سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: مراحل دریافت وام 3 میلیون تومانی چگونه است؟
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام خدمت همه ی دوستان
راهنمایی فکری شما رو میخوام
نیاز به یک وام سه میلیونی دارم ... می تونم تا سقف 300 هزار تومان ماهیانه قسط بپردازم سند ملکی ندارم و حتی پولی که سپرده بذارم هم ندارم
در زمینه موسیقی فعالیت می کنم این پول رو برای خرید یک پیانوی دیجیتال میخوام بدجوری به بی پولی خوردم نمی تونم صبر کنم خواهش می کنم کمکم کنید ... حتی اگه یک میلیون وام هم باشه خوبه فقط راهنماییم کنید دوستان خوبم خواهش می کنم ازتون ... ... با امید خدا ... این پست رو میفرستم...
(12-13-2014 02:31 PM)Fela.Want نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام خدمت همه ی دوستان
راهنمایی فکری شما رو میخوام
نیاز به یک وام سه میلیونی دارم ... می تونم تا سقف 300 هزار تومان ماهیانه قسط بپردازم سند ملکی ندارم و حتی پولی که سپرده بذارم هم ندارم
در زمینه موسیقی فعالیت می کنم این پول رو برای خرید یک پیانوی دیجیتال میخوام بدجوری به بی پولی خوردم نمی تونم صبر کنم خواهش می کنم کمکم کنید ... حتی اگه یک میلیون وام هم باشه خوبه فقط راهنماییم کنید دوستان خوبم خواهش می کنم ازتون ... ... با امید خدا ... این پست رو میفرستم...

سلام دوست عزيز
فك كنم يكم پارتي بخواد ولي بانك هايي مثل صادرات و خصوصا تجارت تسهيلاتي به نام تسهيلات خريد مشاركتي مدني طرح الماس دارن كه همون وام خريد كالاست.ميتونن تا سقف 10 ميليون در عرض يك هفته بهتون وام بدن.فقط يك حساب از خودتون يا آشناها لازمه كه دو سه سالي كار كرده باشه تو اون بانك.

يكم تلاش كنيد در اين زمينه ان شاالله كه جور ميشه.
لینک مرجع