(01-02-2015 11:04 PM)tondar12 نوشته شده توسط: [ -> ]شکاف ها و کمبود ها تو بخش شیمی اینقدر زیاده که نگو!!
یادم میاد یکی از دوستان ترم 3 کاردانی شیمی بود مایع دستشویی درست می کرد تودبه 20 لیتری می فروخت!!
الان تو بخش اسانس ها و شیرین کننده ها شما ببین همه چی داره از چین علیه السلام وارد میشه!
پارسال یکی رو نشون میداد تو تلویزیون چند تا از آنزیم های مهم مربوط به پودر رختشویی رو ساخته بودن!
یکی از بچه های همین انجمن تو کار ساخت رنگ های پودری با فرمول جدیده!
شما اگه بتونی یه شیرین کننده سالم با قیمت مناسب بسازی کمک بزرگی به صنایع غذایی کردی!
چی بگم بهت دیگه اگه بتونی یکی از گلوگاه های صنعت نفت و گاز و پتروشیمی رو حل کنی که دیگه نونت تو روغنه!
اما بهترین راه اینه که بری یه مدت تو یه کارگاه یا کارخونه یا یه حجره تو بازار این صنعت شاگردی کنی تا کم کم دستت بیاد! زیاد هم به این فک نکن که فوق لیسانس شیمی هستی !!
سلام ممنون از پاسختون
الان داشتن فوق لیسانس خیلی ارزسی نداره که من بخوام بهش فکر کنم
فقط به این علت کارم را رها کردم چون برای یه خانم حجم و ساعت کاریش بالا بود
قبول دارم که تو صنعت شیمی شکاف زیاده . اما روی هر شکافی نمیشه به این راحتی سرمایه گداری کرد
برای تولید محصولات شیمیایی باید خیلی موارد را در نظر گرفت که تولید به صرفه باشه
من بیشتر دنبال محصولی هستم که نیاز به دستگاه و سرمایه بالا نباشه و بشه برای شروع تو محیط کارگاهی اجراش کرد.مثل همین واکس و چسب و ....
سلام..من خودم مهندس شیمی هستم...و استخدام پالایشگاه گاز پارسیان بودم به مدت 4 سال اما تصمیم گرفتم که بیام بیرون و کار خودمو در زمینه پایپینگ راه اندازی کنم که به حول قوه الهی تو ی این زمینه بسیار موفق بودم...قرار داد های پایپینگ در صورت برداشت پروژه های بزرگ پول بسیار خوبی داره....از 20/000/000 تومان برای پروژه های بسیار کوچیک تا4 میلیارد به بالا برای پروژه های متوسط به بالا.
(10-14-2014 01:01 PM)stbabaie نوشته شده توسط: [ -> ]سلام به دوستان انجمن، من تازه با این انجمن آشنا شدم و تو این چند روز گشتی توی مطالب سایت زدم، مطلب مشابه پیدا نکردم این بود که شخصا می پرسم و راهنمایی می خوام.
من و آقای شوهر مهندس پلیمر و شیمی هستیم و هر دو 5سالی سابقه کار داریم، حالا دنبال این هستیم که کاری شروع کنیم برای خودمون، طرح توجیهی ها رو که نگاه می کردیم همه سرمایه های آن چنانی می خواست که ما نداریم، دیدم دوستان انجمن می گن با سرمایه کم هم میشه، چه جوری میشه؟ می خوایم تو زمینه تحصیلی و کاری خودمون باشه.
باسلام خدمت شما دوست گرامی به سایت زیر هم یه سری بزن ضرر نداره
http://www.carcon.ir
(10-14-2014 01:01 PM)stbabaie نوشته شده توسط: [ -> ]سلام به دوستان انجمن، من تازه با این انجمن آشنا شدم و تو این چند روز گشتی توی مطالب سایت زدم، مطلب مشابه پیدا نکردم این بود که شخصا می پرسم و راهنمایی می خوام.
من و آقای شوهر مهندس پلیمر و شیمی هستیم و هر دو 5سالی سابقه کار داریم، حالا دنبال این هستیم که کاری شروع کنیم برای خودمون، طرح توجیهی ها رو که نگاه می کردیم همه سرمایه های آن چنانی می خواست که ما نداریم، دیدم دوستان انجمن می گن با سرمایه کم هم میشه، چه جوری میشه؟ می خوایم تو زمینه تحصیلی و کاری خودمون باشه.
سلام
اگر می خواهید در رشته خودتان یک کسب و کار راه بیندازید
بهترین پیش نهادی که من به شما می توانم بدم این است که
لوازم آزمایشگاهی بفروشید که دانشگاها و مدارس و شرکت های تولیدی
می توانند بازار شما باشند.
رایگان دانلود کنید
..