سلام دوست گرامی
میخواستم بپرسم حداقل فضا برای راهاندازی این کارگاه چقدر هست؟ چند نفر نیرو لازم داره؟ و اگر بخوایم این کار رو شروع کنیم برای تهیه دستگاه و ارتباط با کارخانه برای تهیه قند کله میتونم از راهنماییهای شما استفاده کنم؟
آدرس ایمیل من: z.azami@gmail.com
سپاسگزارم
(05-04-2015 12:30 PM)مهدی ر نوشته شده توسط: [ -> ] (05-04-2015 01:34 AM)مهرنا نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوست عزیز
شرایط شما اتفاقا مساعده!
شما با یک کارگاه بیست متری هم میتونی این کار رو انجام بدی .
می تونی روزانه از 50 هزار تومان تا 300 هزار تومان درآمد داشته باشی.
با 7 ملیون تومن میشه یه دستگاه خرید با ظرفیت خرد کردن هر ساعت 250 کیلو.
الان هشتاد درصد کارخونه ها قند رو به صورت کله قند روزانه بین قند خرد کن ها پخش می کنن و شب همان روز قند خرد شده رو به همراه خاکه قند تحویل میگیرن و اجرت کار رو روزانه پرداخت می کنن. این جوری هم برای کارخونه دار به صرفه تره هم درآمد چشمگیری برای قند خرد کن هاست.
من خودم روزانه سه تن از کارخونه تحویل می گیرم و عصر خرد شده تحویل میدم. اجرت هر کیلو 120 تومن که جمعا منهای 12 درصد خاک قند چیزی حدود 300 هزار تومن اجرت دریافت می کنم.
اگه واسه خرید و راه اندازی راهنمایی خواستی در خدمتت هستم.
09366224002
دوست عزیز الان دیگه کارخونه هات خودشون قند شکسته تولید میکنن . و قند کله رو به یه قیمتی میفروشن که برای کسی بصرفه نباشه بخواد خرد کنه و بفروشه . نمیدونم شما قند کله رو با چه قیمتی میگیرید و با چه کارخونه ای کار میکنید که روزی سیصد تومان سود داره واستون .
(05-04-2015 01:34 AM)مهرنا نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوست عزیز
شرایط شما اتفاقا مساعده!
شما با یک کارگاه بیست متری هم میتونی این کار رو انجام بدی .
می تونی روزانه از 50 هزار تومان تا 300 هزار تومان درآمد داشته باشی.
با 7 ملیون تومن میشه یه دستگاه خرید با ظرفیت خرد کردن هر ساعت 250 کیلو.
الان هشتاد درصد کارخونه ها قند رو به صورت کله قند روزانه بین قند خرد کن ها پخش می کنن و شب همان روز قند خرد شده رو به همراه خاکه قند تحویل میگیرن و اجرت کار رو روزانه پرداخت می کنن. این جوری هم برای کارخونه دار به صرفه تره هم درآمد چشمگیری برای قند خرد کن هاست.
من خودم روزانه سه تن از کارخونه تحویل می گیرم و عصر خرد شده تحویل میدم. اجرت هر کیلو 120 تومن که جمعا منهای 12 درصد خاک قند چیزی حدود 300 هزار تومن اجرت دریافت می کنم.
اگه واسه خرید و راه اندازی راهنمایی خواستی در خدمتت هستم.
09366224002
سلام دوست عزیز می تونی بیشتر راهنماییم کنی
خود دولت داره واسه ترویج این کار خیلی تبلیغ میکنه
حتی روزنامه ها هم مانور بالایی رو این کار ها دارن
به نظرم این یه ایده خوب بود زمانی که این قدر تبلیغات روش انجام نمی گرفت
الان بازار خرید خوبی نداره چون تولید کننده ها زیاد شدن و رقابت بالایی هست
سلام .جناب من چند وقته میخوام این کار رو شروع کنم سرمایم هم 20 م دارم احتمال ضرر کردن هست تو این کار اول باید از کجاشروع کنم ایا نیاز به مجوز خاصی دارم یا نمیخواد لطفا من رو راهنمایی کنین برای راه اندازی این کار شماره تماس 09364510143 باتشکر فراوان
(07-17-2016 12:01 PM)amirali87 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام .جناب من چند وقته میخوام این کار رو شروع کنم سرمایم هم 20 م دارم احتمال ضرر کردن هست تو این کار اول باید از کجاشروع کنم ایا نیاز به مجوز خاصی دارم یا نمیخواد لطفا من رو راهنمایی کنین برای راه اندازی این کار شماره تماس 09364510143 باتشکر فراوان
برای مشاوره و خرید به این سایت مراجعه کنید راهنماییتون میکنند در مورد مجوزها و ...
دستگاه قند خرد کن