من دو تا ایده اینترنتی دارم که احتیاج به یه نفر نیرو دارم که خصوصیات زیر رو داشته باشه, بیشتر از نیاز به سرمایه احتیاج به شریک فکری و با انگیزه دارم:
1-پشتکار زیاد و خلاق
2-آشنا به کامپیوتر و اینترنت
3-روابط عمومی قوی
4- جاه طلب و دارای انگیزه قوی مالی
5-سابقه کاری مرتبط
6- ساکن تهران
7-خانم یا اقا فرقی نمی کنه
واقعا ایده هستند یا کپی برداری از سایتهای بزرگ؟
آخه یکی گفته بود یه ایده بزرگ داره بعد دیدم میخواد یه سایت مثل دیجی کالا بزنه و باهاش رقابت کنه چون یکی از دوستاش توی یه مغازه قطعات کامپیوتری شاگرد بود، در واقع چون دیجی کالا بزرگ بود فکر میکرد کپی برداری ازش میشه یه ایده بزرگ و سودآور...
سلام ودرود
بسیار عالی دوست عزیز
بنده خیلی علاقه به کار اینترننی دار ولی حیف که تهران نیستم
نه واقعا ایده جدیده.من کار اصلیم چیز دیگست سال 89 شرکتم رو با سرمایه 5 میلیون راه انداختم و الان خداروشکر فقط پول بیمه کارمندامون ماهیانه 5 میلیون هستش.شریکم نداشتم.به نظر من خیلی راه های پول دراورادن زیادی هست فقط پشتکار می خواد و نا امید نشدن.و دو عامل موفقیت تو کار یکی سرمایست و یکی هم نیروی خوب.
بازم اگه کسی فکر می کنه توان و نیروشو داره بهم خبر بده
سلام ، لطفا توضیحات کامل تری در مورد ایده بیان کنید .
(12-28-2014 01:08 PM)irandac نوشته شده توسط: [ -> ]سلام ، لطفا توضیحات کامل تری در مورد ایده بیان کنید .
من مایلم
(12-28-2014 09:47 AM)emertat2427 نوشته شده توسط: [ -> ]نه واقعا ایده جدیده.من کار اصلیم چیز دیگست سال 89 شرکتم رو با سرمایه 5 میلیون راه انداختم و الان خداروشکر فقط پول بیمه کارمندامون ماهیانه 5 میلیون هستش.شریکم نداشتم.به نظر من خیلی راه های پول دراورادن زیادی هست فقط پشتکار می خواد و نا امید نشدن.و دو عامل موفقیت تو کار یکی سرمایست و یکی هم نیروی خوب.
بازم اگه کسی فکر می کنه توان و نیروشو داره بهم خبر بده
وبسایتهای خیلی خیلی زیادی زدم و الان دارم به رایگان طراحی سایت میکنم.شاهدش هم شرکت سرو (....) هستش.
به فریم ورک codeigniter و سیستم مدیریت محتوای وردپرس تسلط کامل دارم و به زودی کلاس های آموزش php راه خواهم انداخت.
جزو کادر اجرایی آموزشگاه هورداد هستم که هم اکنون رقیب اصلی فستو در مکانیک و کیش ولتاژ در بحث plc هستیم...
در صورت تمایل توانایی ها و سابقتون و هر قابلیتی که دارید یا نمونه کارتونو برام ایمیل کنید تا یه جلسه حضوری بزاریم و صحبت کنیم.
من در خدمتم
09191781169 محسن