سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: پیدا کردن یک دستیار
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام خدمت همه دوستان .
من یکی از تجربه هامو که خودم از اجراش هم سود بردو و هم لذت و هم کلی چیزا یادگرفتم رو باهاتون در میون میذارم و امیدوارم این بحث اینجا هم پیاده بشه و دو طرف از اینکار سود ببرن ... کدوم دو طرف ؟؟؟!! میگم بهتون ....
من چند تا از مغازه های شهرو انتخاب کردم و با صاحبشون صحبت کردم که دستیارشون باشم ، به این ترتیب که ایده پردازی می کردم برای فروش بهترشون و کلی طرح فروش راه مینداختیم و قرارمون هم این بود که ازین به بعد تو اضافه سودی که داره منم شریک باشم ...
جوری شده بود که وقتی که دانشجو شدم و مجبور شدم بیام مشهد برا پیگیری علاقم ، میگفت تو بمون و مدیر همینجا باش ... قول حقوق بالایی ور هم میداد ....
این طرح هم واسه جوونایی مثه من که پر از شور و شوق و ایده و قدرت ریسک بالا هستند خوبه و سود داره و هم برای اونایی که صاحب یه کسب و کار هستند .
من امیدوارم این تاپیک محلی بشه برای صاحبان کسب و کارها (حتی یک شخص مغازه دار) و جوونایی مثه من که چیزای زیادی تو زندگیشون میخوان .
بیشتر با چه مشاغلی کار کردی؟تو کدوم مشاغل بیشتر استقبال میکردن؟
جایی که من باهاش کار کردم یه فروشگاه بود که اول لوازم خانگی بود ولی بعدا به فروشگاه همه چی تغییر کاربری داد ، یعنی اونقد خوب بود کارمون که تو همه زمینه ها باقدرت وارد شدیم ...
و یه کانون تبلیغات هم بود که اونجا هم به عنوان طراح بودم و هم ایده پرداز ... که اونجا هم عالی بود و کلی کارا رو واسه دفعه اول انجام دادیم که بازخورد خیلی خوبی داشت .
به نظر من هر فرد ، صاحب هر کسب و کاری که هست اگر به کسانی که تو این کسب و کار ایده دارن بها بدن ، کلی کارشون جلو می افته ... فرقی هم نمی کنه یه سوپر مارکت باشه و یا یک شرکت بزرگ ...
سلام,ممکن هست یه مقدار در مورد سبک کار و ایده هاتون توضیح بدید؟ باتشکر موفق باشید
سلام دوست عزیز .... ببینید فقط هدف کار من نیست .
من این تاپیک رو ایجاد کردم که جایی بشه که اگه کسی از دوستان تو یک شهر صاحب یک کسب و کار هستش و دنبال ایده های نو و طرح های بالا بردن فروش و گسترش کارش هست ، زیر این پست بگه و بعد اگه کسی (که از همشهریاش باشه خیلی بهتره.) تو اون زمینه ایده داشت و میتونستن بیشتر با هم همکاری کنند ، این زمینه ایجاد بشه .
الان تو انجمن هر کسی میاد و درخواست کمک و ایده میکنه در زمینه کسب و کارش ولی واقعیتی که هستش اینه که دوستانی که جواب می دهند (در کمال احترام) یا به کلی گویی بسنده می کنند و یا اگر پیشنهادی می دهند فقط از روی حس کمک بوده است . ولی هدف من این هستش که یه شخصی که اینجا اعلام نیاز به ایده میکنه بتونه یک نفر رو پیدا کنه که ازون زمان به بعد کمک حالش باشه و در سود مالی طرح ها و ایده هایی که میده شریک باشه .
این فقط با همدلی و شناخت بیشتر حاصل میشه که مستلزم اینه که دو شخص نزدیک یکدیگر باشند و سود آن برای دو طرف می باشد.
لینک مرجع