سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: پخش کاغذ های کپی
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
با سلام
چند وقتیه تصمیم دارم توی پخش کاغذهای کپی در شهر خودم فعالیت کنم از قبیل a4 و ...
دنبال سرچشمه اصلی تولید و پخش این کاغذ ها با حداقل قیمت هستم ولی ادرس و شماره معتبری ازشون ندارم
از دوستانی که در این زمینه اطلاعات و سررشته دارند می خوام که منو راهنمایی کنند و دیگه اینکه
1-می خواستم بپرسم بیشتر کتاب فروشی ها و مرکز کپی ها معمولا از چه طریقی کاغذ خودشون رو تهیه می کنندو به چه قیمتی می خرند
2- اگر کسی قیمت خرید کتاب فروشی و یا مراکز کپی رو حدودا می دونه بهم بگه تا دستم بیاد که به اونا با چه قیمت بفروشیم تا مشتری همیشگی خودمون رو داشته باشیم
به نظرتون این کار ارزش فعالیت مستمر رو داره
خلاصه اینکه منتظر راهنمایی های مفیدتون هستم10_004
سلام
من تقریبا 6 ماهی در این زمینه فعالیت کردم.
سود این کار پایینه ولی در عوض فروش بالاست
سال 91 که من کار میکردم.بدترین دوران بود.چون هرروز قیمت ها بالا و پایین میشد.
شما اگر بخوای پخش کنی نباید سفارشاتت زیر 5 کارتن(25 بسته) برا هر مشتری باشه.در غیر این صورت بصرفه نیست.
ولی به نظر من اگر بتونی یه مغازه بگیری و تبلیغات کنی که بیان از مغازه ات به شکل مستقیم خرید کنند خیلی بهتره

تو تهران مرکزش بهارستان هستش.تو بهارستان روبروی پاساژ شقایق یه مغازه هست به نام کتاب فروش.من با اونا کار میکردم البته نه همه چیرو فقط کپی ماکس و دبل آ.
کپی لوکس رو هم مستقیم از کاخونه که تو جاده خاوران بود خرید میکردم.(حداقل سفارش 200 کارتن بود)
من کپی مکس رو از 8700 میخریدم تا 9300.میگم هی بالا پایین میشد قیمتا.
تقریبا بین 500 تا700 رو هر بسته سود میکردم.
من حتی مشتری هایی داشتم که یک یا دوبسته ازم خرید میکردند.ولی بهشون تقریبا 12 تومن میدادم کپی مکس رو.خوبیش به این بود که تماس میگرفتن و من میبردم دم مغازه تحویل میدادم.
متاسفانه من اون موقع چون ماشین نداشتم نمیتونستم خوب پخش کنم و برام نصرفید.

در کل کار خوبی هستش.فقط یه مقدار سرمایه میخواد.اگر بتونی در کنار محصولاتت لوازم تحریر مث خودکار رو هم اضافه کنی خوبه...
(01-25-2015 05:03 PM)مهدی گل محمدی نوشته شده توسط: [ -> ]سلام
شما اگر بخوای پخش کنی نباید سفارشاتت زیر 5 کارتن(25 بسته) برا هر مشتری باشه.در غیر این صورت بصرفه نیست.
ولی به نظر من اگر بتونی یه مغازه بگیری و تبلیغات کنی که بیان از مغازه ات به شکل مستقیم خرید کنند خیلی بهتره

تو تهران مرکزش بهارستان هستش.تو بهارستان روبروی پاساژ شقایق یه مغازه هست به نام کتاب فروش.من با اونا کار میکردم البته نه همه چیرو فقط کپی ماکس و دبل آ.
کپی لوکس رو هم مستقیم از کاخونه که تو جاده خاوران بود خرید میکردم.(حداقل سفارش 200 کارتن بود)
من حتی مشتری هایی داشتم که یک یا دوبسته ازم خرید میکردند.ولی بهشون تقریبا 12 تومن میدادم کپی مکس رو.خوبیش به این بود که تماس میگرفتن و من میبردم دم مغازه تحویل میدادم.

در کل کار خوبی هستش.فقط یه مقدار سرمایه میخواد.اگر بتونی در کنار محصولاتت لوازم تحریر مث خودکار رو هم اضافه کنی خوبه...

ممنون آقا مهدی از راهنماییت10_004
نمی دونم مراکز کپی و کتاب فروش ها با چه قیمتی می خرن ولی اگه بتونم از کارخونه اش عمده بخرم فکر کنم با صرفه تر باشه تا مراکز پخش و از اون طرف می شه مشتری های بیشتری رو جذب کرد...البته ما که شهرستان هستیم با وجود کرایه بار باید حساب کنم به صرفه هست یا نه...؟؟
کاغذ کپس مکس کارخونه نداره.بند های 100در70 هستش که برش میخوره و بسته بندی میشه و با نام کپی ماکس به فروش میرسه..یعنی برندی نیست که برا یکی باشه.یه لیب چاپ میکنند و کاغذ ها رو بسته بندی و میکنند و میفروشند.

شما کدوم استان هستید؟
شرکت سروستان در اصفهان تولید کنندش هست
(01-25-2015 11:49 PM)مهدی گل محمدی نوشته شده توسط: [ -> ]کاغذ کپس مکس کارخونه نداره.بند های 100در70 هستش که برش میخوره و بسته بندی میشه و با نام کپی ماکس به فروش میرسه..یعنی برندی نیست که برا یکی باشه.یه لیب چاپ میکنند و کاغذ ها رو بسته بندی و میکنند و میفروشند.

شما کدوم استان هستید؟

من استان فارس هستم...همینطور که آقا مهدی 1 گفتن یکی دو کارخونه تو اصفهان رو پیدا کردم که برش و بسته بندی می زنه باید جاهای دیگه هم لابد باشه باید باهاشون تماس بگیرم قیمت های کدومشون پایین تره...همینطور که شما گفتید کپی مکس اصل گرونه به صرفه نیست کار کردنش با همین شرکت های برش و بسته بندی کار کنیم بهتره
بله شرکت سروستان اصفهان تولیدکننده کپی مکس و چند برند دیگه (اچ پی و سان کپی) است که کیفیت خوبی هم داره ولی بارها خودم شاهد تغییر کیفیت کاغذهاش بودمکه به دلیل تغییر رول بوده. کلا چیزی که در مورد کاغذ مهمه بعد از قیمت ، کیفیت اونه که شامل برش، گرم ، برایتنس یا همون شفافی و سفیدیه کاغذه ، پرز و بسته بندیه کاغذه
الان تو ایران چند کارخونه فعالیت میکنند که میشه کپی لوکس(اسم کارخونه ش یادم نمیاد) ، مسینا ، زیراکس ، سروستان رو نام برد. معمولا خرید مستقیم از کارخونه باید در حجم بالا باشه (ماشین تک 800 کارتن و ده چرخ 1200 کارتن) که مبلغ خیلی بالایی میشه و معمولا خرید مستقیم به دلیل وجود دلال و مافیا کاغذ خیلی سخته.
از همون مافیا ها میتونی زیر فی بخری چون نقد و وعده میشه
شما میتونید دیگر محصولات مربوط به کاغذ رو هم به سبدتون اضافه کنید : کاغذ های فتوگلاسه و گلاسه ، کاغذ الوان مخصوص تراکت(سروستان) ، رول های حرارتی ، رول های پلاتر 80 گرمی ، کوتد ، لمینت ، کانواس و ...

من فقط میگم کار بسیار سنگینیه هم از لحاظ سرمایه و هم از لحاظ وزن(من خودم کمر درد گرفتم تو این کار) و البته سود کم
دوست عزیز دقت کن که کاغذ هایی برش داده شده از بند 100*70 برش خوبی ندارن و معمولا بسته بندی وکیوم داره و پرز زیادی داره و واسه دستگاه خوب نیست بهتره کاغذ برش لیرزی تهیه کنی
ممنون اسی جان از راهنماییت
قیمت سروستان اصفهان رو گرفتم قیمتای کپی مکسش اینا بود
8500
8700
سبز و ابی
قرمز 8300
8200 مشکی
باید حساب کنم ببینم با وجود کرایه بار چقدر ارزش کار روی این قضیه هست
(01-25-2015 09:27 PM)mehrdad062 نوشته شده توسط: [ -> ]
(01-25-2015 05:03 PM)مهدی گل محمدی نوشته شده توسط: [ -> ]سلام

ممنون آقا مهدی از راهنماییت10_004
نمی دونم مراکز کپی و کتاب فروش ها با چه قیمتی می خرن ولی اگه بتونم از کارخونه اش عمده بخرم فکر کنم با صرفه تر باشه تا مراکز پخش و از اون طرف می شه مشتری های بیشتری رو جذب کرد...البته ما که شهرستان هستیم با وجود کرایه بار باید حساب کنم به صرفه هست یا نه...؟؟
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع