سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: با گاوداری سرمایه دار شوید
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
با سلام بچه ها کسی میدونه درجه فشارسنج شیردوش دقیقا رو چه عددی باید باشه؟
(01-31-2015 11:58 AM)پارمیدا وحیدی نوشته شده توسط: [ -> ]moeleجان کلا با نظرت موافقم
چون با وجود این شغل آدم نه عید داره نه جمعه نه میتونی مسافرت بری نه.......

خب میتونی بجاش یکی رو بجای خودت بزاری و ماهینامه یه پولی بهش بدی
درود به دوستان و تبریک سال جدید امیدوار هستم همه دوستان در هر زمینه که فعالیت دارن و میخوان فعالیت کنن
تو سال جدید موفق باشن کار رو به فردا نندازن با اراده و پشتکار و متکی به خودشون کسب تجربه کنن بالاخره در هر
کاری سختی و آسانی داره بد و خوب داره پیروزی و شکست داره کسی تو یک حرفه قدم برداره با تمام مشکلاتش کنار بیاد
و ادامه دار باشه وقت شیرینی موفقیت رو میچشه تمام کارآفرینان این کشور رو زندگی نامه هاشونو مطالعه کنید چیزی رو مفت
بدست نیاوردن براش زحمت کشیدن حتی فرش زیر پاشونو فروختن تا به هدف برسن نا امید نباشید به خودتون ارزش بدید
خودتونو دست کم نگیرید اول باید قوای خودتونو به کار بگیرید بعد کار
تمام دوستانی که اینجا جمع شدن با اراده و مصصم هستن برای کسب موفقیت و هر چقدر کنجکاوی بیشتر باشه به مراتب
دانش هم زیاد میشه بازم یقین دارم با موفقیت فاصله چندانی نداریم

((((((((((سنگي كه طاقت ضربه هاي تيشه رو نداره تنديس زيبا نخواهد شد)))))))))))
با سلام خدمت شما
من یه سوال در مورد خوراک دام داشتم
میخواستم ببینم کنجاله کنجد برای گاوها به عنوان خوراک دام استفاده میشه یا نه؟؟
سلام
کنجد هم بعنوان غذا در کنستانتره به گاو داده میشه
ممنون از پاسختون دو سوال دیگه هم داشتم
ما چند دفعه به گاوها کنجاله کنجد دادیم ولی هیچکدوم از گاوها لب نزدند بهشون دلیلش چی میتونه باشه؟؟ آیا روش خاصی داره ک این کنجاله ها باید طبق اون روش آماده سرو بشن؟؟
الان قیمت کنجاله کنجد چنده؟؟
در جیره گاوهای گوشتی و شیری کنجاله کنجد تا 10 درصد بخش کنسانتره جیره استفاده شود
کنجاله کنجد در تغذیه گاوهای شیری باعث مرغوبیت، کیفیت شیر و کره می گردد
کنجاله غنی شده باید تهیه کنید
شما به سایت زیر سر بزنید انواع دانه های روغنی موجود هست میتونید قیمت بگیرید
شرکت پنبه و دانه های روغنی خراسان

http://www.khorasanoilseeds.com/Page=Default
سلام به همه
از دوستانی که اینجا مطلب گذاشتند کسی کار گاوداری رو شروع کرده؟؟ چون تاریخ مطالب مربوط به ماه های گذشته هست، کسی اقدام کرده؟
(11-13-2015 09:55 PM)scarface نوشته شده توسط: [ -> ]سلام به همه
از دوستانی که اینجا مطلب گذاشتند کسی کار گاوداری رو شروع کرده؟؟ چون تاریخ مطالب مربوط به ماه های گذشته هست، کسی اقدام کرده؟

من کار کردم
اگه سوالی داری در خدمتم
برای اطلاعات اولیه و نسبتا به روز تر کمی اطلاعات درباره ی گاو داری مینویسم شاید به درد کسی خورد
اول از همه برای شروع کار شما حد اقل نیاز 5 تا گاو داری
اگر میبینی همه میگن 20 تا بخاطر اینه که توی ذهنشون یه گاوداریه صنعتیه با کلی بورو بیا و مخارج جانبی
گاوهات باید از بهترین نژاد شیری که الان هلشتاین هستن باشن
هلشتاین خالص رجیستر شده
الان هر راس هلشتاین اصیل قیمتش حدود 10 تا 11 تومنه
ولی برای شروع کار من پیشنهاد میدم تلیسه ی ابستن بخرید که قیمتش حدود 7.5 تا 8 تومنه
اینجوری شما دو یا سه ماه خرج میکنی اما در عوض هم گوساله داری و هم گاو پرشیر و جوان
در مورد خوراک هم با قیمت فعلی علوفه که یونجه حدود 700 تومن و سیلو 300 تومن و کاو کمباین 80 تومن و جو 800 تومنه تقریبا هر راس گاو در روز حدود 10 هزار تومن نهایت به اضافه ی مخارج ثابت مثله اب برق گاز حمل و نقل خرج داره
اگر شما دیدی که توو روستا ها چادر یونجه رو جلوی گاو میریزن و میگن خیلی میخوره بخاطر اینه که دخلو خرجشون حساب کتاب نداره
هلشتان در دوره ی شیر دهی نهایت 5 کیلو در روز یونجه نیاز داره برای تولید 35 تا 40 کیلو شیر در روز
در مورد چیزایی هم که اطرافیانتون بهتون میگن درباره ی مریضی و این که میگن آشنای ما داشت گاواش مردنو این چیزا هم اگر کسی خواست پیام بزاره براش توضیح میدم
در کل کار پر سودیه ولی باید با علم و اصول واردش شد و اطلاعات سنتی اصلا جواب گوو نیست برای پیشرفت و شما هم میشی یکی دیگه از کسایی که گاو رو مقصر ضررشون میدونن نه دانش پایین خودشون
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
لینک مرجع