد رو برای روز چهارشنبه میخواد.
4 عدد لب چرمی - 2 عدد لب ساده- 1 عدد قلب دو تایی - ا عدد قلب حروف

امکان ارسالش هست؟ کلا چقدر باید واریز کنم؟

در ضمن با توجه به شرایط و تقاضا ، مطمئنا تعداد بیشتری هم در روزهای آینده سفارش میدن.

سلام
باتوجه به اينكه ما محصولات رو بعد از سفارش توليد ميكنيم. مشكلي از نظر توليد وجود ندارد. فقط بحث ارسال ان هست كه فكر ميكنم پنجشنبه ظهر به دست شما برسد.
البته الان من تماس ميگيرم بينم شركت پستي تا چه ساعتي باز هستند اگر محصولات اماده شدند كه همين امروز انهارا ارسال كنيم
ممنون از شما
پس من منتظر می مونم.
لطفا بفرمایید که من الان مبلغ رو اینترنتی واریز کنم.

مشكلي در ارسال وجود ندارد
اطلاعات برايتان پيام ميشود
صفحه ها: 1 2 3 4
لینک مرجع