سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: چهارشنبه سوری
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان
من میخوام برای چهارشنبه سوری ، وسایل آتش بازی و ترقه و ... بیارم برای فروش. کسی میدونه که باید از کجا خرید کنم ؟ فقط خرده فروشی رو معرفی نکنید. چون می خوام به کسایی بفروشم که خرده فروش هستند پس باید یه سودی برای خودم بمونه
شرکت نار گستر
(12-24-2014 01:34 AM)music2pc نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستان
من میخوام برای چهارشنبه سوری ، وسایل آتش بازی و ترقه و ... بیارم برای فروش. کسی میدونه که باید از کجا خرید کنم ؟ فقط خرده فروشی رو معرفی نکنید. چون می خوام به کسایی بفروشم که خرده فروش هستند پس باید یه سودی برای خودم بمونه

اگر بخواهید از این قانونی ها مثل نارگستر عمده از کارخونه بخرید باید بروید مجوز بگیرید که 7خان رستم در پیش دارید شاید برای 2سال دیگه بهتون مجوز بدهند
(12-24-2014 02:38 PM)moele نوشته شده توسط: [ -> ]
(12-24-2014 01:34 AM)music2pc نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستان

اگر بخواهید از این قانونی ها مثل نارگستر عمده از کارخونه بخرید باید بروید مجوز بگیرید که 7خان رستم در پیش دارید شاید برای 2سال دیگه بهتون مجوز بدهند

واگر نخواهیم قانونی بخریم باید چکار کنیم ؟ چه خطراتی داره؟
لینک مرجع