با سلام خدمت اساتید محترم من 17 سالمه رشته کامپیوتر درس میخونم و علاقه زیادی به رشته ام دارم ولی به رانندگی کامیون بیشتر از رشته خودم علاقه دارم یعنی اگر بهم بگن دوست داری یه شرکت بزرگ کامپیوتری داشته باشی یا رانندگی میگم رانندگی من خودم به این نتیجه رسیدم که درسو ول کنم و برم به بازار کار و پول در بیارم تا حداقل سن 25-26 خودم بتونم یه کامیون بخرم ایا این تصمیمی که گرفتم درسته ممنون میشم که منو راهنمایی کنید
موفق باشید
درود
دوست عزیز بالاخره هر کاری آینده ای داره که سرنوشت شما رو رقم میزنه اگه فرداهایی بخواین ازدواج کنین میخوان
بگین راننده کامیونم صبح تا شب پشت فرمون از زندگی در کنار خانواده لذت نمیبرید البته خیلی هارو من میشناسم
عواقب کارو در نظر بگیرید اگه صاحب کامیون هستید میتونید یه شوفر داشته باشید هرزگاهی همراهی کنید
که خودم یکی رو میشناسم که این کارو کرده همه جا درآمد زایی داره اعم از مغازه ساندویچی دامداری کشاورزی
کامیون ، به یه کار بسنده نکنید شاید همین علاقه در آینده باعث پشیمانی بشه باید یه شغل مناسب پیدا کنید
شما تحصیل کرده اید زیاد روش فکر نکنید فرسوده میشید تو رانندگی
البته نظر شخصی من بود چون دور و اطرافم خودمو از این جور آدما هستن بیشتر فکر کنید
موفق باشید
(01-10-2015 09:24 PM)mostafa7063 نوشته شده توسط: [ -> ]درود
دوست عزیز بالاخره هر کاری آینده ای داره که سرنوشت شما رو رقم میزنه اگه فرداهایی بخواین ازدواج کنین میخوان
بگین راننده کامیونم صبح تا شب پشت فرمون از زندگی در کنار خانواده لذت نمیبرید البته خیلی هارو من میشناسم
عواقب کارو در نظر بگیرید اگه صاحب کامیون هستید میتونید یه شوفر داشته باشید هرزگاهی همراهی کنید
که خودم یکی رو میشناسم که این کارو کرده همه جا درآمد زایی داره اعم از مغازه ساندویچی دامداری کشاورزی
کامیون ، به یه کار بسنده نکنید شاید همین علاقه در آینده باعث پشیمانی بشه باید یه شغل مناسب پیدا کنید
شما تحصیل کرده اید زیاد روش فکر نکنید فرسوده میشید تو رانندگی
البته نظر شخصی من بود چون دور و اطرافم خودمو از این جور آدما هستن بیشتر فکر کنید
موفق باشید
اصلا این شغل رو بهت پیشنهاد نمیکنم
مخصوصا الان که ماشین خیلی خیلی زیاد شده و به دلیل مشکلات اقتصادی جامعه بار کم شده.
بازم سوال داشتی یا کامیون خواستی من در خدمتم.
(10-15-2014 08:24 PM)mirsa نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام خدمت اساتید محترم من 17 سالمه رشته کامپیوتر درس میخونم و علاقه زیادی به رشته ام دارم ولی به رانندگی کامیون بیشتر از رشته خودم علاقه دارم یعنی اگر بهم بگن دوست داری یه شرکت بزرگ کامپیوتری داشته باشی یا رانندگی میگم رانندگی من خودم به این نتیجه رسیدم که درسو ول کنم و برم به بازار کار و پول در بیارم تا حداقل سن 25-26 خودم بتونم یه کامیون بخرم ایا این تصمیمی که گرفتم درسته ممنون میشم که منو راهنمایی کنید
موفق باشید
اصلا این شغل رو بهت پیشنهاد نمیکنم اصلااااااااااااااااااااااااااا
مخصوصا الان که ماشین خیلی خیلی زیاد شده
بازم سوال داشتی یا کامیون خواستی من در خدمتم.
سلام ، اصلا رانندگی کامیون پیشنهاد نمیشه ، چون یکی از دوستان بنده 25 سال راننده کامیون بوده الان سوپر مارکت داره , با توجه به استهلاک بالای کامیون زیاد نمی تونید درآمد زایی داشته باشید , روی باربری تمرکز کنید فکر کنم 1000 برابر درآمد داشته باشید .