سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: نظر شما در رابطه با ترفندهای کاری چیست؟
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
تیتر تایپیک بسیار گویا است.بارها عرض کرده ام که خود کار مهم نیست بلکه ترفندهای کار هست که شخص را موفق میکند.
عزیزان ترفندهای کاری خود را در این تایپیک در زمینه های کاری خود مرقوم فرمایند. ضمنا اگر ترفندی را میدانند که در رابطه با فعالیتهای کاری دیگری است را نیز می توانند بنویسند.
امیدوارم همه مشارکت فرمایند.
[b]بازم مثه همیشه عالی عالی عالی جناب استاد قربانیان عزیز 12_002

همونطور که خود حضرتعالی بهتر از هر کسی می دانید یقینا چنانچه دوستان همکاری کنن یکی از موثرترین و کاربردی ترین تاپیک های انجمن خواهد بود.

صمیمانه سپاسگزارم 10_004
[/b]
استاد کاش این تاپیک به چند تا تاپیک فرعی با عنوان شغل تقسیم می شد تا نظرات مرتب تر ارائه بشه. یا مثلا هر هفته روی یکی از مشاغل تمرکز کنیم خیلی بهتره. مثلا ترفند های کاری برای مغازه لباس فروشی, یا میوه فروشی یا.....
(10-06-2014 04:42 PM)maral 777 نوشته شده توسط: [ -> ]استاد کاش این تاپیک به چند تا تاپیک فرعی با عنوان شغل تقسیم می شد تا نظرات مرتب تر ارائه بشه. یا مثلا هر هفته روی یکی از مشاغل تمرکز کنیم خیلی بهتره. مثلا ترفند های کاری برای مغازه لباس فروشی, یا میوه فروشی یا.....

دختر گلم نیاز به تفکیک نیست. فعلا مشارکت عزیزان برایم مهم است. نوشتن ترفنده ها هر چقدر هم ساده باشد باز با ارزش است.هر عزیزی , هر ترفندی را در رابطه با هر شغلی بنظرش می رسد بنویسد. گنجینه بزرگی میشود. در نهایت با هم این ترفنده ها را جمع و جور کرده و بهترین ترفند را در زمینه حرکات کاری متنوع به اطلاع عزیزان می رسانیم.
زنگ تفریح:
داشتم تخمه میشکستم. لثه ام درد گرفته بود. یک لحظه لبخندی زدم و تند تند شروع کردم به تخمه شکستن. خانواده تعجب کردند که چطوری شده که همیشه از درد لثه می نالم ولی تند تند تخمه میشکنم.
خندیدم و گفتم : ترفند شکستن تخمه را فهمیدم.
گفتند ترفند ؟
گفتم : بله. تخمه ها را از طرف پهن کمی فشار میدم و وقتی از طرف تیزش کمی فشار دادم تخمه شکسته می شود.
همه خندیدند.25r30wi25r30wi25r30wi
من هم خندیدم.25r30wi
در هر کاری ترفند است که میتواند باعث موفقیت و پیروزی شما باشد.در مورد حرکات کاری تجربیات و ایده های خود را مرقوم فرمائید.
سلام به همه میلیاردرهای حال و آینده
من گرافیست و مشاور تبلبغاتم
ترفند اولم: همیشه شاد و شارژم و دوستانه با ارباب رجوع ارتباط برقرار میکنم گاهی پشت میز رو ول میکنم و میام کنارش میشینم
ترفند دو: آپدیت بودنم رو در هر شرایطی حفظ میکنم تا مشتری هر چی خواست هم خودم آشنا به اون قضیه باشم هم آشنایی داشته باشم که سریع ازش قیمت و اطلاعات جدید بگیرم چون میدونید که کار چاپ و تبلیغات گاهی ساعتی قیمتها تغییر میکنه(قیمت کاغذ و جوهر و ...)
سلام بر دوستان گرامی،
در رابطه با مغازه داری:
یکی اینکه قیمت محصولات را طوری روی اتیکت بزنیم که مشتری احساس نکند باید تخفیف بگیرد مثلا قیمت 1990 تومان

دوم اینکه در مغازه هایی که اکثرا خانم ها میان و معمولا با بچه هستن، وسیله ای برای سرگرمی کودک در زمان خرید مادرش باشه تا مادر به راحتی خرید کنه مثلا یک اسب سکه ای.

سوم اینکه لبخند، ادب و مشتری مداری از موارد مهم برگشت مشتری است.

چهارم اینکه حفظ مشتری های کنونی بسیار ساده تر از جذب مشتری جدید هست.

از این تاپیک بسیار مفید سپاسگزارم.

10_004
(10-06-2014 03:39 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]تیتر تایپیک بسیار گویا است.بارها عرض کرده ام که خود کار مهم نیست بلکه ترفندهای کار هست که شخص را موفق میکند.

امیدوارم همه مشارکت فرمایند.

استاد تا آن جا که به خاطر دارم قبلا فرموده بودید " مهم تر از کار ترفند کار است" که بسیار جمله زیبا و عمیقی است. اما الان می گویید "خود کار مهم نیست ترفند کار مهم است. " این جمله اصلا قابل قبول نیست.
شما اول باید کار را تمام و کمال انجام داده باشید سپس به دنبال ترفند باشید. اگر کار به خوبی انجام نشده باشد هر چقدر ترفند بزنید به ضرر است . و در واقع نوعی غش در معامله محسوب و باعث از بین رفتن اعتماد مشتریان می شود.
ترفند زمانی معنا پیدا می کند که در یک رسته شغلی همه کارشان را به خوبی انجام داده اند. اما آن کسی موفق تر است که ترفند ها را بلد باشد و بتواند از راههای میان بر زودتر به مقصد برسد.
مهم تر از کار ترفند کار است"
خود کار مهم نیست ترفند کار مهم است.

دوست عزیزم معنی دو جمله با هم اختلافی ندارند.
به نظر من آنچه موجب ثروتمندی میشود، پول و تجارت نیست نیست، بلکه مهارت کسبوکار و ذهنیت ثروت است. در تجارت باید مهارت‌های لازم را فرابگیریم، نگرش‌های درست را کسب کنیم، عادات موفقیت را تمرین کرده و باورهای موفقیت را میسازیم. برای موفقیت در تجارت باید همیشه دانش آموز باشیم و مدام در حال یادگیری.
لینک مرجع