(02-24-2015 01:05 AM)legioner نوشته شده توسط: [ -> ]راستش این جایی که من گفتم بدون جواز هم غرفه می دن...
هزینه اش ولی حدود 3 ملیون تومن هست....
هنوزم ثبت نام داره...
تهرانه
کدوم قسمت تهران؟ پارک ارم - بوستان ولایت - مصلا - تهرانپارس و...؟
کجا باید ثبت نام کرد؟
نمایشــگاه تو تهران از 6 اسفند شروع میشه...حکیمیه..بوســتان ولایت...خاوران..پـــارک ارم...
باید به اتحادیــه مربوط به صنفتون برید و فرم مخصوصشــو بگیرید بعد از بین هر صنف گلچیــن انتخاب می کنـن
قیمت غرفه ام تا پارسال تو پــارک ارم و حکیمیه یک میلیون 200 بوده.... خاوران و بوستان ولایت یک میلیون و ۱۰۰
خواهرم یک غرفه داخل بوستان ولایت از غرفه های پوشاک زنونه نمایشگاه بهاره گرفته
(02-25-2015 01:49 AM)MARYAR نوشته شده توسط: [ -> ]خواهرم یک غرفه داخل بوستان ولایت از غرفه های پوشاک زنونه نمایشگاه بهاره گرفته
مجوز داشتن؟
امسال هزینه ش چقدره؟
هنوز ثبت نام دارن؟
(02-24-2015 02:35 PM)H@midreza نوشته شده توسط: [ -> ]نمایشــگاه تو تهران از 6 اسفند شروع میشه...حکیمیه..بوســتان ولایت...خاوران..پـــارک ارم...
باید به اتحادیــه مربوط به صنفتون برید و فرم مخصوصشــو بگیرید بعد از بین هر صنف گلچیــن انتخاب می کنـن
قیمت غرفه ام تا پارسال تو پــارک ارم و حکیمیه یک میلیون 200 بوده.... خاوران و بوستان ولایت یک میلیون و ۱۰۰
ممنون از شما
فردا با اتحادیه تماس میگیرم و در صورتیکه هنوز ثبت نام داشته باشن مراجعه میکنم.
سلام. با این شماره تماس بگیرید. اطلاعات کامل بهتون میدن
710 85 83 912
(02-25-2015 08:17 PM)niceson نوشته شده توسط: [ -> ]سلام. با این شماره تماس بگیرید. اطلاعات کامل بهتون میدن
710 85 83 912
سلام. ممنون ولی ای کاش در پیم خصوصی صاحب این شماره رو معرفی میکردید.
به هر حال با ایشون تماس میگیرم.
امروز با اتحادیه تماس گرفتم ولی کسی جواب نداد. فردا باز هم تماس میگیرم.
(02-25-2015 01:57 AM)samyar1 نوشته شده توسط: [ -> ] (02-25-2015 01:49 AM)MARYAR نوشته شده توسط: [ -> ]خواهرم یک غرفه داخل بوستان ولایت از غرفه های پوشاک زنونه نمایشگاه بهاره گرفته
مجوز داشتن؟
امسال هزینه ش چقدره؟
هنوز ثبت نام دارن؟
(02-24-2015 02:35 PM)H@midreza نوشته شده توسط: [ -> ]نمایشــگاه تو تهران از 6 اسفند شروع میشه...حکیمیه..بوســتان ولایت...خاوران..پـــارک ارم...
ممنون از شما
بله مجوز داشتن
یک میلیون 500
نه ثبت نام ندارن ولی میتدنید اونجا مراجغه کنیئ برخی غرفه هاشونو نمیهوان میدن بهتون با یه مبلغی
(02-26-2015 05:27 PM)MARYAR نوشته شده توسط: [ -> ] (02-25-2015 01:57 AM)samyar1 نوشته شده توسط: [ -> ] (02-25-2015 01:49 AM)MARYAR نوشته شده توسط: [ -> ]خواهرم یک غرفه داخل بوستان ولایت از غرفه های پوشاک زنونه نمایشگاه بهاره گرفته
مجوز داشتن؟
امسال هزینه ش چقدره؟
هنوز ثبت نام دارن؟
ممنون از شما
بله مجوز داشتن
یک میلیون 500
نه ثبت نام ندارن ولی میتدنید اونجا مراجغه کنیئ برخی غرفه هاشونو نمیهوان میدن بهتون با یه مبلغی
ممنون از شما
برای پارک ارم صحبت هایی شده / اونجا هم مراجعه میکنم.