سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: بحث و نظرات تاپیک اموزش گام به گام اعتماد به نفس
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3
همین الان گوش کردم
خیلی عالی بود...
همینطور قوی ادامه بده
مثل همیشه با انرژی 10_004
(07-29-2014 12:19 AM)sinap نوشته شده توسط: [ -> ]همین الان گوش کردم
خیلی عالی بود...
همینطور قوی ادامه بده
مثل همیشه با انرژی 10_004

ممنون10_004
مهبار جان داداش عالی بود...خیلی حرفه ای...
میخوای تو زمینه ی آموزش هم وارد بشی؟؟؟
(07-29-2014 05:03 PM)مسعود کوچولو نوشته شده توسط: [ -> ]مهبار جان داداش عالی بود...خیلی حرفه ای...

مسعود جان در مسائل مطرح شده توسط استاد عزیزم مهیار جان دقیقا از راه آموزش وارد شده و انشالله ادامه خواهد داشت.
مهیار جان چند وقتی ست که مسوول آموزشگاه مجازی انجمن شده و اولین و پر طرفدار ترین کلاس خودشون را خیلی وقته شروع کردند و هفتگی پیش میبرن
بله با خودشون هم تلفنی حرف زدم...و تبریک گفتم...
انصافا کارشونم خیلی حرفه ایه...
نمیگم موفق باشه چون حتما هست...ان شاالله خوشبخت هم بشه...به همراه هم...
(07-29-2014 05:03 PM)مسعود کوچولو نوشته شده توسط: [ -> ]مهبار جان داداش عالی بود...خیلی حرفه ای...

تو زمینه ی اموزش وارد شدم Yosef.gif
10_004
سلام دوست عزیز
از لحاظ محتوا فوق العاده منطبق با اصول یعنی این طور نبود که شما فقط با خوندن و کپی کردن مطالب ارائه داده باشین بینش و تفکر صحیحی پشتش بود و خیلی از طرفی صادقانه خیلی... کاملا این احساس میشد و دیگر این که صدا و صداگذاری هم خیلی دلنشین و زیبا
بهروز باشین

به امید روز اوج همگی 10_004
(08-18-2014 10:19 PM)mahtab_aseman نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوست عزیز
از لحاظ محتوا فوق العاده منطبق با اصول یعنی این طور نبود که شما فقط با خوندن و کپی کردن مطالب ارائه داده باشین بینش و تفکر صحیحی پشتش بود و خیلی از طرفی صادقانه خیلی... کاملا این احساس میشد و دیگر این که صدا و صداگذاری هم خیلی دلنشین و زیبا
بهروز باشین

به امید روز اوج همگی 10_004

سلام

خوشحالم که از فایل ها لذت بردید و بنده هم تموم تلاشم رو برای هرچه بهتر کردن این فایل ها انجام میدم10_004

موفق و پیروز باشید
خیلی خوب بود ، لذت بردم .
متشکرم
صفحه ها: 1 2 3
لینک مرجع