05-03-2015, 08:42 PM
05-05-2015, 04:10 PM
سلام
فقط میخوام بگم توی هرکاری میخوای وارد بشی قبلش خوب تحقیق کن و با اطلاعات واردش شو
فقط میخوام بگم توی هرکاری میخوای وارد بشی قبلش خوب تحقیق کن و با اطلاعات واردش شو
05-31-2025, 08:24 PM
(11-09-2014 08:24 PM)reza.keyfi نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام خدمت دوستان عزیز
من 70 میلیون پول دارم دوستان عزیز تویه این بازار چه کاری رو با ریسک پایینتر رو پیشنهاد میدن کارش فرقی نمیکنه چون تقریبا تویه هر کاری سر رشته ای دارم .
کار خودم هم واردات پوشاک از چین رو داشتم و مغازم قشم بود که متاسفانه به قدری هزینه و اجاره ها اینقدر بالا رفت که دیگه وقت تلف کردن بود.
شهرم هم مشهده - دنبال این کارا رفتم ولی متاسفانه بازده خوبی نداره یا اشباع شدست : تولیدی پوشاک و جوراب بافی - پرورش آبزی - پرورش مرغ و شتر مرغ - تولیدی قارچ - کارهای بسته بندی مواد غذایی - کارگاه قند شکن - همچنین دلالی خودرو و زمین که یه مدتی انجام میدادم ولی من دنبال کار دایمی هسم نه موقت .
تویه فکر خودم هم ادامه واردات پوشاک و همچنین در کنارش لوازم و قطعات موبایل هسش چون سودش خیلی خوبه مشکل آوردن ندارم فقط مشکل فروش رو دارم اگه کسی تویه این زمینه اطلاعی داره خوشحال میشم بدونم .
دوستان ممنون میشم از تجارب عملیتون در اختیار اینجانب قرار بدین ممنون .
در حال حاضر، این رقم یک رقم کم به شمار میره. ولی برای راه اندازی یک کسب و کار آنلاین، گزینه خوبیه. من هم با مقدار کمتر از این، یه سایت فروش برنج راه انداختم و خداروشکر خوبه.