سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: لطفا راهنمایی کنید
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
با عرض سلام خدمت دوستان گرامي
من فارغ التحصيل رشته ي مهندسي کشاورزي هستم و 26 ساله و داراي ديپلم حسابداري و ديپلم نقشه کشي ساختمان و مدرک فني حرفه اي جوشکاري ساختمان هستم و مدتي در زمينه بازاريابي و دوربين مدار بسته و جوشکاري و رابيتس بندي مشغول بودم
در حدود يک سال ونيم پيش مبلغ پنجاه ميليون تومان از پدرم گرفتم و وارد دفتر املاک عمويم شدم و به صورت شراکتي شروع به خريد و فروش ملک کردم و الان در حدود صد و بيست ميليون تومان ارزش پول من در املاک مشارکتيم هست و در پي داشتن کسب و کاري براي خودم هستم و مدتها هست در حال مطالعه و بررسي علايق و تواناييهام هستم و به نتايجي رسيدم که دچار سر درگمي شدم و از دوستان طلب کمک ذارم تا به بنده کمک کنن تا من شغل مناسب خودم رو انتخاب کنم من علاقه زيادي به توليد داشتم که با بررسي هايي که انجام دادم ديدم توليد در ايران وضعيت مشخصي نداره و امکان ضرر زياد هست منم ريسک پذيري پاييني دارم و تمايلم به کارهاي سود کردن و واسطه گري هست کسب و کارهايي که مد نظر دارم و بررسي کردم و ميتوانم با کمک مالي که در صورت نياز از پدرم بگيرم رو خدمتتون عرض ميکنم

شغل اولي که مد نظرم هست طلا فروشي هست که اعتبار و پرستيژ خاصي داره و سبک هست چون من مشکل دیسک کمر دارم ولي استرس زيادي داره و دايم پاي بند مغازه هستي و اصلا نميتوني چند روز يه مسافرت بري يا وقت آزادي داشته باشي که راه حلش هم شراکتي کار کردن هست اما اعتماد هم در اين شغل معنايي نداره چند سال پيش يکي از اقوام طلا فروشي داشت که با سرقت مسلحانه اي که از مغازش شد سالهاست با بيماري دست و پنجه نرم ميکنه

شغل دومي که مد نظرم هست دفتر آهن آلات هست که اينجور که متوجه شدم سود خوبي داره و از صبح تا عصر هست و عصر وقت آزاد براي خودت هست از طرف ديگر من چند تا جوشکار و مهندس آشنا هستم که به عبارتی مشتري رو از الان دارم و در کنار آهن آلات کارهای دیگری هم از جمله ساخت تیرچه و .. رو میشه انجام داد

شغل سوم اينه که يکي از آشناها از من خواسته تا با هم مغازه لباس فروشي در يکي از مرکزهاي خريد تهران برنيم و من با بررسي هايي که در اون منطقه انجام دادم فروش خوب با سود بالايي داره تمام اقوام من تهران هستند اما من شهرستان هستم و مکان زندگي در تهران ندارم از طرفي در شهرستان راحت تر زندگي ميکنم اما لباس فروشي با روحيه ی من اصلا جور نيست
خودم نظرم بیشتر روی طلا فروشی و آهن آلات هست
از دوستانی که تجربه دارند ممنون میشم که کمک کنن چون بد جور سر در گم شدم میخوام یه انتخاب خوب داشته باشم و پیش رفت کنم
ممنون از استقبال گرمتون !
دوستان یعنی کسی نیست راهنمایی کنه!
لینک مرجع