سلام دوستان. من تازه اینجا عضو شدم وزیاد با محیط اینجا آشنایی ندارم .من یک خانم هستم وساکن تهران,یه مغازه لوازم یدکی دارم توی خ امیرکبیر که به خاطر جو مردونه اونجا اجاره دادم وبیست میلیون هم پول نقددارم ازاساتید اینجا خواهش میکنم که منوراهنمایی کنند برای شروع یه کار جدید .ضمنا من الان بیکارم ولی قبلا مدیربازرگانی یه شرکت خصوصی بودم.با تشکر فراوان[/font]
سلام دوست عزیز
تو خیابان امیرکبیر چون مغازه دارین اگر بتونین با یک اقا اونجا رو خودتون بگردونید و از دوبی قطعات ماشین بیارین سود خوبی داره.مدتی برای یکی از دوستام که اونجا مغازه داره تو سفرهای تفریحیم لوازم میوردم.
بخصوص برای ماشین های گرون قیمت و مدل بالا.بیش از 100% سود میذاشت.حتی مواردی رو هم میدیدم که راحت تا 300% سود میذاشت.برای قطعات خاص موتور ماشین های گرون قیمت که طرف حاضره هرچقدر بگین پول بده اما ماشینش فوری راه بیوفته.
زیادم نیاز به سرمایه نداره و باید یک سفر برین دبی و امار فروشگاه های اصلی رو در بیارین و یک لنچ مطمئن پیدا کنید و راحت پول رو برا فروشنده بریزین و چند روز بعد از لنچ در ایران تحویل بگیرین.که با توجه به اینکه قبلا مدیر بازرگانی بودین این پروسه براتون خیلی راحت هست و توش استاد هستین.
موقف باشین
باسلام وتشکر ازراهنماییتون میتونین بگین حدودا چقدر سرمایه میخواد?
اگر بصورت واردات لوازم یدکی خاص و سفارشی کار کنید ، سرمایه زیادی رو نمیخواد ، چون مبلغی از پولش رو بصورت پیش پرداخت از مشتری گرفتین
اما اگر لوازم یدکی روتین و پرمصرف رو بخواین بیارین و اصطلاحا جنستون برای یک برند مثلا تویوتا جور باشه حدود 100 تا 150 تومن نیاز هست