10-27-2014, 12:23 PM
دوستان عزیز سلام
من تمام انجمن رو خوندم ولی مطلبی که بتونه منو راهنمایی کنه پیدا نکردم. قراره یک شرکت نصب و پشتیبانی مبلمان راه بندازم که زیر مجموعه یک شرکت تولیدیه و قراره به اون شرکت خدمات بده و محصولاتشون را نصب کنه و پشتیبانی کنه. رفتم یک جا اجاره کردم و یک شرکت سهامی خاص هم می خوام ثبت کنم. تا اینجا مشکلی نیست. ثبت شرکت رم هم می دم به شرکت های ثالث که کارشون اینه انجام بدن. حالا سوالم اینه "من به عنوان مدیر عامل شرکت باید نسبت به چه مواردی آگاهی داشته باشم".
مثلا میدونم:
1- پرسنلم باید زیر نظر قانون کار باشند (پس باید برم قانون کار رو خوب بخونم).
2- پرسنل باید بیمه بشن (می تونم از حسابدار شرکت برای انجامش کمک بگیرم).
3-شرکت باید مالیات پرداخت کنه (اونهم دستورالعمل خودش رو داره).
4-یه حسابدار برای تهیه دفاتر کل و روزنامه باید استخدام کنم.
5- شرکت حتما یه آبدارچی یا نیروی خدماتی هم می خواد.
به نظر شما قانون یا اقدامی هست که از قلم افتاده باشه که دونستنش یا انجام دادنش برای یک مدیرعامل الزامی باشه؟
ممنون می شم موارد رو ذکر کنید.
در ضمن من تو این زمینه تجربه ندارم و دفعه اولم که شرکت راه می اندازم.
من تمام انجمن رو خوندم ولی مطلبی که بتونه منو راهنمایی کنه پیدا نکردم. قراره یک شرکت نصب و پشتیبانی مبلمان راه بندازم که زیر مجموعه یک شرکت تولیدیه و قراره به اون شرکت خدمات بده و محصولاتشون را نصب کنه و پشتیبانی کنه. رفتم یک جا اجاره کردم و یک شرکت سهامی خاص هم می خوام ثبت کنم. تا اینجا مشکلی نیست. ثبت شرکت رم هم می دم به شرکت های ثالث که کارشون اینه انجام بدن. حالا سوالم اینه "من به عنوان مدیر عامل شرکت باید نسبت به چه مواردی آگاهی داشته باشم".
مثلا میدونم:
1- پرسنلم باید زیر نظر قانون کار باشند (پس باید برم قانون کار رو خوب بخونم).
2- پرسنل باید بیمه بشن (می تونم از حسابدار شرکت برای انجامش کمک بگیرم).
3-شرکت باید مالیات پرداخت کنه (اونهم دستورالعمل خودش رو داره).
4-یه حسابدار برای تهیه دفاتر کل و روزنامه باید استخدام کنم.
5- شرکت حتما یه آبدارچی یا نیروی خدماتی هم می خواد.
به نظر شما قانون یا اقدامی هست که از قلم افتاده باشه که دونستنش یا انجام دادنش برای یک مدیرعامل الزامی باشه؟
ممنون می شم موارد رو ذکر کنید.
در ضمن من تو این زمینه تجربه ندارم و دفعه اولم که شرکت راه می اندازم.