سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: تبلیغات و بازاریابی بوسیله وایبر و واتس آپ
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دووووستان عزززززیز 10_004
همونطور که همه میدونید استفاده از نرم افزار های اجتماعی مثل وایبر و واتس آپ روز به روز داره محبوب تر میشه و دیگه الان کمتر کسی هست که عضو نباشه

این موضوع می تونه در زمینه بازاریابی و فروش به تولیدکنندگان و فروشندگان کمک خوبی بکنه....

با توجه به اینکه واتس آپ حدود 500 میلیون نفر و وایبر حدود 200 میلیون نفر عضو در سراسر جهان داره چطور میشه از این فرصت در جهت تبلیغات و افزایش فروش استفاده کرد ؟
(حداقل برای کاربران ایرانی)

آیا راهی هست (مثلا سازمان یا شرکتی یا نرم افزار خاصی) که بشه از طریق اون به کاربران ایرانی این شبکه ها، پیام تبلیغاتی (عکس ، متن) ارسال کرد ؟

(ضمنا از مسئولین انجمن هم عذر خواهی میکنم بابت تکرار تاپیک مشابه.حقیقتش هر کاری کردم نتونستم عنوان تاپیک قبلی رو تغییر بدم. فقط و فقط به همین دلیل بود که این تاپیک ایجاد شد)
ممنون از همه
تو گوگل سرچ کنید خیلی از شرکت هایی که تبلیغات اس ام اسی انجام میدن این خدمات را هم ارایه میدن ولی چون قیمتش با قیمت ارسال اس ام اس تقریبا برابره استقبال چندانی نداشته.
(08-28-2014 07:43 PM)MARYAR نوشته شده توسط: [ -> ]تو گوگل سرچ کنید خیلی از شرکت هایی که تبلیغات اس ام اسی انجام میدن این خدمات را هم ارایه میدن ولی چون قیمتش با قیمت ارسال اس ام اس تقریبا برابره استقبال چندانی نداشته.

ممنونم از راهنمایی تون 10_004
من سرچ کردم زیاد ولی به شرکتی که این خدماتو ارائه کنه برخورد نکردم متاسفانه!!

میشه چند نمونه مثال بزنید؟ ممنون میشم

راستی بنظر شما تبلیغات در واتس آپ و وایبر موثرتر از ارسال پیامک نیست ؟؟!!
بالا آوردن تاپیک... 5_004

دوووووستان عزیزم خواهش می کنم اگه اطلاعات یا تجربه ای در این زمینه دارید راهنمائی بفرمائین....

ممنون از همه A00 (62)

10_00410_00410_004
تو گوگل این عبارت "ارسال تبلیغات انبوه وایبری viber تبلیغ در وایبر - ارسال انبوه پیام تبلیغاتی در وایبر" روی جستجو کنید کلی سایت براتون میاره!
لینک مرجع