سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: چند سوال درباره حسابداری و حقوق و بانک؟
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان این سوال را به نیابت از برادرزاده ام میپرسم؟
1-کسانی که در بانک کارمند هستند مانند باجه های صندوق و وام معمولا در بانک ها و موسسات مالی واعتباری میزان و رنج درامد ماهیانشون چقدره؟ و نوع قراردادهاشون به چه صورته ؟ ایا ماهانه تمدید میشه یا سالانه؟و امکان پیشرفت و ارتغا شغلی وجود دارد؟
2-کسانی که رشته حقوق میخونن بعد وکالت میکنند معمولا میزان درامدشون چقدره؟
3-میزان تقریبی حقوق حسابدار از مبتدی تا حرفه ای چقدره؟شخص لیسانسه چه اطلاعات و دوره هایی را باید بگذرونه تا بتونه در بازار کار موفق بشه؟
سپاس
من لیسانس حسابداری دارم...حقوقش بستگی به تجربه داره...اگه علاقه داشته باشی که حسابرس بشی هم خوب میتونی پول دربیاری
در کل اگه علاقه داشته باشی پیشرفت میکنی
با همین رشته میتونی بانکم استخدام بشی...البته خیلی هم راحت نیس...چون سالی یه بار آزمون میزان که اونم پارتی بازیه به نظرم.ولی خب شاید حقوقش کارمندی باشه ولی انواع و اقسام وام و مزایا داره
(11-22-2014 09:35 PM)yunespc نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستان این سوال را به نیابت از برادرزاده ام میپرسم؟
1-کسانی که در بانک کارمند هستند مانند باجه های صندوق و وام معمولا در بانک ها و موسسات مالی واعتباری میزان و رنج درامد ماهیانشون چقدره؟ و نوع قراردادهاشون به چه صورته ؟ ایا ماهانه تمدید میشه یا سالانه؟و امکان پیشرفت و ارتغا شغلی وجود دارد؟
2-کسانی که رشته حقوق میخونن بعد وکالت میکنند معمولا میزان درامدشون چقدره؟
3-میزان تقریبی حقوق حسابدار از مبتدی تا حرفه ای چقدره؟شخص لیسانسه چه اطلاعات و دوره هایی را باید بگذرونه تا بتونه در بازار کار موفق بشه؟
سپاس

دوست من در بانک ها بدون کسورات (شامل وام ها) یک میلیون وسیصد شروع می شه و با توجه به سابقه و مدرک کمی متغیر است
اما در موسسات مالی و اعتباری از یک میلیون شروع میشه و در بیشتر این موسسات ربطی به مدرک نداره در موسسه مالی هست که همه رو به یک چشم می بینند35 و بدون توجه به مدرک حقوق می دن وهرکی دستمال بدست باشه و زیرآب زن ترفیع می گیره
لینک مرجع