سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: ایده فصلی
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2
همانطور که میدونید در بازار عید بعضی کالا ها فروش بالایی دارند وجزء سبد خرید هر خانواده ای هستند .اگر دوستان موافق باشند کالاهای مورد نیاز و پر فروش شب عید رو بررسی کنیم. کالاهای مناسب رو به مقدار نیاز از عمده فروشان یا وارد کنندگان اصلی به قیمت پایین بخریم وهر کدام از اعضا به مقدار ی که میتونند سفارش بدن و در شهر خودشون بازاریابی کنند و بفروشند. من مطمئنم حالا که زمان کافی داریم اگه برنامه ریزی کاملی انجام بدیم میتونیم درامدخوبی داشته باشیم...این ایده اولیه است ازدوستان میخوام به کمک هم کاملش کنیم...
با توجه به عتش ( شايد اتش ) شديد نسل جوون نسبت به مد گرايي فكر كنم كالاهاي كريسمس و هالوين هم خوب فروش بره
آقا وحيد ايده بسيار عاليه اگر دوستان همراهي كنن مطمئنا سود خوبي در اين ايده هست
من آمادگي هر گونه كمكي را دارم
موفق باشيد
به نظر من هم ایده خوبیه.من هم آماده ام برای همکاری
بايد دقيقا اجناس مورد نظر مشخص بشه بعد افرادي كه اين اجناسو وارد ميكنن يا كلي ميفروشنو مشخص كنيم و سريعا بازاريابي كنيم
اگه محصول جديد ارائه كنيم عاليه
(12-04-2011 06:21 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: [ -> ]با توجه به عتش ( شايد اتش ) شديد نسل جوون نسبت به مد گرايي فكر كنم كالاهاي كريسمس و هالوين هم خوب فروش بره

عزیزم "عطش" درسته، نه عتش
بعدشم خوبه برای فرهنگ خودمون کار کنیم و کارمون رو جا بندازیم و عطش نسل جوون رو هدایت کنیم نه اینکه با آب شور از عطش داران پدیرایی کنیم!!!!
(12-05-2011 09:25 AM)1omin.com نوشته شده توسط: [ -> ]
(12-04-2011 06:21 PM)3ObHaN نوشته شده توسط: [ -> ]با توجه به عتش ( شايد اتش ) شديد نسل جوون نسبت به مد گرايي فكر كنم كالاهاي كريسمس و هالوين هم خوب فروش بره

عزیزم "عطش" درسته، نه عتش
بعدشم خوبه برای فرهنگ خودمون کار کنیم و کارمون رو جا بندازیم و عطش نسل جوون رو هدایت کنیم نه اینکه با آب شور از عطش داران پدیرایی کنیم!!!!

هي ميگم چرا نميخونه Big Grin
نه مخالفم ! وظيفه ي ما رفع نياز هاي جامعه با نازل ترين قيمت و برترين كيفيت و ساخت فرهنگ هاي جديد با استفاده از خلا هاي بازار ( كه منتهي ميشه به كار افريني جديد - نمونه ي بارزيش زندگي نامه ي صاحل كارخونه بيك ) و رفع نياز هاي فرهنگ قديمي با استفاده از شيوه هاي مدرنه !‌
شما تصور كنيد ما در سال اگر 12 عيد براي 12 قوم متفاوت داشته باشيم ، ميتونيم 12 بار كسب در امد كنيم ! اين نه اب شور خوروندين به كسيه و نه از اب گل الود ماهي گرفتن !‌
با تشکر از دوستانی که اعلام امادگی کردند. منتظر نظر بقیه هستیم.
سبزه عید و فروختن اون تو جاده بهشت زهرا توی آخر سال خوبه
یکی از دوستام گفت که دوستش این کارو ميکنه کلی پول در آورده
من دم عید پارسال توی میدون تجریش ماهی دستفروشی میکردم
مردم خیلی خوب میخریدن با اینکه قیمتش هر ماهی رو میخریدم 500 و3000تومان میفروختم البته ماهی که میفروختم با بقیه ماهی ها فرق داشت
در عرض دوساعت من تقریبا پنجاه تومان سود کردم فقط یه روز اینکارو کردم
چون یه هفته جایی دیگه چیزی دیگه ای میفروختم ولی اصلا سود نکردم ولی روز آخر
جنسمو عوض کردم
صفحه ها: 1 2
لینک مرجع