سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: معرفی منبع خوب کشاورزی؟؟؟؟؟
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4
با سلام.
بنده کوچیک شما دژاکام هستم تقریبا 120تومن سرمایه گذاشتم .............
[/quote]

دوست عزیز این 120م با هزینه زمین بوده یا هزینه ساخت گلخانه؟
باتشکر
[/quote]

با سلام.اره داداشم یه 5 هزار متر زمین 15 تومن خریدم.
راستی خرج 1 دوره کاشت بزا 1000 متر جدا حساب کنین.که تقریبا 15 تومن وایمیسته.که فقط 5/6 تومن هزینه سوخت داره
[/quote]

راستی خرج 1 دوره کاشت بزا 1000 متر جدا حساب کنین.که تقریبا 15 تومن وایمیسته.که فقط 5/6 تومن هزینه سوخت داره
[/quote]

ممنون از راهنمائیتون
زمین متری 3000 تومان خیلی خوبه . کجا گلخونه رو احداث کردید ؟ و حدودا چند سال میشه راه اندازی شده؟
راستش من خودم تو باغچمون توی ی 10 متری خیار،گوجه، بادمجون،فلفل کدو کاشتم و خیلیم از باردهی خیار و گوجه راضی بودم
بعدشم اینکه خودم مهندسی کشاورزی میخونم تورشته زراعت
دو سال میشه که دارم تحصیل میکنم
امسال میخاستم ی مقداری از زمینمونو کاهو بکارم بعد فکر کردم نمیرسم زیاد به کاراش برسم مخصوصا برا فروشش و دنبال بازار بودنش
ولی حتما خیارو گوجه رو تو بهار میکارم
[/quote]
رفیق فضا باز تا گلخونه خیلی تفاوت داره..اگه بازم سوال داشتی در خدمتم
09366661267دژاکام

[/quote]

ممنون از راهنمائیتون
زمین متری 3000 تومان خیلی خوبه . کجا گلخونه رو احداث کردید ؟ و حدودا چند سال میشه راه اندازی شده؟

[/quote]
پایین شهر سمنان.مجتمع گلخونه داران شهرستان..(جهاد داده)برا همین ارزون بوده
رفیق فضا باز تا گلخونه خیلی تفاوت داره...

[/quote]

اره میدونم فقط میخام ببینم خودم چن مرده حلاجم،میخام ببینم که کارش چقد زحمت داره،میتونم بازارشو پیداکنم،کیا میخرن،میتونم توی ی سطح بزرگتر این کارو انجام بدم واز این حرفا
دمت گرم رفیق اگه بازم سوالی داشتم حتما مزاحمت میشم

راستی به فکر شور اندختن خیارا و فروش خیارشورم افتادی؟
راستی به فکر شور اندختن خیارا و فروش خیارشورم افتادی؟
[/quote]
اره داداشم.این حرکت وقتی می ارزه ک خیار ارزون باشه.وقته ک قیمتش خوب باشه دیگه دلیلی نداره که...
راستی برا بازارش اصلا فکرت مشغول نکن.تو بکار خریدار پیدا میشه.
راستی برا بازارش اصلا فکرت مشغول نکن.تو بکار خریدار پیدا میشه.
[/quote]

حتما این کارو میکنم نتیجشم حتما بهت میگم رفیق12_002
(10-11-2014 01:32 AM)moreez نوشته شده توسط: [ -> ]راستی برا بازارش اصلا فکرت مشغول نکن.تو بکار خریدار پیدا میشه.

حتما این کارو میکنم نتیجشم حتما بهت میگم رفیق12_002

[/quote]

به امید خدا ایشالاه کارت بگیره.63
سلام من هم خیلی به کشت خیار علاقمند هستم نزدیک روستای ما یه گلخونه 2500 متری چند ساله بی استفاده مونده خواستم بپرسم برا راه اندازی این گلخونه که فعلا فقط شاسی داره باید چطور شروع کنم و کی کشت کنم که به بازار مصرف بخوره ؟
سلام
کاش جناب دژاکام یکبار کل هزینه ها رو به تفکیک بگند و درنهایت از قیمت فروش کم کنند ببینیم چند درصد سود داره اینکار؟
صفحه ها: 1 2 3 4
لینک مرجع