(01-06-2015 06:38 PM)moele نوشته شده توسط: [ -> ] (01-06-2015 06:24 PM)bazarganbnd نوشته شده توسط: [ -> ]سلام
دوستان عزيزن براي خريد عمده و تحويل اون در شهر خودتون هيچ نگران نباشيد چون اونجا كساني هستند كه جنس شما رو تحويل ميگيرن و پول كامل اجناس شما رو ميدن و بعد از تحويل انجاس شما در شهر مورد نظر كرايه+اصل ولي كه به شما دادن رو ميگيرن
البته راهاي خيلي زادي هستش براي اواردن كالا از قشم به تهران يا هر جاي ديگر
عزیز نوشتید راه های خیلی زیادی هست اگر براتون امکان داره چند مورد را عنوان کنید و این افراد که همه جا تحویل می دهند چند درصد می گیرند؟؟؟؟؟
ممنون
درصدش رو نمي دونم ولي مي تونيد كالاي خودتون رو از طريق بندر لافت بياريد بندرعباس و بدين به اوتوبوس ها براتون بيارن و يا اينكه بدين ماشين هاي سنگين كه 99% كارشون همينه و بهترين كار اينه از گمرك قشم برگ سبز بگيرين و با قطار تا شهر خودتون ببريد بدون هيچ دردسري
به زودی عکس اجناس خریداری شده و فروش رفته را آپ میکنم
سلام خدمت دوستان عزیز
خوشبختانه اجناس من امروز تموم شد
فقط یه چند تا دونه (تقریبا 4 یا 5 )روسری مونده (که اون هارو هم هدیه دادن به حاج خانم)
کل اجناسی که خرید کرده بودم 550 هزار تومن شد
هزینه سفر برای من 500 هزار تومان شد.
مبلغ کل اجناس بفروش رفته +سود اجناس 1.485.000 تومان
خوشبختانه بعلاه تامین کل هزینه سفر 435 هزار تومان برای من سود موند
این هم از نتیجه و بازخورد سفر به قشم
(01-12-2015 06:14 PM)مهدی گل محمدی نوشته شده توسط: [ -> ]سلام خدمت دوستان عزیز
خوشبختانه اجناس من امروز تموم شد
فقط یه چند تا دونه (تقریبا 4 یا 5 )روسری مونده (که اون هارو هم هدیه دادن به حاج خانم)
کل اجناسی که خرید کرده بودم 550 هزار تومن شد
هزینه سفر برای من 500 هزار تومان شد.
مبلغ کل اجناس بفروش رفته +سود اجناس 1.485.000 تومان
خوشبختانه بعلاه تامین کل هزینه سفر 435 هزار تومان برای من سود موند
این هم از نتیجه و بازخورد سفر به قشم
میشه بیشتر توضیح بدهید که دقیقا چیا خرید کردید؟؟و چه طوری فروختید که اینقدر سود داشت مثلا به مغازه دار فروختید به اقوام یا دست فروشی و.........
چیزای که من خریدم تو صفحه اول همین تاپیک هست.
من همه ی اجناس رو توسط مادرم به همسایه ها و آشناها و فامیل فروختم.
تو جنسایی که خرید کرده بودم.تونیک ها خیلی عالی بود...خانم ها همه استقبال کردند چون واقعا نسبت به قیمتی که میفروختم واقعا عالی بود من 22000 میفروختم در حالی که تو تهران زیر 30 هزار تومان پیدا نمیشد...به همین خاطر اولین محصول بعد از سفر که سریع تموم شد.همینا بود.
محصول بعدی که خوب بود فروشش ادکلن ها بود که من راحت 15 تومن فرختم در صورتی که خودم 7 تومن خریده بودم.ادکلن ها 6 تا بود که اوناهم زود فروخته شد.
بعد هم به ترتیب جوراب ها و روسری ها و شلوار جین ها بود و بعد مام ها...
شکر خدا تجربه خوبی بود.من تاحالا تو زمینه پوشاک کار نکرده بودم...
پوشاک رو از کجای قشم خرید کردین
برای اوردنش چکار کردین که به گمرک نخورین
ممنون
من بیشتر پوشاکی که خرید کردم از درگهان بود.
روسری ها رو از بازار قدیم درگهان خرید کردم
شلوار لی هارو از پاساژ دریا
تونیک ها رو از پاساژ دو دلفین
و بقیه رو دقیق یادم نیست...
سفر خوبی داشتین پس مغازه ها به دلیل اجاره مغازه گرونتر میفروشن ولی شما که به صورت دستی فروختی هیچ نگرانی بابت اجاره بها وسایر خرج نداشتین... در. مورد بازارم موقع تغییر فصل خوبه من به شما پیشنهاد میکنم حتمن حتمن موقع عید۱۵روز مونده به تعطیلات لباس ها مجلسی بیارید فروش موقع عید بسیار عالیع حالا بتونید یه غرفه توی نمایشگاه پاییزه شهرتون اجاره کنید وقیمت رقابتی ام بدین که دیگه میتونی راحت روزی ۱ت سود کنی...من خودم واسه عید از همین الان برنامه ریزی میکنم توی صنف پوشاک هیچ وقت فروش مث عید نیست....چون عید عالیه ولی قیمت ها باید رقابتی باشه....نه مث سایر مغازه دار ها....
درگهان خیلی خوبه واس پوشاک.
راستی یادم رفت بگم غرفه هزینه اش ۵۰۰ت بود اوایل بهار الان نمیدونم واسه عید جنده دکوراسیون انچنانیم نمیخواد غرفه هاشچی نمایشگاهیی فقژچط قیمت مناسب چون مث شهرایی تهران خیلی از تولید کنندهای شهر میان توی نمایشگاه واگه قیمت شما بالا باشع اجاره غرفع ام درنمیاد واستون.....