11-06-2014, 09:41 AM
سلام به همه عزیزانم
نمیگویم دوستان چون نزدیک تر از خواهر و برادر برایم بودید
بسیار بسیار دوستتان دارم
ممنونم شرمنده ام کردید
لطف کردید
علیرضای عزیز، حبیب مهربان، علی کوچولوی بزرگ، جناب قربانیان استاد به معنای واقعی، مهیار الگو و پرتلاش و همه عزیزانی که کمتر میشناسم اما در قلبم خواهند بود و همه خوبانی که تماس گرفتند و پیامک دادند
یاد همه روزهای عزیزی که خاطرات خوبش با ما است
به ان میگویم معجزه اینترنت که این افتخار آشنایی با این همه نازنین را برایم داشت
بقول جناب سیدی زاده خدا به بنده و همسرم لطف دارند که در نوک پیکان انرژی مثبت دوستان قرار داریم
از همسر خوبم هم بگویم که برکت وجودشان باعث شد تا روزهایی که گرفتاری دارم ایشان سعی میکنند گروه را فعال نگه دارند مثبت و پرانرژی
از جناب قربانیان بزرگوار که بعد از اینکه سال ها درس خواندم و کتاب خواندن و کتاب نوشتن و مقاله، چندماه افتخار شاگردی داشتن برای ایشان بهترین تجربه زندگی ام شد
و همه عزیزانم که خاطراتم با آنها گویا به عمق زندگی ام افزوده است
دوستتان دارم
اگر اشتباه تایپی داشت ببخشید با تبلت بود
پیروز باشید
نمیگویم دوستان چون نزدیک تر از خواهر و برادر برایم بودید
بسیار بسیار دوستتان دارم
ممنونم شرمنده ام کردید
لطف کردید
علیرضای عزیز، حبیب مهربان، علی کوچولوی بزرگ، جناب قربانیان استاد به معنای واقعی، مهیار الگو و پرتلاش و همه عزیزانی که کمتر میشناسم اما در قلبم خواهند بود و همه خوبانی که تماس گرفتند و پیامک دادند
یاد همه روزهای عزیزی که خاطرات خوبش با ما است
به ان میگویم معجزه اینترنت که این افتخار آشنایی با این همه نازنین را برایم داشت
بقول جناب سیدی زاده خدا به بنده و همسرم لطف دارند که در نوک پیکان انرژی مثبت دوستان قرار داریم
از همسر خوبم هم بگویم که برکت وجودشان باعث شد تا روزهایی که گرفتاری دارم ایشان سعی میکنند گروه را فعال نگه دارند مثبت و پرانرژی
از جناب قربانیان بزرگوار که بعد از اینکه سال ها درس خواندم و کتاب خواندن و کتاب نوشتن و مقاله، چندماه افتخار شاگردی داشتن برای ایشان بهترین تجربه زندگی ام شد
و همه عزیزانم که خاطراتم با آنها گویا به عمق زندگی ام افزوده است
دوستتان دارم
اگر اشتباه تایپی داشت ببخشید با تبلت بود
پیروز باشید