08-27-2014, 12:08 PM
08-27-2014, 01:21 PM
سودهیش که خوبه اطراف منزل ما حداقل 5-6 تا ازین گل و گیاهها هستن همشونم مشتریهای خودشونو دارن
ولی خب رسیدگی و خلاقیت و زحمت خودشونم دارن
ولی خب رسیدگی و خلاقیت و زحمت خودشونم دارن
08-27-2014, 01:25 PM
مثلا یکی از همینها 1 تپه خاکی اجاره کرده تمامش رو فضاسازی کرده -1 چاله کندن با سیمان عایق کردن کلی ماهی کوی و گیاهای توی آب ریختن توش روشم با بامبو پل ساختن دورتا دورشم روی سنگها گل و خزه کاشتن خیلی میان اونجا فقط عکس بگیرن
توی سولشونم کلی چیزهای ابتکاری هست مثلا کوزه شکسته که توس گیاههای مینیاتوری کاشتن یا سنگها رو سوراخ کردن توش کاکتوس های زیبا گذاشتن
تو همه کارها خلاقیت شمارو جلو میندازه
توی سولشونم کلی چیزهای ابتکاری هست مثلا کوزه شکسته که توس گیاههای مینیاتوری کاشتن یا سنگها رو سوراخ کردن توش کاکتوس های زیبا گذاشتن
تو همه کارها خلاقیت شمارو جلو میندازه
09-04-2014, 11:17 PM
سلام دوستان
من تعدادی گلدان رزماری دارم، البته نمیدونم از چه نوعی هستش. اما یکی از دوستانم گفت که خشک شده سرشاخه این گیاه حداقل کیلویی 7500 تومان قیمت داره... آیا این حقیقت هستش؟
آیا میشه براش مشتری پیدا کرد؟ اگه واقعا مشتری داشته باشه خیلی سریع میتونم تکثیرش کنم... آخه یه باغ داریم که چند ساعتی هم در هفته آب داره...
من تعدادی گلدان رزماری دارم، البته نمیدونم از چه نوعی هستش. اما یکی از دوستانم گفت که خشک شده سرشاخه این گیاه حداقل کیلویی 7500 تومان قیمت داره... آیا این حقیقت هستش؟
آیا میشه براش مشتری پیدا کرد؟ اگه واقعا مشتری داشته باشه خیلی سریع میتونم تکثیرش کنم... آخه یه باغ داریم که چند ساعتی هم در هفته آب داره...
09-05-2014, 07:21 PM
رز ماری که برای ساخت دارو و استفاده بجای تقویت کننده ی مو و حتی تسکین دردهای عضلانی استفاده میشه
ولی ببرید 1 نمونه پیشه گیاه شناس که بگه مصرفش چیه و چجوری باید برداشت کنید که بشه استفاده کرد
در کل وقتی جا دارید و هزینه ی جا نمیدین توش سود هست
ولی ببرید 1 نمونه پیشه گیاه شناس که بگه مصرفش چیه و چجوری باید برداشت کنید که بشه استفاده کرد
در کل وقتی جا دارید و هزینه ی جا نمیدین توش سود هست