سلام دوستان عزیز من کارمند کارخانه پارس سرام هستم که اولین و بزرگترین کارخونه تولیدات چینی بهداشتی تو ایران بهم انواع جنس مثل روشویی سنگ توالت ایرانی و همچنین انواع فرنگی میدن برای فروش هر تعداد که بخوام ولی بصورت نقدی باید بفروشم ولی مشتری نقدی نیست حال میخوام یه شغل دومی هم داشته باشم چون این حقوق جوابگو زندگیم نیست
مدرکم لیسانس نرم افزار تمام سرمایم همین 20000000 هستش خواهش میکنم کمک کنید و راهنماییم کنید
با تشکر[/font]
(10-14-2014 05:47 PM)malim نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستان عزیز من کارمند کارخانه پارس سرام هستم که اولین و بزرگترین کارخونه تولیدات چینی بهداشتی تو ایران بهم انواع جنس مثل روشویی سنگ توالت ایرانی و همچنین انواع فرنگی میدن برای فروش هر تعداد که بخوام ولی بصورت نقدی باید بفروشم ولی مشتری نقدی نیست حال میخوام یه شغل دومی هم داشته باشم چون این حقوق جوابگو زندگیم نیست
مدرکم لیسانس نرم افزار تمام سرمایم همین 20000000 هستش خواهش میکنم کمک کنید و راهنماییم کنید
با تشکر[/font]
با سلام.
بنده 1 پیشتهاد برا شغل سوم شما دارم...
یکی ازمواد اولیه کاشی . سرامیک .چینی بهداشتی بنتونیت و فلدسپاته.
بنده معدن این محصولات دارم...شما میتونید محصول منو به شرکت معرفی کرده و به نوعی واسطه بشید.درصورت بسته شدن قرارداد . توافقی سود بین خودمون تقسیم میکنیم.یکی از مزایای معدن نزدیکی به کارخونه شماست(معدن در سمنانه) درنتیجه هزینه حمل و نقل کمتری برا شرکت داره....
دژاکام(بنتونبت فلدسپات.کائولن.زئولیتو گوگرد معدنی)
09366661267
omidlovetolive@yahoo.com
با تشکر
سلام دوست عزیز ممنون از یاری و پیشنهاد شما حتما در این مورد صحبت میکنم و با شما تماس خواهم گرفت
(10-14-2014 07:08 PM)Donya Dide نوشته شده توسط: [ -> ] (10-14-2014 05:47 PM)malim نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستان عزیز من کارمند کارخانه پارس سرام هستم که اولین و بزرگترین کارخونه تولیدات چینی بهداشتی تو ایران بهم انواع جنس مثل روشویی سنگ توالت ایرانی و همچنین انواع فرنگی میدن برای فروش هر تعداد که بخوام ولی بصورت نقدی باید بفروشم ولی مشتری نقدی نیست حال میخوام یه شغل دومی هم داشته باشم چون این حقوق جوابگو زندگیم نیست
با تشکر[/font]
با سلام.
بنده 1 پیشتهاد برا شغل سوم شما دارم...
یکی ازمواد اولیه کاشی . سرامیک .چینی بهداشتی بنتونیت و فلدسپاته.
بنده معدن این محصولات دارم...شما میتونید محصول منو به شرکت معرفی کرده و به نوعی واسطه بشید.درصورت بسته شدن قرارداد . توافقی سود بین خودمون تقسیم میکنیم.یکی از مزایای معدن نزدیکی به کارخونه شماست(معدن در سمنانه) درنتیجه هزینه حمل و نقل کمتری برا شرکت داره....
دژاکام(بنتونبت فلدسپات.کائولن.زئولیتو گوگرد معدنی)
09366661267
omidlovetolive@yahoo.com
با تشکر
سلام دوست عزیز ممنون از یاری و پیشنهاد شما حتما در این مورد صحبت میکنم و با شما تماس خواهم گرفت
سلام من دارم روی چند پروژه مرتبط کار می کنم
اگه بخواهید می توانید سرمایه گذاری کنید هر سهم 10 میلیون تومان است
10 درصدش سودش 10 تا 20 میلیون میرسه تمایل داشتید خبر بدید
(10-14-2014 05:47 PM)malim نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستان عزیز من کارمند کارخانه پارس سرام هستم که اولین و بزرگترین کارخونه تولیدات چینی بهداشتی تو ایران بهم انواع جنس مثل روشویی سنگ توالت ایرانی و همچنین انواع فرنگی میدن برای فروش هر تعداد که بخوام ولی بصورت نقدی باید بفروشم ولی مشتری نقدی نیست حال میخوام یه شغل دومی هم داشته باشم چون این حقوق جوابگو زندگیم نیست
با تشکر[/font]
سلام فعلا عجله نکن
سلام فعلا عجله نکن
منم همین مشکل رو دارم. البته مثل دوست عزیزمون امکان خرید و فروش اجناس کارخونمون روندارم. اگه دوستان نظر بدن که با 20-30 میلیون چه کارایی میشه کرد که یه درامدی ازش کسب بشه بسیار بسیار ممنون میشم
سلام دوستان....من بیکارم رشتم صنایع غذاییه...لطفا راهنمایی کنین با 25 میلیون چه کاری میشه شروع کرد؟ترجیح میدم تو زمینه رشته خودم باشه
سلام من تازه با سایت اشنا شدم 20 تومن دارم اما نمیدونم چه کسب و کاری راه بندازم . 26 سالمه .. اجاره مغازه جایی که بفروشه اینجا ماهی بین 1.5 تا 3 تومن با 5 تا 10 تومن ودیعه .. به نظرتون با 20 تومن میشه کاری کرد؟ البته ودیعه مغازه هم کم بشه میشه 15 تومن ..

تجربه کاری ندارم درس و سربازیم تموم شده و الان دو ماهه بیکارم به هرچی هم فکر میکنم اشباع شده! معماری خوندم تو این دو ماهم دفاتر زیادی سر زدم ولی بیفایده بوده ..