سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: راه کار هایی برای کسب در امد ا طریق خیاطی
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام
من اموزش دوره نازک دوزی زنانه دیدم .میخواستم راهنماییم کنید که چجور میتونم تجربه بیشتر کسب کنم و بتونم در امد خوبی داشته باشم
برای کسب تجربه باید پیش یه خیاط یا تولیدی بری و دوره ببینی. حالا بعضی از خیاطا هستن به ازای یاد دادن از شاگرد کار میکشن بعضیام پول میگیرن و آموزش میدن
از لحاظ کاری حساب کنی اولی بهتره چون داری عملی کار میکنی و لباسا هم مال مشتریه مسئولیتش میفته گردنت پخته تر میشی ولی بدیش اینه که بالاسر داری و اگه احیانا کارو خراب کنی خودتم خراب میشی Yosef.gif

در مورد درامد زاییش هم که تولیدی ها پورسانت میدن واسه کارکناشون بعد اینکه چم و خم کار دست اومد خودت میتونی تولیدی بزنی یا شخصی دوزی کنی اگه آشنا داشته باشی که بوتیک داره میتونی لباس بدوزی بدی واست بفروشن و .. کارای زیادی میشه کرد فقط خیاطی حوصله و علاقه میخواد
سلام
نازک دوزی به تنهایی خیلی کاربرد نداره مگر اینکه طبق گفته ی لیلا جان بری تولیدیها یا مزونها وردست بایستی که کار زیاد میکشن و پول کم میدن
نظر شخصیم اینه اگه خانم خلاقی هستی برو دوره تیکه دوزی هم ببین تا بتونی خودت تو خونه سرویس های آشپزخانه سیسمونی و کارهای عروس انجام بدی که درآمد بیشتری داره چون کارها تک هستند خواستی بگو نمونه هاشو برات ایمیل کنم
سلام عزیزم ممنون که پاسخ دادید خوشحال میشم برام بفرستید
زیاد علاقه ی به تولیدی ندارم.بیشتر مد نظرم مزون زدن هست.ولی در زمینه پوشاک بچه گانه و یا رو تختی اینا هم خالی از لطف نیست.من یه دوره پیشرفته خیاطی رو هم طی کردمو کتر لباسی هست که نتونم بدوزم
لینک مرجع