سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: درخواست کمک با 5 میلیون پول چیکار کنم؟
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3
سلام من تازه عضو این سایت خوب شدم

الان 5 میلیون پول دارم لطفا" کمکم کنید که چطوری می تونم دو برابرش کنم ؟
البته اینم بگم من خانم هستم پس طبیعتا بعضی کارها رو نمی تونم بکنم
این پولو هم وام گرفتم

ممنون از همتون
(08-27-2014 02:15 PM)sa ray نوشته شده توسط: [ -> ]سلام من تازه عضو این سایت خوب شدم

این پولو هم وام گرفتم

ممنون از همتون

دوست عزیز
ورود شما را به این سایت تبریک می گویم و امیدوارم اوقات خوشی را در آن سپری کنید. هر چند من خود هنوز مهمان سایتم و از لطف دست اندرکاران و اساتید همواره بهره مند بوده ام.
این گونه سوالات تقریبا همواره توسط تازه واردین مطرح می شود . اگر کمی در مطالب سایت بگردید و مطالعه داشته باشید چنین پرسش هایی برایتان ایجاد نخواهد شد.
موفق تر باشید.
(08-27-2014 02:15 PM)sa ray نوشته شده توسط: [ -> ]سلام من تازه عضو این سایت خوب شدم

این پولو هم وام گرفتم

ممنون از همتون

اول ورودتون رو به انجمن میلیاردر های آینده ی ایران تبریک میگم
دوم این که ،خوب شما خانم هستین،همون طور که خودتون گفتید خیلی کارها رو نمی تونید انجام بدین،از طرفی هم خیلی از کار ها را می تونید انجام بدین
یکی از کار هایی که خانم ها به راحتی میتونن انجام بدن،فروش پوشاک و لوازم آرایش و عطر و ادکلن هست

خانمی رو می شناسم با استفاده از همین فروش لوازم آرایشی آن هم در خانه و سالن آرایشی محل زندگی شان،به درامد ماهی 3000000تومان رسیده است

شما هم با توجه به علاقه ی خود می توانید شروع،با توجه به این که سرمایه نسبتا مناسبی هم برای شروع کار دارید

موفق و پیروز باشید
سلام سارای جان خوش اومدی منم اولش تو شرایط شما بودم الان همه چی تقریبا دستم اومده خانمم با پسر بچه یک ساله تو خونه هم کار میکنم واست یک پیشنهاد خوب دارم خواستی بهم پیام بده واست توضیح بدم عزیزم
سلام ودرود
انجمن مطالب بسیار زیادی دارد .بگردید و در بخش مورد علاقه خودتون مطالعه کنید تا به نتایجی برسید
عرض ادب
یک کیلو عطر زنانه پسند که ماشاالله همه خانم ها استادند + 60-70 تا بطری 5-10 و 15 گرمی اینا ر و پر کنید هزینه هاتون رو حساب کنید تا 50 درصد هم میتونید سود بکشید روی عطر باز هم قیمت مناسبی در میاد برای خریدار دوستان و آشنایان و مغازه های آرایشی خریداران خوبی هستند + اینکه بعد از یک مدت میتونید برید سراغ عمده فروشان لوازم آرایشی عمده بخرید و به خرده فروش ها بفروشید و خودتون هم یه ارزون فروش خونگی باشید
شما حساب کنید خواهر و مادر و خواهر شوهر و مادر شوهر و جاری و... هفته ای دو هفته ای 1 شیشه عطر استفاده میکنند
در مورد عطر هم اول قیمت بگیرید از فروشنده ها ببینید یه جوری میتونید کار کنید که 15-20 درصد پایین تر از اونا بفروشید
البته با 500 تومان شروع کنید عطر رو تا راه بیوفتید و بازار اطراف دستتون بیاد
هیچ وقت هم همه سرمایتون رو به یه کار نگیرید من همیشه با نصف سرمایم کار میکنم به همین خاطر بازارم کوچیک هست ولی مطمئن و امکان ورشکستگی زیر 10 درصد هست

در آخر هم عرض کنم که 1-2 سال خودتون کار کنید بعد از اون از کار کردن بقیه کسب درآمد کنید
من پیشنهاد به شما میدم فقط 500 هزار تومانش رو در اینترنت سرمایه گذاری کن
یک سایت تاسیس کن و محصولات آرایشی بفروش درآمد خوبی داره
(08-30-2014 05:04 PM)mr.seo نوشته شده توسط: [ -> ]من پیشنهاد به شما میدم فقط 500 هزار تومانش رو در اینترنت سرمایه گذاری کن

میشه بیشتر توضیح بدین؟؟؟ چیکار باید بکنم؟
(08-31-2014 02:40 PM)sa ray نوشته شده توسط: [ -> ]
(08-30-2014 05:04 PM)mr.seo نوشته شده توسط: [ -> ]من پیشنهاد به شما میدم فقط 500 هزار تومانش رو در اینترنت سرمایه گذاری کن

میشه بیشتر توضیح بدین؟؟؟ چیکار باید بکنم؟

یعنی شما از طریق سایت و در واقع فروشگاه االکترونیک اقدام به فروش محصولات آرایشی نمایید
در زمینه طراحی سایت من می تونم کمکتون کنم در صورت تمایل پیام دهید
سلام
دارای چه تخصص و علاقه ای هستید ؟
کمی هدف دار تر نشانه گیری کنید
ایا دارای تحصیلاتی نیز هستید ؟
چه رشته ای ؟
متناسب با علاقه تان می توانم شغل های درامد زایی را برایتان معرفی کنم

موفق و پیروز باشید
صفحه ها: 1 2 3
لینک مرجع