سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: دعوت از بازیگران و هنرمندان چه طوری?
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان گرامی شب خوش
باز هم مزاحم شدم تا از شما راهنمایی بگیرم
جریان از ابن قرارها که برادر من سرپرست فروش و مدیر تدارکات یک شرکت مواد غذایی است و قراره طی یک ماه اینده جشن اضافه کردن شعب استانی برای شرکت تدارک ببینه
اما سوالی که دارم اینه که طی دستور مدیر شرکت باید از یک بازیگر زن و یک بازیگر مرد و یک مجری برای جذابیت و رسمی بودن جشن و افزایش وجهه شرکت در جشن حضور داشته باشند اما دلیلی که باعث شد به نیابت از برادرم این سوال رو بپرسم اینه که چطوری میشه شماره تلفن هنرمندان و بازیگران و مجریان رو بدست آورد و با آنها مذاکره کرد و ان ها را دعوت کرد ?
برای گزینه بازیگران مورد خاصی در نظر دارم ولی با آنها چگونه ارتباط برقرار کنم?
سپاس
این شرکت در جریان هست که هر کدوم از این مجری ها و بازی گران برای اینکه تشریف بیارند چه مبالغی دریافت می کنن؟؟؟
ما اسفند پارسال یه مراسمی برای خیریه گرفته بودیم به چند مجری زنگ زدیم قیمتا از این قرار بود:
قناد: 10م
عموپورنگ: 15م

بقیه دقیق در خاطرم نیست.
اما گیر آوردن تلفناشون کار سختی نیست ولی ابدا ببینید اون شرکت حاضره برای یه جشن این مبالغ را پرداخت کنه؟؟
اگر خواستید من میام به جا 15میلیون 500تومن می گیرم دوستام به من میگند مهران غفوریان فقط یک مقدار گریم نیاز دارم 353636هیکل تو همون سایزم 10_003جدا حیف پول نیست آدم به اینها بده اونم 10-15میلیون برای چندساعت
تازه اونقدر ادعاشون میشه ما انقدر اصرارشون کردیم برای تخفیف دادن بخاطر اینکه جشن برای کودکان بیمار و یتیم بود!!!!
با سلام
برای هماهنگی و اینکه بخواید شماره هاشون رو بدست بیارید، از قسمت روابط عمومی شرکتی که میخواید مهمان دعوت کنید به طور کاملا رسمی با تماس تلفنی با سازمان صدا و سیما یا یکی از مراکز فیلمسازی و سینمایی که میتونید این کار رو انجام بدید در ضمن شماره هارو از اینترنت و یا خود سازمان دریافت کنید، بعد هم برای جلوگیری از عواقبی مثل : پاپارازی یا خبرنگارها و یا موانع قانونی،یک نامه برای سازمان صدا و سیما و یا یکی از مراکز سینمایی و فیلمسازی از طریق همون شرکت ارسال کنید و درخواست رو مکتوب بهشون بدید،بعد هم دیگه همه چیز با هزینه ای هرچند ناقابل (به قول جناب معاون انجمن) قابل حل هست.
یا حق
لینک مرجع