با سلام بنده قصد راه اندازی کارگاه چاپ برروی ظروف یکبار مصرف مورد نیاز آشپزخانه ها ،جعبه پیتزا فروشی ها و نایلون مورد نیاز فروشگاه ها رو دارم اما نمیدونم از کجا شروع کنم فک میکردم هزینه زیادی نداره اما با یک شرکت که تماس گرفتم گفتن هزینه خرید یکدستگاه چاپ سه کاره حدود 16 ملیون تومان میشه لطفا راهمنمایی فرمائید واینکه چگونه میشه دستگاه ارزون تری خرید چون ظاهرا نمونه دستی هم داره [/font][/size] .متشکرم
(11-02-2014 11:41 AM)abolfazl1358 نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام بنده قصد راه اندازی کارگاه چاپ برروی ظروف یکبار مصرف مورد نیاز آشپزخانه ها ،جعبه پیتزا فروشی ها و نایلون مورد نیاز فروشگاه ها رو دارم اما نمیدونم از کجا شروع کنم فک میکردم هزینه زیادی نداره اما با یک شرکت که تماس گرفتم گفتن هزینه خرید یکدستگاه چاپ سه کاره حدود 16 ملیون تومان میشه لطفا راهمنمایی فرمائید واینکه چگونه میشه دستگاه ارزون تری خرید چون ظاهرا نمونه دستی هم داره [/font][/size] .متشکرم
سلام دوست عزیز
اون دستگاه که به شما پیشنهاد کردن مال چاپ لیوان و بشقاب هدیه س و به کار شما نمیاد
شما نیاز به یک کارگاه چاپ سیلک دارین که میتونین رو اینترنت سرچ و پیداش کنید
که حدودا با 4 تا 6 تومن میشه یه کارگاه چاپ سیلک دستی راه اندازی کرد که تو شهرهای کوچیک مرسومه و برای شروع حتما جواب میده.
(پشتکار داشته باش)