سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: با 400 میلیون چکار بهتر انجام بدم؟؟؟
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3
(03-21-2015 05:54 PM)bastarkhaki نوشته شده توسط: [ -> ]معمولا سرمایه رو به صورت سبدی فرد سرمایه گذاری میکنند!
مثلا 5 سبد سرمایه گذاری با ریسک های بلند مدت و میان مدت و کوتاه مدت...

بورس یک راهشه اما برای شمایی که نه تحلیل تکنیکال میدونی نه بنیادی اصلا کار اول خوبی نیست.
شما با 20میلیون میتونی از طریق یکی از صندوق های کارگذاری معتبر اقدام به سرمایه گذاری کنی
که سودتون رو هر سال بدون دغدغه داشته باشید.

برای بقیه سبد های سرمایه گذاریت هم خرید و فروش مرتبط با رشته الکترونیک خودت رو دنبال کن مثل
خرید عمده سخت افزار کامپیوتر وموبایل و تامین اجناس مغازه های شیراز.

در مورد اولی یعنی بورس باید تحقیق کنی و بهترین صندوق سرمایه گذاری ایران رو انتخاب کنی تا مدیریت
ریسک خوبی داشته باشید.

در مورد سخت افزار کامپیوتر و موبایل و لوازم مرتبط با رشتت که بیشتر خودت در جریانی باید چیکار کنی البته
من میتونم سخت افزار و لوازم جانبی کامپیوتر و موبایل با قیمت همکار برات ردیف کنم که نمایندگی انحصاری
شیراز هم بشی البته فعلا که تعطیلاته و بعد از تعطیلات...
سوالی بود در خدمت هستم.
دوست عزیز با سرمایه گذاری تو این صندوق ها کاملا مخالفم . چون کنترل سرمایه اتو داری میدی دست یکی دیگه . که از نطر من کاملا کار غلطیه . چون اکثرا از پولای من وشما برای خودشون پاداش و سود در نظر میگیرن.
(03-22-2015 12:02 PM)faridfarhood نوشته شده توسط: [ -> ]
(03-21-2015 05:54 PM)bastarkhaki نوشته شده توسط: [ -> ]معمولا سرمایه رو به صورت سبدی فرد سرمایه گذاری میکنند!
مثلا 5 سبد سرمایه گذاری با ریسک های بلند مدت و میان مدت و کوتاه مدت...

بورس یک راهشه اما برای شمایی که نه تحلیل تکنیکال میدونی نه بنیادی اصلا کار اول خوبی نیست.
شما با 20میلیون میتونی از طریق یکی از صندوق های کارگذاری معتبر اقدام به سرمایه گذاری کنی
که سودتون رو هر سال بدون دغدغه داشته باشید.

برای بقیه سبد های سرمایه گذاریت هم خرید و فروش مرتبط با رشته الکترونیک خودت رو دنبال کن مثل
خرید عمده سخت افزار کامپیوتر وموبایل و تامین اجناس مغازه های شیراز.

در مورد اولی یعنی بورس باید تحقیق کنی و بهترین صندوق سرمایه گذاری ایران رو انتخاب کنی تا مدیریت
ریسک خوبی داشته باشید.

در مورد سخت افزار کامپیوتر و موبایل و لوازم مرتبط با رشتت که بیشتر خودت در جریانی باید چیکار کنی البته
من میتونم سخت افزار و لوازم جانبی کامپیوتر و موبایل با قیمت همکار برات ردیف کنم که نمایندگی انحصاری
شیراز هم بشی البته فعلا که تعطیلاته و بعد از تعطیلات...
سوالی بود در خدمت هستم.
دوست عزیز با سرمایه گذاری تو این صندوق ها کاملا مخالفم . چون کنترل سرمایه اتو داری میدی دست یکی دیگه . که از نطر من کاملا کار غلطیه . چون اکثرا از پولای من وشما برای خودشون پاداش و سود در نظر میگیرن.

عموم این صندوق ها که البته چند تاشون کارشون عالیه با تخصص هایی که دارند بخش
مدیریت ریسک سرمایه رو که مهمترین بخش مرتبط با سرمایه هست رو انجام میدن.

پس کنترل سرمایه فرد با "بهترین مدیریت ریسک" + "کاهش استرس سرمایه گذار" و...جایگزین میشه که ایجوری خیال فرد از بابت مرور روزانه اخبار و شایعات بورس و ...
راحته چون کار رو به دست حرفه ای ها سپرده.

شما چند سال سابقه بورس متلاطم ایران رو دارید؟!حتی حرفه ای ها هم با این قطعیت
از بورس به عنوان شغل اصلی استفاده نمیکنند چه برسه به غیر حرفه ای ها؟

یا باید حرفه ای بود یا کار رو به حرفه ای سپرد.

شاید نوشته های تک تک ما مسیر زندگی یک شخص رو جابجا کنه پس نباید به عزیزانی
که در بخشهای علمی کار بورس غیر حرفه ای هستند با قطعیت گفت صندوق سرمایه گذاری ها بیفایده هستند و ...

به نظر بورس به عنوان یک سبد از سرمایه گذاری میتونه بخش خوبی از سود رو رقم بزنه
اما اگر به دست حرفه ای ها سپرده بشه.

Sleepy
بنظر من بیا با هم یه فروسگاه انلاین کیف و کفش بزنیم سودش تضمینی است
یه ایده هم برای رستورانهای زنجیره ای مخصوص کودکان دارم
پ خ بده عزیز
بذار بانک سودشو بگیر کیف کن
سلام خدمت دوست عزیز
من در امد عالی و تضمین شده و قرار دادشم با دولت بستم و درامد بالایی رو داره
حدودا ماهی 36میلیون تومان در ماه بصورت تضمینی
اگر خواستین با من تماس بگیرید
omid_yek24@yahoo.com