سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: موقعیت برای اخذ نمایندگی توسط رابط
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام خدمت تمامی دوستان
بنده درگیر شروع کردن کاری بودم که اتفاقی یکی از اقوام که دست نزدیکی به مقامات دارند رو دیدم و پس از مشورت با ایشان به بنده وعده دادند که نمایندگی هر چیزی رو که بخوام برام میگیرن ، بنده هم ذهنم حسابی درگیر شده که از ایشون نمایندگی چی رو بخوام که اولا در خراسان رضوی نباشه، بیشتر از 100 میلیون تومان سرمایه نخواد و پول ساز و بازار خوبی داشته باشه
فقط شما عزیزان میتونید مشاوره بدین و پشتم به شما گرمه
راهنمائی کنید ، 6 ساعت از این موضوع میگذره و بنده 6 ساعت دارم توی اینترنت سرچ میکنم در مورد نمایندگی ها
نمایندگی پست بانک به همراه عابر بانک عالیه!
پست بانک اوایل خوب بود ، چون دست زیاد نبود ، همین طوری هم میتونم با 10 تومان نمایندگیشو بگیرم ولی اطرافم 4 نفر هستند از اشنایان که دفتر پیشخوان دارن ولی خبری نیست بعلاوه اینکه دردسر زیادی هم داره و الان مجوز بخش های مختلف رو هم به سختی میدن
کسی در مورد مجوز حفر چاه عمیق چیزی میدونه ؟
اگه بتونم مجوز چاه عمیق بگیرم که 2 - 3 تا استخر پیاده کنم ماهی قزل پرورش بدم چطوره ؟ بهتر نیست ؟
فقط میخوام بدونم حفر چاه توسط کدوم اداره و نهاد انجام میشه و چه مسائلی دخیل هست
عزیز همون عابر بانکش برات کافیه!!!
سلام دوست گرامی.
به عنوان یک برادر کوچکتر عرض می کنم و قصد جسارت ندارم.
ادعا بر هر پایه و اساس خصوصا با این شکل و شمایل که هر نمایندگی و ... کمی غیر واقعی است!
علی ای حال پیشنهاد بنده این است که بر اساس توان مندیهای خود تصمیم بگیرید.
دوست صمیمی ای دارم، صاحب نام هم هستند و نمایندگی نفت پارس در غرب و شمال تهران دست پسر ایشان است ولی در طول این 2 سال دریغ از 1 ریال درآمد!
شاید اگر این نمایندگی دست من یا شما بود میلیاردها فروش ماهیانه نصیبمان میشد!
سر خودتان را شلوغ نکید و بر اساس آنچه که از عهده اش بر می ایید تصمیم اتخاذ نمایید.
درود.Heart
(10-17-2014 10:02 PM)tondar12 نوشته شده توسط: [ -> ]عزیز همون عابر بانکش برات کافیه!!!

میشه شرایط اخذ و میزان کارمزدش رو بفرمائید ؟
تا جائی که بنده اطلاع دارم بسته به تراکنش روزانه سود بهت تعلق میگیره

(10-17-2014 10:02 PM)tondar12 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوست گرامی.
به عنوان یک برادر کوچکتر عرض می کنم و قصد جسارت ندارم.
ادعا بر هر پایه و اساس خصوصا با این شکل و شمایل که هر نمایندگی و ... کمی غیر واقعی است!
علی ای حال پیشنهاد بنده این است که بر اساس توان مندیهای خود تصمیم بگیرید.
دوست صمیمی ای دارم، صاحب نام هم هستند و نمایندگی نفت پارس در غرب و شمال تهران دست پسر ایشان است ولی در طول این 2 سال دریغ از 1 ریال درآمد!
شاید اگر این نمایندگی دست من یا شما بود میلیاردها فروش ماهیانه نصیبمان میشد!
سر خودتان را شلوغ نکید و بر اساس آنچه که از عهده اش بر می ایید تصمیم اتخاذ نمایید.
درود.Heart

ممنون از راهنمائیتون
اگر امکانش هست شرایط نمایندگی رو برام ارسال کنید تا تحقیق کنم
فک کنم میلیونی 4000 باشه!
البته به پول های تو حسابت هم سود روزانه بالایی تعلق میگیره! منظورم پول مردمه که تو حسابشون توی بانک شماست!!!!
لینک مرجع