11-26-2011, 10:16 AM
11-26-2011, 11:09 AM
تبریک میگم.خوشحالم که اینقدر انجمن ما داره معروف میشه
11-26-2011, 11:31 AM
خيلي خوشحالم 

خوشحالم واسه اينكه انجمنمون تو يه سالگي داره تبديل ميشه با هيولا . خوشحالم كه به كمك اين انجمن هر روز دارم به يك ميليارد تومن اولم نزديك ميشم .
خوشحالم كه شما ها رو شناختم ، شايد هميشه ازتون دور بودم و هميشه پست هاي شبه اسپم از من ميديد
تا همين دو هفته پيش واقعا نمي دونستم پول در اوردن چقدر سخته ! نميدونستم بي پول موندن چقدر سخت تره !
الان من سبحان هستم ، تاجر زنده ي انجمن ، 17 سالمه ، دارم درس ميخونم ، دارم كار ميكنم ، براي اولين ماشينم يه شكل قسطي ثبت نام كردم ، كرايه خونم و اقساط ماشين رو خودم ميدم ، خرج مدرسه و زندگيم رو خودم در ميارم .
همش هم مديون يه برگ چك هستم كه 7-8 ماه پيش ناگهاني گوگل بهم نشون داد ! مديون پست هاي كاظمي ها و قربانيان ها و گل محمدي ها هستم .
به جان مادرم الان كه دارم اين پست رو مينويسم دارم گريه ميكنم چون زندگي جديدم رو به شما مديونم ، به تك تكتون .
گرچه هيچوقت نديدمتون ولي همتون رو اندازه ي اعضاي خونوادم دوست دارم و ارزوي موفقيت تك تكتون رو دارم .
دكتر سبحان

خوشحالم واسه اينكه انجمنمون تو يه سالگي داره تبديل ميشه با هيولا . خوشحالم كه به كمك اين انجمن هر روز دارم به يك ميليارد تومن اولم نزديك ميشم .
خوشحالم كه شما ها رو شناختم ، شايد هميشه ازتون دور بودم و هميشه پست هاي شبه اسپم از من ميديد
تا همين دو هفته پيش واقعا نمي دونستم پول در اوردن چقدر سخته ! نميدونستم بي پول موندن چقدر سخت تره !
الان من سبحان هستم ، تاجر زنده ي انجمن ، 17 سالمه ، دارم درس ميخونم ، دارم كار ميكنم ، براي اولين ماشينم يه شكل قسطي ثبت نام كردم ، كرايه خونم و اقساط ماشين رو خودم ميدم ، خرج مدرسه و زندگيم رو خودم در ميارم .
همش هم مديون يه برگ چك هستم كه 7-8 ماه پيش ناگهاني گوگل بهم نشون داد ! مديون پست هاي كاظمي ها و قربانيان ها و گل محمدي ها هستم .
به جان مادرم الان كه دارم اين پست رو مينويسم دارم گريه ميكنم چون زندگي جديدم رو به شما مديونم ، به تك تكتون .
گرچه هيچوقت نديدمتون ولي همتون رو اندازه ي اعضاي خونوادم دوست دارم و ارزوي موفقيت تك تكتون رو دارم .
دكتر سبحان

11-26-2011, 11:47 AM
انشالله روزي بشه كه موفقيت هاي اعضاي انجمن در تمامي روزنامه ها و خبرگزاري ها بعنوان برترين كار افرينان ايران درج بشه
11-26-2011, 02:31 PM
ادمبن عزیز فقط می توانم بگویم آفرین . هزازان آفرین.
11-26-2011, 03:28 PM
بنده به شما عزیزان گرامی بخصوص دوست محترم آقا کاظمی تبریک وتهنیت میگویم به قول استاد گرامی موفق هستی موفق تر باشید دوستدارهمگی شما عزیزان انجمن
11-26-2011, 03:44 PM
(11-26-2011 11:31 AM)3ObHaN نوشته شده توسط: [ -> ]خيلي خوشحالم
دكتر سبحان
سبحان جان آرزوی موفقیت هر چه بیشترت را داریم.
11-26-2011, 04:43 PM
باز هم موفقیتی دیگر و تبریکی دیگر ، همانطور که می دانید موفقیت رسیدن به یک نقطه نیست . موفقیت رفتن یک مسیر و راه درست به سوی هدفی درست است که این انجمن در حال طی کردن آن مسیر است . افراد موفق انجمن تبریک مرا بپذیرید .
11-26-2011, 05:26 PM
دوستان و همراهان هميشگي انجمن اين خبرهاي يك هفته اخير تحقق يكي از آرزوهاي كوچك مديران و پاداشي بر تلاش شما اعضاي فعال مي باشد.
بر همگي شما احسنت و تبريك
بر همگي شما احسنت و تبريك
11-26-2011, 11:50 PM
امروز روزنامه ي اسيارو خريدم.واقعا به خوذم و ساير اعضاي انجمن افتخار كردم