دوست عزیز خواهش میکنم وظیفست
فقط من اون جریان خرید کارت گرافیک رو متوجه نشدم
گیم نت نمیزنی که بخوای بازی های 1080 رو اجرا کنه برای فوتوشاپ و ... یک کارت گرافیک معمولی 150-200 تومنی هم کافیه
(01-17-2015 07:36 PM)alp13 نوشته شده توسط: [ -> ]دوست عزیز خواهش میکنم وظیفست
فقط من اون جریان خرید کارت گرافیک رو متوجه نشدم
گیم نت نمیزنی که بخوای بازی های 1080 رو اجرا کنه برای فوتوشاپ و ... یک کارت گرافیک معمولی 150-200 تومنی هم کافیه
درسته دوست گرامی اونو برا خودم میخاستم برا تست بازیهایی که میارم و مربوط به کار نمیشه زیاد.
دوستان کسی نرخ تعرفه های کافی نت رو داره .مثلا کپی پرینت اسکن زدن برنامه روی گوشی و ...
(01-30-2015 11:28 AM)soushi1 نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان کسی نرخ تعرفه های کافی نت رو داره .مثلا کپی پرینت اسکن زدن برنامه روی گوشی و ...
دوست عزیز قیمت هایی که اتحادیه میده خیلی رویایی و جالبه
یعنی اگه کسی با اون قیمت ها یک سال خوب کار کنه میتونه خونه هم بخره
ولی افسوس انقدر دست زیاد شده که تقریبا با یک پنجم قیمت اتحادیه هم کار میکنن
مثلا ثبت نام رو زده 6 تومن من میشناسم با 2 تومن هم ثبت نام می کنن
واسه دیدن لیست هم برو سایت اتحادیه شهرستانتون قیمت ها رو ببین چون بسته به شهر فرق می کنه
دوستان سوالات عمومی راجب کار با آفیس یا کار با پرینتر ... کجا میتونم بپرسم؟
(02-04-2015 11:34 AM)soushi1 نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان سوالات عمومی راجب کار با آفیس یا کار با پرینتر ... کجا میتونم بپرسم؟
درود
فكر ميكنم توي گوگل اگر جستجو كنيد خيلي زودتر به نتيجه برسيد. با توجه به بودن اموزش و كتاب هاي مختلف.
با اين وجود اگر تمايل داريد در انجمن مطرح كنيد. در بخش اعضاي انجمن- بحث هاي شخصي مطرح كنيد
موفق باشيد
درود دوستان عزیزم
3 ماهی میشه که مشغول کار هستم. سیستمی که دارم بعضی وقتا هنگ میکنه و میخام یه " سیستم بهتر ببندم برای مغازه " که کم نیاره تا سقف 2 تومن.
میخام سرعتش بالا باشه و در تبدیل فایلهای ویدیوئی سریع باشه و خیلی حسابی بشه ازش کار کشید .
سیستم پیشنهادی خودم:
cpu:
Intel Core i3 - 3.3GHz - 3220
main:
ASUS - B85-PLUS
ram:
KINGSTON - 8GB
hdd:
ADATA Premier Pro SP900 ASP900S3-128GB
+
Western Digital - SATA 3 - 1 TeraByte
pow:
GREEN - GP530A-EU
cas:
Green Mac 1
rw:
ASUS - 24X - SATA
سلام دوستان
یه خدمات کامپیوتری هست وسایلاشو یکجا میخواد بفروشه
نمایندگی رایتل و اینترنت هم هست
دو تا ویترین شیشه ای + 6 تا ویترین دیواری mdf + یک میز بزرگ + یک میز کوچک + صندلی + کولر آبی + یک 3 کاره + یه مقدار بازی و نرم افزار و فلش و ...
سیستم خودم دارم
همه رو یکجا میده سه میلیون و پانصد
به نظرتون خوبه؟