01-03-2015, 07:01 PM
-ببخشید آقا رضا میتونم ازت یه عکس یادگاری بگیرم
موردی نداره.راحت باش.
-ممنونم ازت...انرژی فوق العاده ای گرفتم ازت.
خواهش میکنم آقا مهدی...شما برای ما عزیزی
این مکالمه خیلی کوتاه بین منو آقا رضا که دیشب سرکار بودیم اتفاق افتاد.
از دیشب که با آقا رضا آشنا شدم خیلی انرژیم برای کار کردن بیشتر شده.
آقا رضای قصه ما کمربند میفروشه ...از این طریق خرج زندگیش رو در میاره...انقدر با انرژی هستش که هر وقت به پای حرفاش میشینی اصلا نمیفهمی چقدر زود گذشت.
با وجود معلولیتی که داره اصلا ناامید نیست...همیشه در تلاشه...
فهمیدم که بعضی انسانها با هر مشکلاتی و معایب و معلولیت هایی که دارند میدونند که باید چه مسیری رو طی کنند.
تابحال راجع به افرادی که با محدودیت هایی به ستاره های موفق تبدیل شده بودند زیاد شنیده بودم و همتشون برام قابل تحسین بود...ولی به این شکل از نزدیک ندیده بودم...
خیلی خوشحالم که رضا هایی هستند که به امثال من انرژی میدن...
دوست دارم این تاپیک همیشه جلوی چشممون باشه.تا هر وقت ناامید شدیم هر وقت انگیزمون رو از دست دادیم بدونیم که کسانی هستند که با وجود مشکلات زیاد کمر همت بستن و دارن به راهشون ادامه میدن و از هیچکس و هیچ چیزی هم انتظار معجزه ندارند....
بیاین فقط یکم به داشته هامون فکر کنیم و اینکه چطور میتونیم از داشته هامون استفاده کنیم و دنیای خوبی برا خودمون بسازیم.باور کنید میشه ....مث آب خوردن....فقط باید همت کرد...همین
![[تصویر: 1111.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8161415100/1111.jpg)
موردی نداره.راحت باش.
-ممنونم ازت...انرژی فوق العاده ای گرفتم ازت.
خواهش میکنم آقا مهدی...شما برای ما عزیزی
این مکالمه خیلی کوتاه بین منو آقا رضا که دیشب سرکار بودیم اتفاق افتاد.
از دیشب که با آقا رضا آشنا شدم خیلی انرژیم برای کار کردن بیشتر شده.
آقا رضای قصه ما کمربند میفروشه ...از این طریق خرج زندگیش رو در میاره...انقدر با انرژی هستش که هر وقت به پای حرفاش میشینی اصلا نمیفهمی چقدر زود گذشت.
با وجود معلولیتی که داره اصلا ناامید نیست...همیشه در تلاشه...
فهمیدم که بعضی انسانها با هر مشکلاتی و معایب و معلولیت هایی که دارند میدونند که باید چه مسیری رو طی کنند.
تابحال راجع به افرادی که با محدودیت هایی به ستاره های موفق تبدیل شده بودند زیاد شنیده بودم و همتشون برام قابل تحسین بود...ولی به این شکل از نزدیک ندیده بودم...
خیلی خوشحالم که رضا هایی هستند که به امثال من انرژی میدن...
دوست دارم این تاپیک همیشه جلوی چشممون باشه.تا هر وقت ناامید شدیم هر وقت انگیزمون رو از دست دادیم بدونیم که کسانی هستند که با وجود مشکلات زیاد کمر همت بستن و دارن به راهشون ادامه میدن و از هیچکس و هیچ چیزی هم انتظار معجزه ندارند....
بیاین فقط یکم به داشته هامون فکر کنیم و اینکه چطور میتونیم از داشته هامون استفاده کنیم و دنیای خوبی برا خودمون بسازیم.باور کنید میشه ....مث آب خوردن....فقط باید همت کرد...همین
![[تصویر: 1111.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8161415100/1111.jpg)