سلام
بنظر من تو کارهای اشباع شده هم میشه خلاقیت و نوآوری داشت و توی اون کار موفق شد!
شاید بارها شنیده باشیدکه میگن وقتی به موفقیت (اون هدفی ک در نظر داشتین)رسیدین سعی نکنید در همون حد باقی بمونید بلکه مدام آگاهی و اطلاعات خودتونو بالا ببرید و با خلاقیت و نوآوری حیطه کارتون رو گسترش دهید!
این بخاطر همون بحث رقابت و اشباع شدن کار هست!
شما میتونید بایادگیری و کسب اطلاعات جدید وارد یکی از همین کارهای اشباع شده بشین و با خلاقیت و نوآوری خودتون موفقیت رو رقم بزنید
مهمترین اصلی که شما رو از بقیه متمایز میکنه میزان حرفه ای بودن شماست که چقد تو اون کار حرفه ای و متخصص هستین!ک خوشبختانه تمام اینها اکتسابی و قابل یادگیری است
به شرط علاقه استعداد و پشتکار
خلاقیت و پشتکار می تونه از شما یک فرد منحصر به فرد بسازه همیشه فکرتون را آزاد بگذارید
کاملا درست می فرمایین اما تو کارهایی که اشباع شدن کسی حرفش بیشتر مهمه و بیشتر قبولش دارن که تجربش از همه بیشتر باشه
(10-27-2014 04:54 PM)DJ MehrDL نوشته شده توسط: [ -> ]کاملا درست می فرمایین اما تو کارهایی که اشباع شدن کسی حرفش بیشتر مهمه و بیشتر قبولش دارن که تجربش از همه بیشتر باشه
دقیقا حق با شماست!
حالا این تجربه از کجا بدست میاد؟
آیا حتما شما باید راهی رو که دیگران رفتند دوباره طی کنید تا این تجربه رو بدست بیارین یا نه می تونید از تجارب دیگران استفاده کنید و در وقت خودتون صرفه جویی کنید و با خلاقیت و نوآوری +پشتکار یه فرصت جدید بیافرینید؟

(10-28-2014 11:12 AM)یک همراه سبز نوشته شده توسط: [ -> ] (10-27-2014 04:54 PM)DJ MehrDL نوشته شده توسط: [ -> ]کاملا درست می فرمایین اما تو کارهایی که اشباع شدن کسی حرفش بیشتر مهمه و بیشتر قبولش دارن که تجربش از همه بیشتر باشه
دقیقا حق با شماست!
حالا این تجربه از کجا بدست میاد؟
آیا حتما شما باید راهی رو که دیگران رفتند دوباره طی کنید تا این تجربه رو بدست بیارین یا نه می تونید از تجارب دیگران استفاده کنید و در وقت خودتون صرفه جویی کنید و با خلاقیت و نوآوری +پشتکار یه فرصت جدید بیافرینید؟
متاسفانه حامی ندارم تمام افرادی که اطرافمن نا امید از زندگی هستن
این تنها مشکل شما نیست امثال من و بقیه جوونها هم همینطوره!
یه جمله معروفی هست میگه کس نخارد پشت من ، جز ناخن انگشت من.
سعی کن تا میتونی از کسی انتظار نداشته باشی اینطوری موفقیتت شیرینتره!
یه بزرگی الان اسمش حضور ذهنم نیس میگفت:اگه نتونستی برای یه مسئله ای راه حلی پیدا کنی مطمئن باش خوب فکر نکردی!
همه مسائل راه حل داره و همه قفلهای بسته کلید داره!
امروز جایی بودم و با تمام وجود قانون باورها و لیاقتها رو حس کردم!
یه دختر خانم 19 ساله در طول 2ساعت نزدیک به 50هزار تومن فقط و فقط با فن بیان قوی و اعتماد به نفس درامدش بود!(یعنی من که خیلی لذت بردم و تحسینش کردم
و بهش گفتم شما اگه فقط روی همین مهارتت تمرکز کنی شک ندارم بدون سرمایه تا چند سال اینده 22یا 23سالگی جزو مولتی میلیاردرهای ایرانی میشی!
و اون با اعتماد به نفس کامل ،مطمئن و قوی گفت :من خودم باور دارم و یقین دارم که می توانم !
تنها علت موفقیت او:باور خودش بود به اینکه می تواند و زندگی قانون لیاقتها و باورهاست!هرکه خود را باور کند بی شک لایق بهترینهاست!
دقیقا درست می فرمایید. ممنون از شما
salam dadashe golam man saken khoram abadam har vaght khasti biyay lorestan be gmalam pm bede ta rahnamaeet konam ghamet nabashe idehaye toopi barat daram sad darsad tazmini.
(11-04-2014 07:11 AM)mehdi_king نوشته شده توسط: [ -> ]salam dadashe golam man saken khoram abadam har vaght khasti biyay lorestan be gmalam pm bede ta rahnamaeet konam ghamet nabashe idehaye toopi barat daram sad darsad tazmini.
salam hatman damet garm salar