سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: راهنمای راه اندازی یک شرکت
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
دوستان عزیز سلام
من تمام انجمن رو خوندم ولی مطلبی که بتونه منو راهنمایی کنه پیدا نکردم. قراره یک شرکت نصب و پشتیبانی مبلمان راه بندازم که زیر مجموعه یک شرکت تولیدیه و قراره به اون شرکت خدمات بده و محصولاتشون را نصب کنه و پشتیبانی کنه. رفتم یک جا اجاره کردم و یک شرکت سهامی خاص هم می خوام ثبت کنم. تا اینجا مشکلی نیست. ثبت شرکت رم هم می دم به شرکت های ثالث که کارشون اینه انجام بدن. حالا سوالم اینه "من به عنوان مدیر عامل شرکت باید نسبت به چه مواردی آگاهی داشته باشم".
مثلا میدونم:
1- پرسنلم باید زیر نظر قانون کار باشند (پس باید برم قانون کار رو خوب بخونم).
2- پرسنل باید بیمه بشن (می تونم از حسابدار شرکت برای انجامش کمک بگیرم).
3-شرکت باید مالیات پرداخت کنه (اونهم دستورالعمل خودش رو داره).
4-یه حسابدار برای تهیه دفاتر کل و روزنامه باید استخدام کنم.
5- شرکت حتما یه آبدارچی یا نیروی خدماتی هم می خواد.
به نظر شما قانون یا اقدامی هست که از قلم افتاده باشه که دونستنش یا انجام دادنش برای یک مدیرعامل الزامی باشه؟
ممنون می شم موارد رو ذکر کنید.
در ضمن من تو این زمینه تجربه ندارم و دفعه اولم که شرکت راه می اندازم.
کسی نیست یه راهنمایی به ما بکنه!!!!!!
0-100 شو خودت انجام بده راه بیفتی ... "بدم این و انجام بدن" چیزی دستت نمیاد ، کلی هم پول دادی .

هنو راه نیفتاده آبدارچی میخای چیکار !!!؟ این نشون میده هنوز تو مرحله رویا پردازی قرار داری ...

تو یه شرکت کار کن ، ریزو درشتش دستت میاد ... حداقل میتونی منطقی تر فکر کنی.

شرکت بزنی ینی الو اداره مالیات سلام !! بیا منو بگیر !! یا باید دودفتره کار کنی که دولا پهنا باهات حساب میکنن ، یا باید اینقدر وارد باشی که از معافیت های مالیاتی استفاده کنی و غیره .. که نیستی !!

پس یواش یواش برو جلو.

البته موارد دیگه خوبه ، ولی غیر از نوشتن دفاتر که واقعن کار حساسیه ، بقیه رو میتونی مشاوره بگیری و تا جایی که میتونی خودتو با نیروی انسانی زیاد در گیر نکن ، چون هرکدومشون یه فیلمی برات دارن ، مگر واقعن لازم باشه.
دوستمون درست میگه . آبدارچی نیاز نداری. من توی یک شرکت کار میکردم روال این بود که هر کسی که توی شرکت کار میکرد ، نوبتی چای میریخت . یا مثلا هفته ای یک نفر اونجا رو جارو میزد.
لینک مرجع