سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: دو برابر کردن پول شروع شد
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
[size=large]سلام دوستان و اساتید
فکر کنم یکم دیر تو مسابقه شرکت میکنم بزارید پای اینکه تازه عضو شدم
منم 2 برابر کردن پولو شروع کردم برای شروع از 5000 تومانی که تو عید غدیر عیدی گرفته بودم و لای قران مونده بود استفاده کردم و باهاش مواد اولیه سالاد ماکارانی خریدم که البته بیشتر شد ولی من به اندازه 5000 تومنم از مواد اولیه استفاده میکنم میخوام فردا صبح زودتر بیدار شم و چندتا بزنم بعد تو رستوران محل کارم به منو اضافه کنم و بفروشم انشاالله که مشتری ها استقبال کنند.
فقط یه سوال Huh
قوانین مربوط به دو برابر کردن پول کجاست که منم بخونم؟؟؟؟
[/size
]
10_004
موفق باشي دوستم 10_004

من كه عاشق سالاد ماكاروني ام Angel اگه توي محل كارم يا توي ترياي دانشگاه مياوردن حتما اولين مشتريش خودم بودم A00 (40)

اميدوارم مرحله اول رو راحت پشت سر بذاري10_004
آفرین آرزو جون
امیدوارم موفق باشی
فقط سعی کن زود به زود گزارش کارت رو بزاری
(12-11-2014 06:25 PM)arezu نوشته شده توسط: [ -> ][size=large]سلام دوستان و اساتید
فکر کنم یکم دیر تو مسابقه شرکت میکنم بزارید پای اینکه تازه عضو شدم
منم 2 برابر کردن پولو شروع کردم برای شروع از 5000 تومانی که تو عید غدیر عیدی گرفته بودم و لای قران مونده بود استفاده کردم و باهاش مواد اولیه سالاد ماکارانی خریدم که البته بیشتر شد ولی من به اندازه 5000 تومنم از مواد اولیه استفاده میکنم میخوام فردا صبح زودتر بیدار شم و چندتا بزنم بعد تو رستوران محل کارم به منو اضافه کنم و بفروشم انشاالله که مشتری ها استقبال کنند.
فقط یه سوال Huh
قوانین مربوط به دو برابر کردن پول کجاست که منم بخونم؟؟؟؟
[/size
]
10_004

قوانین توی ماهنامه شماره 7 هست دانلود کنید بخونید.10_004

منتظر خبرهای بعدی و گزارش کار شما هستیم ها از سال 93 تا الان چ کارا کردید دوست گرامی؟12_002

موفق///تاجگردون
لینک مرجع