صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
سلام ودرود
بسیارعالی از همکاری وهمفکری شما دوستان عزیز
بنده با تعداد زیادی ازنونوایی ها صحبت کردم ولی هیچکدوم حاضر نشدن که ساعت 5 یا 5.5 نون آماده کنن و بهم بدن
حالا هم موندم چی کار کنم راضیشون کنم
(01-09-2015 11:45 PM)مهندس روح الله زاهد نوشته شده توسط: [ -> ]سلام ودرود
بنده با تعداد زیادی ازنونوایی ها صحبت کردم ولی هیچکدوم حاضر نشدن که ساعت 5 یا 5.5 نون آماده کنن و بهم بدن
سلام
جالبه . یه زمانی برای اینکه اشاره به سحرخیزی کنن می گفتن طرف با شاطرها می ره بیرون
اما گویا این متل دیگه کاربرد نداره
واقعا انتهای این ایده چه چیزی هستش؟.چه کسی حاضره پول بده برای اواردن نون تازه درب خونش؟واقعا ایده بهتری برای پول دراواردن نیست؟ درامد ماهی یک تا دومیلیون تومن ؟
با سلام. من هم قبل از اومدن به اين سايت اين ايده رو داشتم..نميدونم دوست خوبمون تونستند اينو اجرايي كنند يا نه! به نظر من كه هميشه حسرت نون تازه براي صبحانه دارم ايده خيلي خوبيه و كسي كه شهامت اجراشو داشته باشه يه كارآفرينه.. موفق باشيد
(01-09-2015 11:45 PM)مهندس روح الله زاهد نوشته شده توسط: [ -> ]سلام ودرود
من می گم بگرد دنبال نونوایی هایی که شاگردها اداره می کنند یا داده اجاره دست پیمانکار ، صد البته که باید روزانه یک مبلغی اضافه تر از مبلغ نون ها بهشون بدی. پیشنهاد شراکت در طرح را بده ، بگو نون را من مثلا 200 تومن گرون تر می فروشم ، 100 برای شما 100 برای من
یا اگر قانونی مشکلی نباشه ، بگو من روزی نفری 10 20 تومن بهتون بیشتر می دم یک ساعت زودتر شروع به کار کنید.
آقای زاهد قبلا هم عرض کرده بودم نانوایی زودتر از 6صبح تو منطقه ما پیدا نمیشه که با تفاسیر شما به نظر میرسه اکثرا همین جور هستند
شانس خودتون را امتحان کنید اما بعید می دونم با نفری 20تومن هم بتونید راضیشون کنید مثلا 5صبح بیاند سر کار و برای 5.5به شما نان تحویل بدهند و بر فرض هم قبول کنند 20تومن در روز یعنی هزینه شدن اشتراک 30نفر در ماه فقط برای نانوایی(هزینه پیک و......بماند)
به نظر من اگر در خانه حیاط خلوت یا یک انباری و زیر زمین دارید خودتون اقدام به پخت نان بکنید .این کار مزایای زیادی داره .روی پخت نان می تونید سود ببرید .کیفیت نان خودتون را چندین برابر نانوایی های معمولی می تونید درست کنید و این خودش یعنی یک امتیاز برای فروش بیشتر .کم کم دستتون به پخت پز عادت بکنه کیکهای مختلف برای صبحانه و انواع نان های محلی و یا حتی خلاقانه می تونید درست کنید مثل همین نانهای صنعتی که توش اومدند تخمه آفتابگردان و.........ریختند شما می تونید تو نون معمولی از این کارها انجام بدهید
(12-27-2014 02:51 PM)مهندس روح الله زاهد نوشته شده توسط: [ -> ]سلام ودرود بی پایان
دوستان بنده میخام این ایده پخش نان رو توشهرم اجرا کنم
حالا این فکر خودم هست : برم برای آزمایش و برای مثال یه منطقه رو اس ام اس بدم و تبلیغات کنم .
حالا به نظر شما چه متنی بنویسم و اس ام اس کنم تا جذاب باشه .
حق الزحمه چقدر باشه بهتره ؟
دوستا لطفا کمک کنید .میخام بنده هم اجراییش کنم
سلام دوست عزیز
من همین امروز با این سایت آشنا شدم و ایده پخش نان تازه شما رو هم الان دیدم خیلی جالبه . با توجه به زمانی که از این گفتگو گذشته حتماً تا الان ایدتونو اجرائی کردین . اگه اینطوره میشه لطفا یکم توضیح بدین چکارکردین و موفق شدین یا نه که حتما شدین .
ممنون میشم
درود
لطفا بفرمایید که آیا این ایده به انجام رسیده یا هنوز تو همون مرحله ایده بسر میبره ؟
من رفتم یه تحقیق کلی کردم...
هر جور حساب کردم بیشتر از 30 خانوار تا ساعت هفت و نیم نمیشه پخش کرد (در واقع وقت نمی شه)
فرض کنین زنگ درب یک آپارتمان روبزنید اونوقت تا برین زنگ واحد ها رو بزنین چند دقیقه طول میکشه که درب رو باز کنن (دنبال پول بگردن--یا پول خرد جور بشه)
حالا نوبت واحد بعدیه(ممکنه همین پروسه بیشتر طول بکشه)
هرچند راه حل هایی برای این کار وجود داره که بعدا عرض می کنم...
..........................................................
نا شنوا باش وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند...
سلام ايده ي جالبي ولي يكسري مشكل داره
١) وقت نميشه
٢)شايد طرف اونروز نون نخواهد
٣) به علت ارزاني نان نسبت به زحمتش سودش كم هست
من يك پيشنهاد ديگه دارم براتون
با اعضاي چندين مجتمع مسكوني كنار هم صحبت كنيد و هر روز بريد خريدشان را بپرسيد و يكجا برايشان ببريد و مثلا براي نون تنها براي روز بعد سفارش بگيريد و در نهايت يك آبونماه بعلاوه يك مبلغ درصدي از خريد بگيريد
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11