سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: درصد شراکت در کافی شاپ
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام به تمام میلیاردرهای الان و آینده.
من عضو جدید هستم و نمی دونم تاپیک رو تو جای درست باز کردم یا نه!
من با یه دوستی که الان کافی شاپ خودشو داره می هوام شریک بشم.
این بنده خدا داره از ایران میره و قراره که کافی شاپ رو به من واگذار کنه به این شکل که جا و سرمایه اولیه از اون و کار از من.
شراکت هم در تمام مسائل هست، از خرید لوازم و مواد اولیه گرفته تا تجهیزات و هر هزینه دیگه.
حالا سوال اینجاست که درصد شراکت در سود بین ما چجوری میشه؟
با توجه به اینکه اونجا مالکیتش مال خودشه و رهن و اجارش تقریبا 15 میلیون ماهی 5-6 تومن هست.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
چون ملک از ایشون هست ، بهتره سرمایه هم از ایشون باشه و شما صرفا یک پیمانکار باشید. یا ماهیانه به ایشون اچاره پرداخت کنید و یا به صورت درصدی با هم کار کنید . یعنی بالفرض ماهی 10 میلیون درامد داره ، 70 درصد ایشون و 30 درصد شما یا هر نوع روال کاری دیگری .
در این مدت هم شما می تونید تجربه کسب کنید نه بیشتر ، جون همه چیز برای دوست شماست و تصمیم گیرنده ایشونه ، هر زمانی بخواد می تونه بفروشه یا با شخص دیگه ای کار کنه و شما دستت به هیچ جا بند نیست ، پس در این مدت تا می تونی کسب تجربه کن و یا ازش بخر و یا به دنبال کسب و کار خودت باش

موفق باشی
مهدی جان ممنون از اینکه سریع جواب دادین.
قراره ما باهم قرارداد شراکت ببندیم و ایشون به عنوان سرمایه گذار و من به عنوان به قولی پیمانکار (البته لغت درستی نیست اینجا) باشیم.
حالا می خوام بدونم عرف اینجور کارها به چه شکل هست؟ یعنی من چه درصدی از سود و ایشون چه درصدی از سود باید عایدمون بشه؟
این مقدار توی قرارداد ذکر میشه و حق خرید و فروش هم بدون هماهنگی ندارن.
لطفا راهنمایی کنید که تحت این شرایط من چه درصدی و ایشون چه درصدی میگیره.
به نظرتون 60 به 40 خوبه یا زیاده؟ من شنیدم عرف 70 به 30 هست. آیا درسته؟
عرفی وجود نداره ، یکماه باید اداره کنید و بر اساس اون درصد تعیین کنید
خیلی ممنون
لینک مرجع