سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: مشاوره در خصوص راه اندازی یک تهیه غذا و یا رستوران
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام .
من میخوام یک مرکز تهیه غذا و یا رستوران با غذاهای محلی منطقه خودمون راه بندازم . تویه شهرمون مکانی وجود داره در کمربندی شهرمون که چند رستوران بزرگ نظیر اکبر جوجه فعالیت میکنند و شهرمون هم مکانهای پر رفت و آمد زیادی هم داره . ( البته خدمتتون عرض کنم که غذاهایی که قراره عرضه کنم در هیچ جای ایران فروخته نمیشه و قیمتش هم کمتر از نصف قیمت اکبر جوجه هست ) .

حالا اینجا چند تا سئوال برام پیش میاد :

1 - راه اندازی رستوران مناسبتره و یا تهیه غذا ؟
2 - کجا این ایده رو اجرا کنم ، داخل شهر و یا کمربندی در جوار رستورانهای بزرگ ؟
3 - آیا این کارم ایده مناسبی هست ؟
4 - چه موانعی بر سر راهم ممکنه پیش بیاد ؟
5 - برای اجرای این طرح باید چه چیزهایی رو مد نظر بگیرم ؟
6 - برای احداث این طرح باید از چه دستگاههای اداری عبور کنم ؟
سلام دوست خوبم
در مورد کار رستوران و تهیه غذا باید بگم که رستوران خیلی بهتره در تهیه غذا اگر سفارش بالایی به شما خورد و آشپز و امکاناتت جوابگو نبود کیفیت کار و بهداشت و... میاد پایین و کم کم مشتری هاتو از دست میدی همچنین باید نسبت به رستوران تجهیزات بیشتر و کامل تری داشته باشی.
اگر قرار نیست یه شعبه از یه رستوران معروف رو بزنید داخل شهر رو بهتون پیشنهاد میکنم برای مثال زمانی رو تصور کنید که با خانواده برای صرف غذا بیرون رفتید ایا مایلید از بین 2 رستوران رو به روتون برید توی رستورانی غذا بخورید که تازه تاسیس شده و کسی هنوز امتحانش نکرده یا اینکه میرید جایی که چندتایی مشتر داخلشن؟؟؟
در حرفه ما همیشه مردم به سمت جایی میرند که ازدحام جمعیت بیشتر باشه و اینو دلیل بر کیفیت و قیمت مناسب میزارند
صد البته که کاری که به شکم مربوط باشه ایده مناسبیه اما از اون جهت که توی این حرفه دست بالای دست زیاد شده پیشنهادم برای شما اینه که اگر تنوع و کار جدیدی برای تبلیغ ندارید بیگدار به آب نزنید.
موانع قبل از هر چیز باید بدونید که رقبا شمارو خیلی زود حذف میکنند مگر اینکه کننده کار باشید منظور از کننده کار کسیه که جربه کافی داشته باشه که برای هر مشکلی راه تازه ای پیدا کنه اداره بهداشت برای تازه کارها از بزرگترین موانع به شمار میاد اونقدر سنگ جلوی پاتون میندازه که سود میلیاردی هم به چشمتون نیاد بخاطر کوچکترین موارد حکم پلم میده از دودکش تا رنگ تا یه رختکن ساده پرسنل. تجربه ثابت میکنه بهداشت همیشه یه چیزی برای گیر دادن داره و میدونید که تا بهداشت مجوز صادر نکنه جوازکسب منتفیه ورستوران هایی رو سراغ دارم که بعد از 2 یا 3 سال کار هنوز نتونستن رضایت بهداشت رو برای گرفتن جواز کسب بگیرند
مد نظر داشته باشید که این کار تقریبا تمام وقت آزادتون رو میگیره شما عید عزا تعطیلی تفریح و خیلی چیزای دیگه رو از دست میدید مگر اینکه یه مدیر خوب پیدا کنید که جای شما کارها رو نظم بده و مهم تر از همه موارد بدونید که نیمی از سود یه رستوران توی خرید خوبه هر چی مواد تازه تر و قیمت مناسبتر باشه شما سود بیشتری کردید خرید ارزان باعث میشه شما سود کمتری روی غذاها بکشید و اون هارو با قیمت مناسبتری عرضه کنید پس یه مسوول خرید کار بلد لازم دارید
برای شروع مجوز شهرداری و بهداشت کافیه و همچنین باید در اتحادیه حظور پیدا کنید ومراحل اداری اتحادیه رو بگذرونید و اونجا شمارو کاملا راهنمایی میکنند . امیدوارم کمک کرده باشم
(12-09-2014 10:29 PM)yasweb نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام .
من میخوام یک مرکز تهیه غذا و یا رستوران با غذاهای محلی منطقه خودمون راه بندازم . تویه شهرمون مکانی وجود داره در کمربندی شهرمون که چند رستوران بزرگ نظیر اکبر جوجه فعالیت میکنند و شهرمون هم مکانهای پر رفت و آمد زیادی هم داره . ( البته خدمتتون عرض کنم که غذاهایی که قراره عرضه کنم در هیچ جای ایران فروخته نمیشه و قیمتش هم کمتر از نصف قیمت اکبر جوجه هست ) .

حالا اینجا چند تا سئوال برام پیش میاد :

1 - راه اندازی رستوران مناسبتره و یا تهیه غذا ؟
2 - کجا این ایده رو اجرا کنم ، داخل شهر و یا کمربندی در جوار رستورانهای بزرگ ؟
3 - آیا این کارم ایده مناسبی هست ؟
4 - چه موانعی بر سر راهم ممکنه پیش بیاد ؟
5 - برای اجرای این طرح باید چه چیزهایی رو مد نظر بگیرم ؟
6 - برای احداث این طرح باید از چه دستگاههای اداری عبور کنم ؟
=============================
سلام دوست عزیز
راه اندازی رستوران، راه اندازی کترینگ یه کاریه که چند تا فاکتور اصلی داره:
راه اندازی کترینگ یا همون راه اندازی تهیه غذا : رستوران هزینه اجرایی و ملکی بیشتری داره. آموزش پرسنل رستوران، آموزش گارسونها و ... همچنین مهمترین فاکتور موفقیت مکان یابی رستوران هست که بسیار مهمه و اینکه تدوین منو و رسیگی شما باید بر اساس قدرت خرید و فرهنگ و سلیقه خرید غذای مردم اون منطقه یاشه
- راه اندازی کترینک: ارتقاء سطح کیفی غذاها، اصلاح متداوم رسیپی و منوی غذایی و همچنین بازآموزی دوره ای پرسنل به شما یسبار کمک خواهد کرد. در کترینگ ها چون زیاد پاخور و دکوراسیون مد نظر نیست شما بایستی روی کیفیت و مشتری مداری تمرکز داشته باشی
- مکان یابی بسته به بودجه و طرح توجیهی داره که در ذهنتون ترسیم کردید
- کترینگ(تهیه غدا) و رستوران اتحادیه های متفاوتی دارند. میتونید مراجعه کنید و شرایط ملک مورد راه اندازی رو جویا بشید
- در کل بهتره قبل از هر اقدام عجولانه و غالبا ضرر آفرین بطور کامل کیس ها رو بررسی کرده و تحقیقات مفید و معتبری در این زمینه داشته باشید.
- یکی از دوستان تصمیم به راه اندازی کترینگ داشت و چون هیچ شناخت و پیش زمینه ای در مورد این کار نداشت در اینترنت سرچ کرد و با گروهی بنام گروه فود سرویس گیشرو آشنا شد. این گروه خدمات مشاوره -راه اندازی کترینگ و رستوران انجام میدادند و دوره ای برکزار میکردند تحت عنوان دوره آموزشی اصول و مقدمات راه اندازی کترینک و رستوران. دوست بنده در این دوره یکروزه شرکت کرد و تا حدود زیادی با اصول این کار آشنا شد. شما هم میتونید اسمشون رو سرچ کرده و باهاشون صحبت کنید.
- راه اندازی کترینگ و رستوران طبیعتا یک کسب و کاری عاری از ریسک نیست. بنابر این تا کاملا شرایط و مقدمات شروع این کار را ندارید هیچ اقدام عجولانه ای انجام ندهید
با تشکر از توجه شما دوست عزیزم
(12-09-2014 10:29 PM)yasweb نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام .
من میخوام یک مرکز تهیه غذا و یا رستوران با غذاهای محلی منطقه خودمون راه بندازم . تویه شهرمون مکانی وجود داره در کمربندی شهرمون که چند رستوران بزرگ نظیر اکبر جوجه فعالیت میکنند و شهرمون هم مکانهای پر رفت و آمد زیادی هم داره . ( البته خدمتتون عرض کنم که غذاهایی که قراره عرضه کنم در هیچ جای ایران فروخته نمیشه و قیمتش هم کمتر از نصف قیمت اکبر جوجه هست ) .

حالا اینجا چند تا سئوال برام پیش میاد :

1 - راه اندازی رستوران مناسبتره و یا تهیه غذا ؟
2 - کجا این ایده رو اجرا کنم ، داخل شهر و یا کمربندی در جوار رستورانهای بزرگ ؟
3 - آیا این کارم ایده مناسبی هست ؟
4 - چه موانعی بر سر راهم ممکنه پیش بیاد ؟
5 - برای اجرای این طرح باید چه چیزهایی رو مد نظر بگیرم ؟
6 - برای احداث این طرح باید از چه دستگاههای اداری عبور کنم ؟

جایی که رستوران های اینطوری جا افتاده نباید رستوران بزنید.
مگر یک برند شده باشید.
کدوم شهر هستید ؟
لینک مرجع