سلام به همگی
راستش به تازگی با چند تا از دوستام کاریو در سطح کوچیک شروع کردم میخواستم بدونم غیرقانونیه و مشکل داره یا نه؟
از جنوب کشور یه سری مواد غذایی خارجی مثل آدامس و کیک و بیسکوییت و روغن زیتون و ... میگیرم و تو مشهد میفروشم
یعنی دوستم میگیره و با قطار میفرسته مشهد و منم مشهد میفروشم
میخواستم بدونم الان همچین کاری قاچاق محسوب میشه؟
چون تعداد سفارشامون بالا رفته و از خیلی از مغازه ها سفارش گرفتیم و نمیخوام اگه کالا با تعداد بالا بیاریم 2 روز دیگه مشکلی واسم ایجاد بشه!
ممنون میشم راهنماییم کنین

بله 100 درصد قاچاق هست ، اگر بار گیر کنه ، هم کل بار مصادره می شه و هم 2 3 برابر ارزشش جریمه می شید
سلام درباره تجارت چمدوني چي؟
قاچاق حساب ميشه؟
هر ايده اي داريد فرماييد
این مواد غذایی قاچاق که تو سوپرها هست اینها را سازمانی نمیاد جمع کنه و خود سوپری را جریمه کنه؟؟؟؟؟یعنی سوپری ها راحت می خرند و برای خودشون دردسر ساز نیست؟
(12-13-2014 08:59 PM)moele نوشته شده توسط: [ -> ]این مواد غذایی قاچاق که تو سوپرها هست اینها را سازمانی نمیاد جمع کنه و خود سوپری را جریمه کنه؟؟؟؟؟یعنی سوپری ها راحت می خرند و برای خودشون دردسر ساز نیست؟
والا هیچ سوپری از من نپرسید اینا رو از کجا میاری و تنها چیزی که واسشون مهم بود قیمت و اصل بودن محصول بود
فک نکنم مشخص بشه ولی بازم اطلاعات زیادی ندارم تو این زمینه
(12-13-2014 06:06 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: [ -> ]بله 100 درصد قاچاق هست ، اگر بار گیر کنه ، هم کل بار مصادره می شه و هم 2 3 برابر ارزشش جریمه می شید
ممنون بابت پاسخگوییتون
من هرچی سرچ کردم فقط واردات غیرقانونی رو قاچاق اعلام کرده بودن ولی ما از داخل کشور میخریم و داخل کشور هم میفروشیم یعنی باز هم مشکل داره؟
(12-13-2014 08:49 PM)alireza091111 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام درباره تجارت چمدوني چي؟
قاچاق حساب ميشه؟
هر ايده اي داريد فرماييد
اگه این کاری که ما میکنیم قاچاق باشه اونم
بنظرم قاچاق محسوب میشه
تشکر که جواب دادید پس با این تفاسیر مراجع قانونی روش حساس نیستند .
کلا جنسی که مدارک قانونی واردات نداره اسمش قاچاقه فروش و توزیع و.........غیر قانونی است و جریمه داره کاری ندارند شما از داخل خریدید یا خارج هرجا بگیرند طرف که صاحب جنسه مجازات میشه .اگر فروشنده به شما فاکتور رسمی داد اون موقع اونها کاری به شما ندارند می روند دنبال صادر کننده فاکتور و مدارک قانونی واردات را ازش می خواهند
(12-13-2014 09:50 PM)moele نوشته شده توسط: [ -> ]تشکر که جواب دادید پس با این تفاسیر مراجع قانونی روش حساس نیستند .
کلا جنسی که مدارک قانونی واردات نداره اسمش قاچاقه فروش و توزیع و.........غیر قانونی است و جریمه داره کاری ندارند شما از داخل خریدید یا خارج هرجا بگیرند طرف که صاحب جنسه مجازات میشه .اگر فروشنده به شما فاکتور رسمی داد اون موقع اونها کاری به شما ندارند می روند دنبال صادر کننده فاکتور و مدارک قانونی واردات را ازش می خواهند
ممنون بابت جواب ، کل سوالام برطرف شد

پس ریسک نمیکنم و تو همین مقیاس کوچیک به کارم ادامه میدم احتمالا