08-27-2014, 01:29 PM
سلام به دوستان عزیزم.
به طرز وحشتناکی خوشحالم که در جمع همچین عزیزان و کاربرانی قرار گرفتم
اما موضوع:
من در گرمسار زندگی میکنم و اهل مازندران هستم.
ما هر سال مقداری مربا انجیر میپزیم و تابستونا و وقتی میریم شمال برای فامیل میبریم.و هر سال تعداد فامیل هایی که مربا میخوان بیشتر میشه.اکثرا یا نقدی یا با مربایی ویا چیز دیگه جبران میکنن.جبران هم نکنند جای دوری نمیره کار ما.
اما به این فکر افتادم که اگر اینطوره خب ازین هنر مادرم استفاده کنم.انجیر گرمسار یک سری مزیت هایی داره برای پخت مربا که انجیر های شمال نداره.و از طرفی هم هنر مادرم هست.چون همسایه هامونم میان از مادرم تقاضا میکنن برای کمک در پخت مربا.
مربا انجیر در فصل زمستان واقعا دلچسب و لذت بخش هست.ما هم که همیشه دست پخت خودمونو میخوردیم نمیدونم مرباهای بازاری چه طعمی داره...چه قیمتی...اصلا چقدر طرفدار...
پارسال اقدام به فروش مربای سیب و هویج ( مخلوط-خلاقیت خودمون) در لبنیاتی های شهرمون کردم.به مدت 2 هفته با وجود استقبال خوب اما با گیرهای بهداشت دیگه لبنیاتی ها قبول نمیکردند.
حالا امسال تصمیم گرفتم مربای انجیر رو بفروشم.و تصمیم دارم خوب بگردم تا روزنه اصلی رو پیدا کنم.بتونم مربامو یک جا بفروشم.
سافرش دادم مقداری شیشه های نیم کیلویی و 1 کیلویی برام بیارن.انجیر هم مقدار کمی پختیم و مقداری دیگه باز میپزیم.
از لحاظ کیفیت خیالم جمع هست که واقعا کم رقیب هست.
اما مشکلم اینه که نقدینگی به اندازه ای ندارم که بتونم مثلا یه کارگاه تولید مربای خانگی بزنم و مغازه ای باشه که توش مرباهامو بچینمو مشتری ببینه.
خیلی پولم محدوده.اما همین مقدار هم دوست دارم بتونم یجا بفروشم.دنبال محل مناسبی برای فروش مرباهای خانگی هستم.
دوست دارم نظرتونو بدونم.البته شهرهای شمالی بیشتر مربا مصرف میکنند.
به طرز وحشتناکی خوشحالم که در جمع همچین عزیزان و کاربرانی قرار گرفتم

اما موضوع:
من در گرمسار زندگی میکنم و اهل مازندران هستم.
ما هر سال مقداری مربا انجیر میپزیم و تابستونا و وقتی میریم شمال برای فامیل میبریم.و هر سال تعداد فامیل هایی که مربا میخوان بیشتر میشه.اکثرا یا نقدی یا با مربایی ویا چیز دیگه جبران میکنن.جبران هم نکنند جای دوری نمیره کار ما.
اما به این فکر افتادم که اگر اینطوره خب ازین هنر مادرم استفاده کنم.انجیر گرمسار یک سری مزیت هایی داره برای پخت مربا که انجیر های شمال نداره.و از طرفی هم هنر مادرم هست.چون همسایه هامونم میان از مادرم تقاضا میکنن برای کمک در پخت مربا.
مربا انجیر در فصل زمستان واقعا دلچسب و لذت بخش هست.ما هم که همیشه دست پخت خودمونو میخوردیم نمیدونم مرباهای بازاری چه طعمی داره...چه قیمتی...اصلا چقدر طرفدار...
پارسال اقدام به فروش مربای سیب و هویج ( مخلوط-خلاقیت خودمون) در لبنیاتی های شهرمون کردم.به مدت 2 هفته با وجود استقبال خوب اما با گیرهای بهداشت دیگه لبنیاتی ها قبول نمیکردند.
حالا امسال تصمیم گرفتم مربای انجیر رو بفروشم.و تصمیم دارم خوب بگردم تا روزنه اصلی رو پیدا کنم.بتونم مربامو یک جا بفروشم.
سافرش دادم مقداری شیشه های نیم کیلویی و 1 کیلویی برام بیارن.انجیر هم مقدار کمی پختیم و مقداری دیگه باز میپزیم.
از لحاظ کیفیت خیالم جمع هست که واقعا کم رقیب هست.
اما مشکلم اینه که نقدینگی به اندازه ای ندارم که بتونم مثلا یه کارگاه تولید مربای خانگی بزنم و مغازه ای باشه که توش مرباهامو بچینمو مشتری ببینه.
خیلی پولم محدوده.اما همین مقدار هم دوست دارم بتونم یجا بفروشم.دنبال محل مناسبی برای فروش مرباهای خانگی هستم.
دوست دارم نظرتونو بدونم.البته شهرهای شمالی بیشتر مربا مصرف میکنند.