سلام.
دوستان میخواستم نظر شما در باره پخش شیر روزانه بپرسم.
کار به اینصورت هست که شیر رو از تولیدی هایی که کار پاستوریزه کردن شیر محلی رو انجام میدن تهیه میشه. (این شیرها طعم بسیار خوبی دارن و خاصیتشون هم خیلی خیلی خیلی بیشتر از شیرهای پاکتی و پلاستیکی است)
توسط پنل پیامک و ارسال پیامک انبوه منطقه ای اقدام به جذب مشتری و اخذ اشتراک ماهیانه یا هفتگی میکنیم.
و در ساعت مشخصی شیرها در سطح منطقه مورد نظر پخش میشه.
برای شروع هم از وسیله شخصی استفاده میکنم در صورتنی که سود و فیدبک خوبی داشته باشه اقدام به جذب پیک موتوری هم میکنم که مطمئنا سرعت پخش و هزینه سوخت هم کاهش پیدا میکنه.
ضمن اینکه قیمت شیر هم 1.5 لیتر 3 هزار تومان هست. که نسبت به خرید از همان مغازه 300 تومان بخاطر هزینه پاکت یا شیشه(مثل شیشه نوشابه خانواده) بیشتر هست.
وگرنه برای مشتری هزینه دیگه ای نداره.
ضمن اینکه در صحبت های اولیه قرار شده که روی هر پاکت 3 هزار تومانی 20% تخفیف گرفته بشه.
بنظر شما این ایده و کار چطور میتونه بهتر پیش بره و اینکه آیا آینده خوبی خواهد داشت ؟
من اصفهان هستم.
با تشکر.
دوستان، کسی نظری انتقادی پیشنهادی چیزی نداره ؟
اره فک میکنم خوب باشه....
مثلا واسه ما یه همسایه داریم شیر میاره بهش زنگ میزینم...البته این خودش معازه داره و بعضی از همسایه ها فقط به این صورت میخرن..
ولی من دیدم یه سری سبد داره توشون ماست های که خودش تولید میکنه میارع میده مغازهاس سوپر مارکت های محله میده...
دوستان دیگه نظری ندارن ؟
لطفا همفکری کنید.
ممنونم.
فروش هر کالایی به صورت بسته بندی ، پروانه تولید و جوز بهداشت نیاز داره ، فله فروشی ، خیر ، صرفاجواز کسب و بهداشت محل و فرد فروشنده و کارگرهاش کافیه ،
شیر کالای بسیار سریع الفسادی هست علی الخصوص در ماه های گرم سال ، و به سرعت فاسد می شه ، پس پخش در وسیله شخصی مشکله ، دوما فکر می کنید یک ماشین سواری می تونه چند لیتر شیر حمل کنه ! با احتساب دستمزد فردی که داره کار پخش را می کنه و هزینه های اتومبیل ، فکر نمی کنم 20 درصد پوشش بده
ثالثا خدای ناکرده اگر با خوردن این شیر کسی مسموم بشه و یا مشکلی براش پیش بیاد کارتون با کرام الکاتبینه !!
اگر کالای دیگری بود من اینقدر سخت نمی گرفتم ولی شیر بسیار حساس هست ، در کارخانه جات شیر پاستوریزیه هم قبل از تخلیه شیر آزمایش های مختلفی روی شیر انجام می شه و خوبه بدونید که خیلی از شیرها تاییدیه نمی گیرن و می رن برای واحد دوغ و امثالهم
(01-25-2015 04:21 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: [ -> ]فروش هر کالایی به صورت بسته بندی ، پروانه تولید و جوز بهداشت نیاز داره ، فله فروشی ، خیر ، صرفاجواز کسب و بهداشت محل و فرد فروشنده و کارگرهاش کافیه ،
شیر کالای بسیار سریع الفسادی هست علی الخصوص در ماه های گرم سال ، و به سرعت فاسد می شه ، پس پخش در وسیله شخصی مشکله ، دوما فکر می کنید یک ماشین سواری می تونه چند لیتر شیر حمل کنه ! با احتساب دستمزد فردی که داره کار پخش را می کنه و هزینه های اتومبیل ، فکر نمی کنم 20 درصد پوشش بده
ثالثا خدای ناکرده اگر با خوردن این شیر کسی مسموم بشه و یا مشکلی براش پیش بیاد کارتون با کرام الکاتبینه !!
اگر کالای دیگری بود من اینقدر سخت نمی گرفتم ولی شیر بسیار حساس هست ، در کارخانه جات شیر پاستوریزیه هم قبل از تخلیه شیر آزمایش های مختلفی روی شیر انجام می شه و خوبه بدونید که خیلی از شیرها تاییدیه نمی گیرن و می رن برای واحد دوغ و امثالهم
سلام.
ممنون از پاسختون.
والا این شیرها و کلا محصولات لبنی این تولیدی رو ما سالهاست داریم استفاده میکنیم.
و با پیشنهاد ما خیلی از دوستان و آشنایان هم مشتری شدن.
خیلی هم در اصفهان معروفه و بسیار مشتری داره و همه هم راضی هستن.
برای مجوز منظورتون رو متوجه نشدم.
یعنی من چون دارم از این مجموعه که با مجوز هستن خرید میکنم (با بسته بندی که توسط خودشان انجام میشود) بازهم نیاز به مجوز دارم ؟
در مورد فسادشون هم راهکار میشه داد. مثلا استفاده از ماشین های یخچال دار.
ضمن اینکه یک راه دیگه هم به ذهنم رسیده و اونهم اینه که شیرها رو بجای پخش درب منازل، به سوپری های محلات مختلف بفروشیم. و با سفارش گرفتن از اونا روزانه کار پخش رو انجام بدیم.
برای این کار هم مجوز میخواد ؟ یا اینکه اگر بخوایم زیرمجوعه همون تولیدی کار کنیم بازهم مجوز نیاز داره (در هر دو شکل پخش) ؟
نه دیگه اگر روی بسته بندی محصول مجوز داره که احتیاچی به مجوز دوباره نیست
نگاه کلا هر محصول غذایی برای ورود به بازار نیاز به مجوز تولید داره ، حالا وقتی فله هست مشکلی نیست
ولی وقتی بسته بندی شد نمی شه بی نام و نشون باشه
بله شیر محلی خیلی ها خرید می کنند. از لحاظ طعم هم خوب صد البته بهتره ، ولی ما شخصا به دلیل تب مالت و ... ازش پرهیز می کنیم
(01-26-2015 04:24 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: [ -> ]نه دیگه اگر روی بسته بندی محصول مجوز داره که احتیاچی به مجوز دوباره نیست
نگاه کلا هر محصول غذایی برای ورود به بازار نیاز به مجوز تولید داره ، حالا وقتی فله هست مشکلی نیست
ولی وقتی بسته بندی شد نمی شه بی نام و نشون باشه
بله شیر محلی خیلی ها خرید می کنند. از لحاظ طعم هم خوب صد البته بهتره ، ولی ما شخصا به دلیل تب مالت و ... ازش پرهیز می کنیم
ممنون از راهنماییتون.
پس احتمالا من باید تحت مجوز اونا کار کنم.
اما اگر بخوام خودم مجوز بگیرم باید از کجا اقدام کنم و آیا شدنی هست ؟
اما در مورد تب مالت هم باید عرض کنم این مجموعه با استفاده از دستگاههای پیشرفته ای که در اختیار دارن کار پاستوریزه کردن شیر رو بصورت کامل انجام میدن.
بعنی اصلا شیر رو بصورت فله و خام تحویل مشتری نمیدن.
و تا حالا نه ما و نه هیچ کس دیگه ای از این مجموعه شکایت نکرده.
جالب اینجاست که در یک محله نسبتا سنتی هم فعالین میکنن و جایی هستن که مردم بسیار روی این موارد حساس هستند.
شما که نمی تونی مجوز بگیری ، بایست از مجوز همون ها استفاده کنی
در کل به نظرم بیخیال شی بهتره ، یا یک محلی را اجاره کنی و مثل همه لبنیات فروشی های شهر شروع به فعالیت کنی ، اینطوری کسی بهت کاری نداره ، بعد در کنار لبنیاتی کار پخش را هم انجام بده
اگر واقعا پاستوریزه هست زحمت بکش آدرس اینجایی هم که می گی را برام پی ام کن یک دفعه برم شیر بگیرم ببینم چطوریه ،
سلام.
آدرس پیام خصوصی شد.
ممنون از راهنمایی هاتون.