سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: فلافل سلف سرویس فقط 2000 تومان !!!!
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان . چند ماهی میشه در شهر گرگان یه ساندویچی فلافل راه افتاده به نام سلیم اهوازی که بصورت سلف سرویس ساندویچ میده. یک عدد نان بهمراه انواع ترشی و سالاد ( گوجه خیارشور کلم سفید و قرمز کاهو ......) تعداد فلافل هم دست خودتونه که چقد بردارید. !خلاصه اینکه مردم جوگیر گرگان هم ماشالا شدید استقبال کردن .صف بستن تو پیاده رو . ساعت 11 شب رفته بودم جمعیت از استادیوم ازادی بیشتر بود!! بعد همه تقلید کردن و فلافلی سلف سرویس زدن !!! جالبه چند روز پیش یکی دیگه افتتاح شد فلافل 1000 تومان میده !! موندم چطور سود میکنن با این قیمت . خودم دیدم بعضیها تا 15 تا فلافل رو یه نون جا دادن !!!! نظر شما چیه ؟ کسی هست اینکاره باشه بتونه هزینه هارو حساب کنه ؟
ببینید جدیدا یکی از شرکت های اصفهان فلافل و منجمد میفروشه ما چند وقت پیش خریدیم بسته اش7000ت فک کنم40 تا توش بود خیلی هم طعمش عالی ایی داشت احتمال داره از اونجا استفاده کرده باشند
تهران هم زیاد شده اما نه به این قیمت که میگی
کمترین قیمتی که من دیدم 3500 بوده و بیشترین قیمت 4500
تعداد هم 5 تا برای هر نون
سالاد و ترشی و ... هم حدوداً 20-25 مدل میشه
ماشالله تو ایران هرکی میزنه تو هر کاری بقیه هم چشم بسته میرن دنبالش الان به قدری این فلافل فروش های سلف سرویس زیاد شده و در حال زیاد شدن هست که من فکر میکنم به زودی همه جای شهر رو پر کنن چون جدیدا سر هر کوچه یا خیابونی یکی افتتاح شده !‌!
(12-29-2014 08:38 PM)مهدی ر نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستان . چند ماهی میشه در شهر گرگان یه ساندویچی فلافل راه افتاده به نام سلیم اهوازی که بصورت سلف سرویس ساندویچ میده. یک عدد نان بهمراه انواع ترشی و سالاد ( گوجه خیارشور کلم سفید و قرمز کاهو ......) تعداد فلافل هم دست خودتونه که چقد بردارید. !خلاصه اینکه مردم جوگیر گرگان هم ماشالا شدید استقبال کردن .صف بستن تو پیاده رو . ساعت 11 شب رفته بودم جمعیت از استادیوم ازادی بیشتر بود!! بعد همه تقلید کردن و فلافلی سلف سرویس زدن !!! جالبه چند روز پیش یکی دیگه افتتاح شد فلافل 1000 تومان میده !! موندم چطور سود میکنن با این قیمت . خودم دیدم بعضیها تا 15 تا فلافل رو یه نون جا دادن !!!! نظر شما چیه ؟ کسی هست اینکاره باشه بتونه هزینه هارو حساب کنه ؟

حالا ۱۵ تا تو یه نون جا میدن بیشتر شبیه جکه

مگه قحطی زده هستن ملت ! 5_004

اما معمولا ۴-۵ تا نهایت هم ۷-۸ تا میزارن

فلافلم که خودشون درست میکنن نخوده و ادویه

چون تیراژ بالا درمیاد واسشون سوده

فرض کن یه فلافل ۲۰۰۰ تومانی ۱۰۰۰ تا ۵۰۰ ت سود داره

خود فلافل خرجی نداره بیشتر خرج واسه اون گوجه با مخلفات هست
(12-29-2014 08:38 PM)مهدی ر نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستان . چند ماهی میشه در شهر گرگان یه ساندویچی فلافل راه افتاده به نام سلیم اهوازی که بصورت سلف سرویس ساندویچ میده. یک عدد نان بهمراه انواع ترشی و سالاد ( گوجه خیارشور کلم سفید و قرمز کاهو ......) تعداد فلافل هم دست خودتونه که چقد بردارید. !خلاصه اینکه مردم جوگیر گرگان هم ماشالا شدید استقبال کردن .صف بستن تو پیاده رو . ساعت 11 شب رفته بودم جمعیت از استادیوم ازادی بیشتر بود!! بعد همه تقلید کردن و فلافلی سلف سرویس زدن !!! جالبه چند روز پیش یکی دیگه افتتاح شد فلافل 1000 تومان میده !! موندم چطور سود میکنن با این قیمت . خودم دیدم بعضیها تا 15 تا فلافل رو یه نون جا دادن !!!! نظر شما چیه ؟ کسی هست اینکاره باشه بتونه هزینه هارو حساب کنه ؟

اگر اشتباه نكنم نويد اهوازي بودا ها!!!
توي تهران و ديگر شهرها هم شعبه زده

از اون به بعد كلي چيز ديگه هم در اومد

ساير دوستانم گفتند رمز سود در تيراژ بالا هست. شما اگر تني مواد اوليه رو تهيه كني. هزينه توليد بي نهايت كاهش پيدا ميكنه. ضمن اينكه نخود يك محصولي هست كه مثل گوشت اب نميره ازش كم بشه حتي زياد هم ميشه بواسطه خيس كردن
فلافلی اولی که میدان مدرس گرگان افتتاح شد سلیم اهوازی بود اما جدیدا میدان سرخواجه یکی افتتاح شده نصف قیمت سلیم اهوازی میده که اسمش نویذ اهوازیه !!! حالا نمیدونم اینا رقیبن یا برادرن یا ......
(12-29-2014 11:21 PM)Skp نوشته شده توسط: [ -> ][quote='مهدی ر' pid='144678' dateline='1419869321']



حالا ۱۵ تا تو یه نون جا میدن بیشتر شبیه جکه

مگه قحطی زده هستن ملت ! 5_004

اما معمولا ۴-۵ تا نهایت هم ۷-۸ تا میزارن

فلافلم که خودشون درست میکنن نخوده و ادویه

چون تیراژ بالا درمیاد واسشون سوده

فرض کن یه فلافل ۲۰۰۰ تومانی ۱۰۰۰ تا ۵۰۰ ت سود داره

خود فلافل خرجی نداره بیشتر خرج واسه اون گوجه با مخلفات هست
من دیدم طرف نون رو کاملا خمیرشو دراورده پهن کرده روش 15 تا فلافل گذاشته . بعد مدیر کاغذ نوشت چسبوند دیوار " اجازه سفره کردن نان داده نمیشود"
(12-30-2014 10:54 AM)مهدی ر نوشته شده توسط: [ -> ]
(12-29-2014 11:21 PM)Skp نوشته شده توسط: [ -> ][quote='مهدی ر' pid='144678' dateline='1419869321']



حالا ۱۵ تا تو یه نون جا میدن بیشتر شبیه جکه

مگه قحطی زده هستن ملت ! 5_004

اما معمولا ۴-۵ تا نهایت هم ۷-۸ تا میزارن

فلافلم که خودشون درست میکنن نخوده و ادویه

چون تیراژ بالا درمیاد واسشون سوده

فرض کن یه فلافل ۲۰۰۰ تومانی ۱۰۰۰ تا ۵۰۰ ت سود داره

خود فلافل خرجی نداره بیشتر خرج واسه اون گوجه با مخلفات هست
من دیدم طرف نون رو کاملا خمیرشو دراورده پهن کرده روش 15 تا فلافل گذاشته . بعد مدیر کاغذ نوشت چسبوند دیوار " اجازه سفره کردن نان داده نمیشود"
قطعا تعداد این افراد که 15تا بگذارند کمه طرف نهایت7تا تو یدونه نون بگذاره که رو تعداد بالا سود مناسبی برای فروشنده داره .
مثلا هر یدونه 700تومن سود روزی 300تا بفروشه 210هزار در روز سوده فرض ماهی 25روز کار حدود 5تومنی در میاره

البته اینم حقیقتی هست که عده ای در یک سری صنفها صرفا جهت رو کم کنی یا داشتن پارتی و رانت های خاص میاند قیمتها را آنقدر پایین میارند که اون صنف به نابودی کشیده میشه و فقط عده ای خاص توش باقی می مونند و بعضا اسمشو می گذارند رقابت در حالی که شرایط مساوی نیست
لینک مرجع