سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: انرژی مثبت برای استاد قربانیان
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4
سلام و عرض ادب به جناب مهندس کاظمی عزیزم و خانم استاد MARYAR دوست داشتنی و شما عزیزان من .

غافلگیر شدم.
خدا را هزاران بار شکر میکنم که در این سن دوستان جوان و پرمعلومات و پر انرژی دارم که به دوستی تک تک آنان افتخار کنم و باعث می شوند که اصلا تفاوت سنی را احساس نکنم. این انجمن هر روز بشکلی عزیزان عضو خود را سورپرایز میکند .هر زمان مشکلی برای فردی پیش می آید همه بیکباره دست نیاز بطرف خدا , برای سلامتی و یا موفقیت فرد بلند میکنند.و از راه , راز شگفت خدا فرد چنان انرژی مثبتی میگیرد که انگار هیچ اتفاقی برایش پیش نیامده است.
ممنونم. دست تک تک شما عزیزانم را می بوسم.
الحمدالله نسبت به دیروز بهتر هستم.

تمام انرژی هایی را که از بدو عضویت از آقای قربانیان گرفتم تقدیم میکنم به استاد گرانقدر و پدر مهربان.به امید سلامتی هر چه زودتر استاد.
عمو هوشنگ انشالله که با انرژی دوستان و انرژی فوق العاده خودتون هرچه سریع تر سر حال تر و سالم تر از قبل بشید
انشالله که زودی بهبود پیدا می کنید، سالم و سلامت و پر انرژی تر از همیشه همراه و مراقب ما باشید برخی خوردن روزانه چند دانه اسفند را پیشنهاد می کنند !! و اظهار می کنند بسیار موثر هست !

10_004
(12-11-2014 02:35 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: [ -> ]انشالله که زودی بهبود پیدا می کنید، سالم و سلامت و پر انرژی تر از همیشه همراه و مراقب ما باشید برخی خوردن روزانه چند دانه اسفند را پیشنهاد می کنند !! و اظهار می کنند بسیار موثر هست !

10_004

عمو هوشنگ این توصیه های آقا مهدی رو گوش کنیدااا خوب توصیه هایی داره
استاد قربانیان عزیز لبخند را فراموش نکنید. و یک نکته تجربی خودم خواستم به شما بگم که طوری رفتار کنید که چیزی نشده و مستقیم سعی نکنید که بعضی از چیزها کارها یا علایق که قبلا انجام میدادید الان انجام ندهید و فکر نکنید که بخاطر آنها هست که این مسئله پیش اومده و یکباره قطع کنید, انجام دهید ولی با احتیاط و یا کمتر و با آرامی چون اگر یکباره رها کنید ضمیر ناخودآگاه حس میکند شکست خورده و مایوس شده و درد را بیشتر میکند. حرفی از این مسئله نزنید فقط احتیاط کنید و دیگران اطرافیان هم احتیاط کنند.موفق هستید موفق تر باشید.10_004
به امید سلامتیشون
استادددددد جونم ما دوست داریم همیشه شما سالم با همون خنده و چشمای زاغتون اینجا کنار ما باشیدددد
ما واقعا توان تشکر از تمام زحمات شما را نداریم این گفته ها و تاپیک ها کمترین کاره
سلام ودرود بی پایان
امیدوارم خیلی خیلی زود حال استاد خوب بشه
(12-11-2014 01:23 AM)MARYAR نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان متاسفانه استاد قربانیان امروز دیسک کمرشون عود کرده لطفا براشون کلی انرژی مثبت بفرستید تا خدا همین امروز دردشون را شفا بدهند...
خدایا استاد ما را در پناه خودت حفظ بفرماااا
سکته کردم خانوم معاون
جناب قربانیان انشالله که سلامتیتون رو به دست بیارید
10_00410_00410_00410_004
صفحه ها: 1 2 3 4
لینک مرجع