سلام دوستان عزیز من کارمند کارخانه پارس سرام هستم که اولین و بزرگترین کارخونه تولیدات چینی بهداشتی تو ایران بهم انواع جنس مثل روشویی سنگ توالت ایرانی و همچنین انواع فرنگی میدن برای فروش هر تعداد که بخوام ولی بصورت نقدی باید بفروشم ولی مشتری نقدی نیست حال میخوام یه شغل دومی هم داشته باشم چون این حقوق جوابگو زندگیم نیست
مدرکم لیسانس نرم افزار تمام سرمایم همین 20000000 هستش خواهش میکنم کمک کنید و راهنماییم کنید
با تشکر[/font]
بهترین کار الان اینه به بچه های همین سایت وامهای 3-4 تومانی با سود پایین بدین!! کم کم پولتون بیشتر میشه نه!!!!!!!
البته این شوخی بود
شما تو قسمت کارهای خونگی شاید شغل دوم مناسب با بودجتون پیدا کنید
(10-15-2014 09:47 AM)malim نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستان عزیز من کارمند کارخانه پارس سرام هستم که اولین و بزرگترین کارخونه تولیدات چینی بهداشتی تو ایران بهم انواع جنس مثل روشویی سنگ توالت ایرانی و همچنین انواع فرنگی میدن برای فروش هر تعداد که بخوام ولی بصورت نقدی باید بفروشم ولی مشتری نقدی نیست حال میخوام یه شغل دومی هم داشته باشم چون این حقوق جوابگو زندگیم نیست
مدرکم لیسانس نرم افزار تمام سرمایم همین 20000000 هستش خواهش میکنم کمک کنید و راهنماییم کنید
با تشکر[/font]
ساکن کجا هستین؟
(10-26-2014 10:18 PM)tager نوشته شده توسط: [ -> ] (10-15-2014 09:47 AM)malim نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستان عزیز من کارمند کارخانه پارس سرام هستم که اولین و بزرگترین کارخونه تولیدات چینی بهداشتی تو ایران بهم انواع جنس مثل روشویی سنگ توالت ایرانی و همچنین انواع فرنگی میدن برای فروش هر تعداد که بخوام ولی بصورت نقدی باید بفروشم ولی مشتری نقدی نیست حال میخوام یه شغل دومی هم داشته باشم چون این حقوق جوابگو زندگیم نیست
با تشکر[/font]
ساکن کجا هستین؟
با عرض پوزش که در پاسخ دادم
ورامین
مغازه بزن منم آپاداناسرامم
(10-15-2014 09:47 AM)malim نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستان عزیز من کارمند کارخانه پارس سرام هستم که اولین و بزرگترین کارخونه تولیدات چینی بهداشتی تو ایران بهم انواع جنس مثل روشویی سنگ توالت ایرانی و همچنین انواع فرنگی میدن برای فروش هر تعداد که بخوام ولی بصورت نقدی باید بفروشم ولی مشتری نقدی نیست حال میخوام یه شغل دومی هم داشته باشم چون این حقوق جوابگو زندگیم نیست
با تشکر[/font]
سلام
من بورس به شما پیشنهاد میکنم . البته اگر اهل ریسک هستید .
(10-30-2014 01:54 PM)مصطفي نوشته شده توسط: [ -> ] (10-15-2014 09:47 AM)malim نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستان عزیز من کارمند کارخانه پارس سرام هستم که اولین و بزرگترین کارخونه تولیدات چینی بهداشتی تو ایران بهم انواع جنس مثل روشویی سنگ توالت ایرانی و همچنین انواع فرنگی میدن برای فروش هر تعداد که بخوام ولی بصورت نقدی باید بفروشم ولی مشتری نقدی نیست حال میخوام یه شغل دومی هم داشته باشم چون این حقوق جوابگو زندگیم نیست
با تشکر[/font]
سلام
من بورس به شما پیشنهاد میکنم . البته اگر اهل ریسک هستید .
با سلام آقا مصطفی مرسی از پیشنهادتون علاقه ای ندارم به بورس الانم مقداری سهام کارخانه دارم
(10-30-2014 10:40 AM)DJ MehrDL نوشته شده توسط: [ -> ]مغازه بزن منم آپاداناسرامم
شما ساکن کجا هستید تو ورامین خیلی مغازه اینچنینی هست و میترسم جواب نده اینجا اکثر مواقع حرف از چک میزنن
برنج فروشی! برنج محلی البته
در زمینه خدمات اگر تخصصی بلدی خوبه