01-17-2015, 07:56 PM
با سلام خدمت دوستان گرامی
بنده در استان شمالی (مازندران) هستم دسترسی مستقیم به بعضی میوه ها مثل مرکبات کیوی خرمالو و ... در اینجا ، نسبت به جاهای دیگر راحت تر است
جایگاه آماده برای این کار دارم ( آب برق گاز دارد . جایگاه مجوز تغییر کاربری صنعتی هم داره )
واسه شروع میخوام قدم به قدم شروع کنیم مثلا استارت از 500 کیلو میوه در روز
با چندتا از شرکت های سازنده دستگاه صحبت کردم گفتن تولید تا زیر 2 تن احتیاجی به خط تولید شستشو نیست گفتن با ساختن طرح خاص برای شستشو در جایگاه نیازتون رفع میشه البته اسلایدر میوه باید خریداری بشه
برای خشک کردن هم گفتن زیر دو تن از فر کابینتی استفاده کنید فرخشک کن واسه یه تن بین 10 میلیون تا 15 میلیون هست
اما حالا بپردازیم به سوالاتی که خودم هنوز جواب کاملی نگرفتم:
اولین مشکل اصلی و بزرگ گرفتن مجوز بهداشت هست اکثرا میگن گرفتن مجوز خیلی سخته چون وزارت بهداشت به میوه خشک زیاد اعتقادی نداره
دومین مشکل هم نحوه بسته بندی هست . قصد من بسته بندی در وزن های صد گرمی هست دلیل این کار با یه مثال برایتان بیان میکنم مثلا شما میرید یه مغازه ، که پسته هم بصورت فله ای داره هم بسته بندی . اما شما دوهزارتومن پسته نیاز دارید در این موقع شما نمیگین دوتومن پسته برام بکشید معمولا یه بسته دو تومنی میخرید
حالا دوستانی که راجع به نحوه گرفتن مجوز از بهداشت و دستگاه بسته بندی( نوع و قیمت تقریبی) برای اینکار اطلاعات دارند لطفا اینجا بیان کنند هم من و هم دوستان دیگر بهره مند بشن
بنده در استان شمالی (مازندران) هستم دسترسی مستقیم به بعضی میوه ها مثل مرکبات کیوی خرمالو و ... در اینجا ، نسبت به جاهای دیگر راحت تر است
جایگاه آماده برای این کار دارم ( آب برق گاز دارد . جایگاه مجوز تغییر کاربری صنعتی هم داره )
واسه شروع میخوام قدم به قدم شروع کنیم مثلا استارت از 500 کیلو میوه در روز
با چندتا از شرکت های سازنده دستگاه صحبت کردم گفتن تولید تا زیر 2 تن احتیاجی به خط تولید شستشو نیست گفتن با ساختن طرح خاص برای شستشو در جایگاه نیازتون رفع میشه البته اسلایدر میوه باید خریداری بشه
برای خشک کردن هم گفتن زیر دو تن از فر کابینتی استفاده کنید فرخشک کن واسه یه تن بین 10 میلیون تا 15 میلیون هست
اما حالا بپردازیم به سوالاتی که خودم هنوز جواب کاملی نگرفتم:
اولین مشکل اصلی و بزرگ گرفتن مجوز بهداشت هست اکثرا میگن گرفتن مجوز خیلی سخته چون وزارت بهداشت به میوه خشک زیاد اعتقادی نداره
دومین مشکل هم نحوه بسته بندی هست . قصد من بسته بندی در وزن های صد گرمی هست دلیل این کار با یه مثال برایتان بیان میکنم مثلا شما میرید یه مغازه ، که پسته هم بصورت فله ای داره هم بسته بندی . اما شما دوهزارتومن پسته نیاز دارید در این موقع شما نمیگین دوتومن پسته برام بکشید معمولا یه بسته دو تومنی میخرید
حالا دوستانی که راجع به نحوه گرفتن مجوز از بهداشت و دستگاه بسته بندی( نوع و قیمت تقریبی) برای اینکار اطلاعات دارند لطفا اینجا بیان کنند هم من و هم دوستان دیگر بهره مند بشن