سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: انجمن ما در روزنامه آسیا
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3
خبر یکسالگی انجمن امروز در روزنامه آسیا به چاپ رسید.به امید موفقیت های بزرگتر!

[تصویر: untitled.jpg]

و تشکر از آقای ارزنگ که در جلسه یکسالگی انجمن نیز حاضر بودند.
تبریک میگم.خوشحالم که اینقدر انجمن ما داره معروف میشه
خيلي خوشحالم SadSadSadHeart
خوشحالم واسه اينكه انجمنمون تو يه سالگي داره تبديل ميشه با هيولا . خوشحالم كه به كمك اين انجمن هر روز دارم به يك ميليارد تومن اولم نزديك ميشم .
خوشحالم كه شما ها رو شناختم ، شايد هميشه ازتون دور بودم و هميشه پست هاي شبه اسپم از من ميديد
تا همين دو هفته پيش واقعا نمي دونستم پول در اوردن چقدر سخته ! نميدونستم بي پول موندن چقدر سخت تره !
الان من سبحان هستم ، تاجر زنده ي انجمن ، 17 سالمه ، دارم درس ميخونم ، دارم كار ميكنم ، براي اولين ماشينم يه شكل قسطي ثبت نام كردم ، كرايه خونم و اقساط ماشين رو خودم ميدم ، خرج مدرسه و زندگيم رو خودم در ميارم .
همش هم مديون يه برگ چك هستم كه 7-8 ماه پيش ناگهاني گوگل بهم نشون داد ! مديون پست هاي كاظمي ها و قربانيان ها و گل محمدي ها هستم .
به جان مادرم الان كه دارم اين پست رو مينويسم دارم گريه ميكنم چون زندگي جديدم رو به شما مديونم ،‌ به تك تكتون .
گرچه هيچوقت نديدمتون ولي همتون رو اندازه ي اعضاي خونوادم دوست دارم و ارزوي موفقيت تك تكتون رو دارم .
دكتر سبحان Blush
انشالله روزي بشه كه موفقيت هاي اعضاي انجمن در تمامي روزنامه ها و خبرگزاري ها بعنوان برترين كار افرينان ايران درج بشه
ادمبن عزیز فقط می توانم بگویم آفرین . هزازان آفرین.
بنده به شما عزیزان گرامی بخصوص دوست محترم آقا کاظمی تبریک وتهنیت میگویم به قول استاد گرامی موفق هستی موفق تر باشید دوستدارهمگی شما عزیزان انجمن
(11-26-2011 11:31 AM)3ObHaN نوشته شده توسط: [ -> ]خيلي خوشحالم SadSadSadHeart
خوشحالم واسه اينكه انجمنمون تو يه سالگي داره تبديل ميشه با هيولا . خوشحالم كه به كمك اين انجمن هر روز دارم به يك ميليارد تومن اولم نزديك ميشم .
خوشحالم كه شما ها رو شناختم ، شايد هميشه ازتون دور بودم و هميشه پست هاي شبه اسپم از من ميديد
تا همين دو هفته پيش واقعا نمي دونستم پول در اوردن چقدر سخته ! نميدونستم بي پول موندن چقدر سخت تره !
الان من سبحان هستم ، تاجر زنده ي انجمن ، 17 سالمه ، دارم درس ميخونم ، دارم كار ميكنم ، براي اولين ماشينم يه شكل قسطي ثبت نام كردم ، كرايه خونم و اقساط ماشين رو خودم ميدم ، خرج مدرسه و زندگيم رو خودم در ميارم .
همش هم مديون يه برگ چك هستم كه 7-8 ماه پيش ناگهاني گوگل بهم نشون داد ! مديون پست هاي كاظمي ها و قربانيان ها و گل محمدي ها هستم .
به جان مادرم الان كه دارم اين پست رو مينويسم دارم گريه ميكنم چون زندگي جديدم رو به شما مديونم ،‌ به تك تكتون .
گرچه هيچوقت نديدمتون ولي همتون رو اندازه ي اعضاي خونوادم دوست دارم و ارزوي موفقيت تك تكتون رو دارم .
دكتر سبحان Blush

سبحان جان آرزوی موفقیت هر چه بیشترت را داریم.
باز هم موفقیتی دیگر و تبریکی دیگر ، همانطور که می دانید موفقیت رسیدن به یک نقطه نیست . موفقیت رفتن یک مسیر و راه درست به سوی هدفی درست است که این انجمن در حال طی کردن آن مسیر است . افراد موفق انجمن تبریک مرا بپذیرید .
دوستان و همراهان هميشگي انجمن اين خبرهاي يك هفته اخير تحقق يكي از آرزوهاي كوچك مديران و پاداشي بر تلاش شما اعضاي فعال مي باشد.
بر همگي شما احسنت و تبريك
امروز روزنامه ي اسيارو خريدم.واقعا به خوذم و ساير اعضاي انجمن افتخار كردم
صفحه ها: 1 2 3
لینک مرجع