03-22-2015, 11:53 AM
پولدار شدن از یک شرکت غیربورسی مثل پدیده یک قمار الان هم که میدونید چه بلایی سر پدیده اوردن و البته یه شانس و الا در بورس غیر از ضرر هیچی نیست 4 ساله تو بورس بودم خیلی ادعاه میشد فقط تونستم پولمو حفظ کنم .
(03-22-2015 11:53 AM)feroid نوشته شده توسط: [ -> ]پولدار شدن از یک شرکت غیربورسی مثل پدیده یک قمار الان هم که میدونید چه بلایی سر پدیده اوردن و البته یه شانس و الا در بورس غیر از ضرر هیچی نیست 4 ساله تو بورس بودم خیلی ادعاه میشد فقط تونستم پولمو حفظ کنم .
(03-22-2015 01:43 AM)omid.movafaghiat نوشته شده توسط: [ -> ](03-21-2015 02:18 PM)saghi_gh نوشته شده توسط: [ -> ](03-21-2015 04:51 AM)omid.movafaghiat نوشته شده توسط: [ -> ](03-20-2015 04:34 PM)saghi_gh نوشته شده توسط: [ -> ]منم 16 سالمه در امدم دارم ولی نه اینجوری :/
کـــــــــــــــــــــــــــــاش من هم پسر بودم -_-
به نظرم سرمایتو تا 100 /200 میلیون افزایش بده بعد دیگه بزار پولت واست کار کنه.. بزار بورس.. ماشین بگیر بده اجاره....بیا تو تجارت...
دقیقا همینه آفرین به تفکرت
اول باید حسابی کلی پول جمع کنی و بعد در بورس سرمایه گذاری کنی چون با مبالغ کم آنچنان مشخص نیست ولی با مبالغ زیاد خیلی بهتر و چشمگیر تره
بعدا اصلا ربطی به پسر و دختر بودن نداره تو هم میتونی خیلی خوب شروع کنی کلی سرمایه جمع کنی
من اولا که پول داشتم از 3 میلیون شروع کردم و بعد همینطور افزایش دادم تا به 10 میلیون رسید تا اینکه همین 10 میلیونو تو پدیده گذاشتم که تقریبا بعد مدت 3 سال 7 برابر شد
الان پولدارترین زن ایرانی فاطمه مقیمی هست . چرا تو نتونی مثل اون شی؟
اگه برنامه ریزی 10 ساله بکنی تو در 10 سال یا بیشتر مثل اون پولدار میشی
آخرین کلام ( ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازست )
خب به هر حال هر کسی ی مشکلاتی برای رسیدن به هدفش داره .. ولی خب اینجا ایرانه .. نوسانات اینقد ثانیه ایه که نمیشه خیلی ریسک کرد...پدر من تو دو دقیقه تو بورس 12 میلیون از دست داد ..دو دقیقه :|
ولی درست میگید ایشالله کمتر از 10 سال برنامه ریختیم
مگه میشه تو بورس در عرض دو دقیقه 12 میلیون ضرر کرد؟ یعنی اینقدر نوسان زیاد بوده؟ شبیه بازار بازار معاملات ارزی جهانی شده
ایشالله به تمام هدفات میرسی
(04-06-2015 03:26 PM)masoud425 نوشته شده توسط: [ -> ]موفق باشي.