سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: پخش ساندویچ میکرجهت صبحانه و عصرانه به کسبه و ادارات
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام.من کارم تعمیرات موبایل هست و 8 ساله مشغول به این کار هستم.اما دکتر منع شدید از این کار رو کرده(به خاطر چشمام).چند وقتی هست که ایده دادن صبحانه به کسبه و ادارات افتادم.خودم همیشه این مشگل رو دارم.تا میخام یه چیزی روبراه کنم واسه خوردن یا ظهر میشه و وقت خوردنش میگذره یا اصلا حس تهیه رو ندارم.ایده ای که به ذهنم رسیده اینه که صبح ها پنیر و حلوا ... رو با ساندویچ ساز آماده کنم همراه با چایی بدم به پیک بروسونه به مشتری.عصرونه هم میتونم پیراشکی رو به همین روش سرو کنم.لطفا نظرات و راهنما یهاتونو ازم دریغ نکنین.پیشاپیش ممنونم.نمیدونم جای مناسبی واسه این سوالم هست یا نه.اگه نیست از مدیر عذرخواهم
بنظر من ایده خیلی خوبی هستش اما باید یکم بیشتر روش کار کنی
(11-30-2014 07:31 PM)mjpt1 نوشته شده توسط: [ -> ]بنظر من ایده خیلی خوبی هستش اما باید یکم بیشتر روش کار کنی
چشم.در حال حاضر دارم رو قیمت و سرعت سرویس دهی فکر میکنم.البته هر فکری که ذهنم میرسه هم اجراش میکنم تا ببینم کدوم بصرفه هست
ایدتون بسیار بسیار جالبه . به نظر بنده حتما موفق میشید . زود اقدام کنید .
سلام و درود
ایده.بسیار عالی هست
صبح میتونه صبحانه پنیر سبزی با گوجه ..حلوا ..تخم مرغ..کالباس... باشه و نونش هم سنگک یالواش
عصرونه هم میتونه پیراشکی.نون خرمایی.شیرینی گردویی باشه
پیک هم رایگان
بین کسبه از همه بهتر جواب میده من تو پاساژها دیدم افرادی که با یدونه کیسه ساندویچ نون پنیر می چرخند و سالها کارشون همین بوده
تو ادارات و شرکت بیشتر ناهار جواب میده
راستش منم یه زمانی تو فکر همین ایده بودم . اما متاسفانه نتونستم اجراش کنم بدلیل اینکه تنبلی کردم . اما بنظر ایده بسیار خوبی میاد . البته باید تنوع داشته باشی تو صبحانه ها
سلام خدمت شما ,,,ایده خوبی هست ولی باید اول فکر هزینه اش را کنی ,,طبق برنامه هفتگی در هفته متونید سه روز صبحانه مفصل و بقیه روزا صبحانه ساده تر در نظر گرفت البته با برنامه دقیق,,تا برای خرید و اماده کردن هم راحتر باشی,,,,بکار بردن مواد لبنی از لحاظ تغذیه و سلامتی در صبحانه بسیار مهم و موثر مباشد,,,,شیر یکی از مهمترین مواد انرژی زا و مقوی هست که خرید و توزیع ان بسیار ساده و راحت میباشد,,,در کنار شیر تخم مرغ و پنیر,,,کره و انواع مربا یا اش می توانید بکار برد,,,در کنار این مواد برای عصر سالاد الویه و شامی یا ساندویج,,,,,سبزی هم همراه این مواد میتوانی بکار ببری ,,,اماهمه اینها باید دربرنامه مشخص شده در هفته بکار ببرید,,,,,امیدوارم توانسته باشم همفکری کرده باشم تشکر,,
لینک مرجع