قصد راه اندازی یک فروشگاه پوشاک را دارم اما موندم پوشاک آقایان بهتر جواب میده یا بانوان
دوستانی که در این زمینه تجربه دارن لطفا راهنمایی کنند
در ضمن نوع و مدل پوشاک هم اگر راهنمایی کنید ممنون میشم

با سلام خدمت شما دوست عزیز
60%فروش زنانه خیلی بهتره تا مردانه
البته به شهری هم که زندگی میکنید ربط داره فقط:
زنانه هم برای خرید ارزون تره هم میتونی بنابر بالاشهر پایین شهر بودن جنس و بالا پایین ببری هم تنوع کار خیلیه
ولی مردانه زیاد آنچنان که زنانه فروش داره پوشاک مردانه نداره
ممنون از راهنمایی شما
فقط یه سوال که چه نوعی بهتره؟
خودم فکر میکنم مانتو و شال و روسری بهتر باشه
شما اگر روی پوشاک بچه گانه کار کنید به نظرم بهتره.مخصوصا اگر بتوانید از دلال های زیر فی فروش تو بازار یا سه راه جمهوری تهیه کنید.در کل پوشاک و صنعت نساجی در ایران تقریبا نابود شده و توی این چرخه فقط قسمت دلالی و خرید با یک سوم قیمت واقعی میتونه برای مدت نامعلومی سود اور باشه تازه اگر جای فروش و حراج این اجناس ارزان قیمت رو داشته باشید.
(01-23-2015 04:16 PM)pishbar نوشته شده توسط: [ -> ]ممنون از راهنمایی شما
فقط یه سوال که چه نوعی بهتره؟
خودم فکر میکنم مانتو و شال و روسری بهتر باشه
ببینید مانتو و شال چیزیه که خانم ها الان ,با حداقل درآمد زندگی سعی میکنند سالی دوتا و سه تا رو بخرند با وجود اینکه مانتو ها الان زیر 50 تومان گیر نمیاد یا اگرم گیر بیاد از مد افتاده است ولی بازم خانوما می خرن!
شما بسته به مکان فروشگاهتون هم داره خیلی چیز ها رو باید در نظر بگیرید
محمدوده ایی که میخواید بزنید پاساژه؟ رو به خیابونه ؟جاییه که رفت و آمد زیاده؟ یا میتونید در کنار مانتو و شال کمی هم لباس زنونه و چند مدل هم لباس مردونه بیارید اما سعی کنید تعداد کم باشه تا رو دستتون نمونه!
بزارید اینجور بگم دوست من اومد از مشهد جنس میاورد البته خودش بچه اونجا بود چند تا جین آورد ماشالله فک و فامیل همه خریدند البته لباس زنونه بعدم آشناها اومدن خریدن و کارش هنوز تازه داشت میرفت بگیره همه بهش گفتن مغازه بزن اونم رفت و مغازه زد و چند ماه که شد توی پاساژ دوتا دیگه اومدن بیخ گوشش مغازه زدن و ..
الانم مغازه اش و جمع کرد و جنسا موند رو دستش
شما هم سعی کن این اشتباهات و تکرار نکنی
ببینید شما ابتدا ظرفیت منطقه خودتون رو بسنجید و ببینید چه تیپ لباس یا لوازم دیگه رو میتونید در انجا بفروشید.با توجه به این بحران اقتصادی که به وجود اومده قدرت خرید مردم بسیار پایین هست البته کار به فروشگاههای خاص و برند ندارم که اونها بر اساس قواعد معمول بررسی نمیشند ولی پیشنهاد میدم کار رو با تنوع خوب و قیمت و کیفیت خوب استارت بزنید .متاسفانه حرف اول رو قیمت میزنه و اون هم به تخصص شما درخریدربط داره و نیاز داره که اطلاعات کاملی رو از بازار و تولید کننده ها و بنک دارهای صنف داشته باشید و با قیمت خیلی خوب خرید کنید و ارزان سرا بزنید.
(01-22-2015 05:37 PM)pishbar نوشته شده توسط: [ -> ]قصد راه اندازی یک فروشگاه پوشاک را دارم اما موندم پوشاک آقایان بهتر جواب میده یا بانوان
دوستانی که در این زمینه تجربه دارن لطفا راهنمایی کنند
در ضمن نوع و مدل پوشاک هم اگر راهنمایی کنید ممنون میشم

سلام کاربسیارخوبیه .جفتش خوبه .فقط ب قیمت و مکان بستگی داره
وتنوع لباس ها
اگ خواستی من وارد کننده لباس تو بنگلادش هستم
اگ خواستی بهت جنس بدم
انشالا که استارت قدرتمندی بزنید.من هم میتونم در امر پوشاک بانوان ترک در خدمت باشم.