سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: مشکل بوی بد کار صنعتی
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
بچه ها به نظرتون من یه سوله 200 متری سرپوشیده بگیرم و داخلش پلاستیک ضایعاتی که شامل پسماند های غذایی و ... هست بازیافت کنم بوی این ضایعات و به خارج از سوله سرایت میکنه ؟ در روز میخوام 4 تن پلاستیک بازیافت کنم

مجوز هم ندارم میخوام طوری نشه که همسایه ها که اونا هم کارگاه هستند برن ازم شکایت کنند و بیان پلمپ کنن

اصلا میتونن شکایت کنند ؟
درود بر شما
خب اینکار منع قانونی داره چون به محیط زیست آسیب میرسه.
و استنشاق گاز تولید شده هم سمی و باعث بیماری ریوی میشه.
برای اینکار میتونید از تصویه هوای صنعتی شرکت هیون لند استفاده کنید ایران هم نمایندگی دارن
بعد يون نانو پلاسما تولید شده باعث ایزوله شدن محیط بشه که نصب و نظارت خاصی در فضای آزاد داره.
موفق باشید
داداش من پول تصفیه هوا ندارم

گاز سمی در کار نیست شما زباله خشک خونه تو که جدا میکنی بدی بازیافتی ؟ فکر کن همونا در حد چند تن به علاوه آب که خیس میشه و خب بوهاش راه می افته دیگه Yosef.gif
خب چرا دنبال کاری با دردسر کمتر نمیرید؟
در ضمن برادر مونو اكسيدكربن یکی از معروف ترین گازهای سمی هست که بعد از سوختن زباله تولید میشه
شما زغال هم آتیش بزنی استنشاق گازش مضر هست دیگه زباله که جای خود داره.
برای رایحه اون میتونی کنار یه صنعت دیگه فعالیت کنی که زیاد توجه کسی رو جلب نکنه توی اون شهرک صنعتی ببینید همچین صنعتی هست؟
مثلا تولید روغن نباتی رایحه خاصی داره
داداش ما که چیزی رو نمیسوزونیم فقط جدا سازی میکنیم و آسیاب

توی شهرک صنعتی نمیتونم برم چون باید کارگر افغانی بگیرم فکر کنم نشه
آها بله پس فقط جداسازی هست
بوی بد بخاطر فعالیت باکتری ها و میکرو ارگانیزم هاست که میشه با آنتی باکتریال جلوی فعالیت بیشترشون رو بگیرید
و تا حدی از بوی بد جلوگیری کنید و هم به محصولتون آسیب نرسه منظور مواد خشک هست
یکم تحقیق کنید برطرف میشه به نظرم نگران نباشید
شیرابه هم که نداره پس میتونید همسایه هارو توجیه کنید
آنتی باکتریال مثلا چی ؟ یه چیز ارزون
سلام،
در مورد بوی مواد بازیافتی، اگر پلاستیک هایی مانند اقلام بطری و قطعات پلاستیکی باشه معمولا بدون بو هست،
اما اگر نایلون خواسته باشی تفکیک کنی معمولا به علت اینکه مواد غذایی و انواع مواد فاسد شدنی دارد دارای بو هست و این بو در فصل تابستان مطمئنا بیشتر هست.

بهداشت هم اگر مجوز نداشته باشی بهتون گیر میدهد و ...

سپاس

10_004
پلاستیک مخلوط یا همون لاک رو میخوام بازیافت کنم
گور پدرشون من نمیتونم مجوز بگیرم
لینک مرجع